TikaSpicStajkovce
Iskusan
- Poruka
- 5.462
Pa stani sta nije istina od navedenog?koj autizam
Srbija postaje pravi mali raj i velicanstveno mudo kome se svi u svetu dive.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa stani sta nije istina od navedenog?koj autizam
Pa stani sta nije istina od navedenog?
Zutare idu i kradu sapune, ne Zato sto nemaju, vec da naslade svoju lopovsku i prevarantsku dusu.Pa naravno ništa nije istina, čovijek koji je to napisao ne živi u Srbistanu i ne zna da u tolaetu običnog doma zdravlja nema sapun i toalet papir, a gde ćeš dalje.
Zutare idu i kradu sapune, ne Zato sto nemaju, vec da naslade svoju lopovsku i prevarantsku dusu.
Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic omogucio ti je da s radnog mjesta visis na forumu i primas placu.koj autizam
Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic omogucio ti je da s radnog mjesta visis na forumu i primas placu.
Da li si ti svjestan u kakvoj zemlji Dembeliji zivis?
Pa kao i ti kod tvog gospodina u drugoj drzavi.Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic omogucio ti je da s radnog mjesta visis na forumu i primas placu.
Da li si ti svjestan u kakvoj zemlji Dembeliji zivis?
Pa u cemy je onda problem? Sta ste se navrzli na toga predivnog coveka?koj autizam
to sam radio i pre Vučiqa
Pa u cemy je onda problem? Sta ste se navrzli na toga predivnog coveka?
Daj bre, vrati se u neke svoje ranije reinkarnicijePa stani sta nije istina od navedenog?
Kako mu ne pade na pamet Karlovi Vari i Bijaricevo kaže Dragan J Vučićević na TV Happy da su srbske banje u rangu sa nemačkim i austrijskim banjama![]()
Pa ja gospodina Andreja Plenkovica cijenim, za razliku od onih SDP-njara koji su sve unistili. HDZ i SNS su dvije bratske stranke, najbolje stranke, cak preferiraju istu plavu boju.Pa kao i ti kod tvog gospodina u drugoj drzavi.
Kako mu ne pade na pamet Karlovi Vari i Bijaric![]()
Tad sam pisao preko tastature a ovako me mrzi da kuckam.Daj bre, vrati se u neke svoje ranije reinkarnicije
Znam da si dobar covek![]()
Treba li ista dodati ovom postu? Jos jedan jadnik....placen i preplacen.Ovo je Andrea Bojanić. Pre 8 godina ju je divljački pregazio i na mestu ubio kao kera sin Željka Mitrovića projurivši kroz crveno svetlo dok je vozio svoj skupoceni automobil. Nije stao ni da pogleda da li diše. Za taj zločin je osuđen na 11 meseci blejanja gajbi.
To je mogla da bude tvoja sestra, ćerka, drugarica ili devojka.
Nikada ne zaboravi Srbijo ovaj zločin i ovu devojku koja je zaustavljena u koraku i snu zbog jednog bahatog tatinog sina!
ti jesi primer bota koji uvek moze da kaze "nisam ja ciko, nego ovaj iza mene" sto je jadno za svakoga ko tvrdi da nesto misli.
ti jesi primer bota koji uvek moze da kaze "nisam ja ciko, nego ovaj iza mene" sto je jadno za svakoga ko tvrdi da nesto misli.