Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kao i ti kod tvog gospodina u drugoj drzavi.
Pa ja gospodina Andreja Plenkovica cijenim, za razliku od onih SDP-njara koji su sve unistili. HDZ i SNS su dvije bratske stranke, najbolje stranke, cak preferiraju istu plavu boju.
Meni je u ovoj drzavi divno, ja nikada ne bi iz nje, a Plenkovica bi proglasio za dozivotnog Marsala, kao i gospodina predsjednika Aleksandra Vucica. Jos da se ono bubuljicavo gov*no Milanovic skloni i bili bi raj na zemlji.

1618385689711.png

172945777_1104820359995737_9021271113907591407_n.jpg

Ovo je Andrea Bojanić. Pre 8 godina ju je divljački pregazio i na mestu ubio kao kera sin Željka Mitrovića projurivši kroz crveno svetlo dok je vozio svoj skupoceni automobil. Nije stao ni da pogleda da li diše. Za taj zločin je osuđen na 11 meseci blejanja gajbi.
To je mogla da bude tvoja sestra, ćerka, drugarica ili devojka.
Nikada ne zaboravi Srbijo ovaj zločin i ovu devojku koja je zaustavljena u koraku i snu zbog jednog bahatog tatinog sina!

Odlican primer si skinuo s twitera, jesu li sinisa i ljiljana srpska elita?
Jesu, jesu li odredjivali kulturu i bili u vlasti 30 godina? jesu
Profesor na Akademiji i ministarka u vladi....jesu li sta promenili za 30 godina?
Pa nisu jer njima odgovara vlast bez odgovornosti i cime se sada bave?
Likom i privatnim zivotom vucica.....
Na koji nacin? Na isti nacin kako su sklanjali sve ljude sa svog puta 50 godina....tracevima i omalovazavanjem nekriticki, lazno, pokvareno....ljudi koji su dno dna i u kulturi i u politici...

Ovo je Andrea Bojanić. Pre 8 godina ju je divljački pregazio i na mestu ubio kao kera sin Željka Mitrovića projurivši kroz crveno svetlo dok je vozio svoj skupoceni automobil. Nije stao ni da pogleda da li diše. Za taj zločin je osuđen na 11 meseci blejanja gajbi.
To je mogla da bude tvoja sestra, ćerka, drugarica ili devojka.
Nikada ne zaboravi Srbijo ovaj zločin i ovu devojku koja je zaustavljena u koraku i snu zbog jednog bahatog tatinog sina!
Treba li ista dodati ovom postu? Jos jedan jadnik....placen i preplacen.
Mrzitelj i placenik za gomile lazi....sta takvim jadnicima treba raditi?
Oni su sami sebi nacrtali zivot bez ikakvog morala....oni sami gacaju u blatu koje stvaraju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back