Kako to može biti jedina svrha?Ovaj NATO koridor jedinu svrhu ima za brže prebacivanje NATO trupa kroz Srbiju na Istočni front i u NATO baze u Bondstilu, Makedoniji, i generalno Jugoistoku Evrope...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to može biti jedina svrha?Ovaj NATO koridor jedinu svrhu ima za brže prebacivanje NATO trupa kroz Srbiju na Istočni front i u NATO baze u Bondstilu, Makedoniji, i generalno Jugoistoku Evrope...
...
Pa bas na predsednikovu zenu djubre?!nisu, od tih hiljadu jajara, nistarija i propalica, taj moj drugar je bio zbog jedne Tamare...eto ima ih postenih ljudi..jedan, od hiljadu...ima jos normalnih ljudi
ko bi ga znao, svasta ima kod naseg radikalnog vodje...ali, ovde je u pitanju jedna Tamara iz KrusevcaPa bas na predsednikovu zenu djubre?!
Pronaso Vucic tri rudnika zlata moze mu se......
Znaci...
Za Vucica Kosovo vise nije SRCE SRBIJE...?
Sad se srce povuklo u Moravski koridor ?
(UŽIVO) PREDSEDNIK VUČIĆ NA OTVARANJU MORAVSKOG KORIDORA: "Kruševljani su ovaj auto-put sanjali 50, 60 godina, ovo je SRCE SRBIJE"
https://www.kurir.rs/vesti/politika...sustvuje-otvaranju-deonice-moravskog-koridora
Inace...
112 km ovog NATO koridora je kostalo Srbiju neverovatnih 800 000 000 EVRA
1 KM = 7 143 000 €
1 M = 7 143 €
1 CM = 71 €
Hej...pa da su ga kroz Alpe i Himalaje gradili...bilo bi jeftinije...
Ali dokaz vise da se pare itekako peru i sa Amerikancima...
...
Jes vala ali kostalo je bar 100x skuplje nego sto je trebalo.U tome je vic, nije problem sto se nesta radi nego za koliko para.kao dugogodisnji putar ponosan sam na svaku izgradjenu deonicu. i ovo do sad je fenomenalno, a bice 1000x bolje.
samo zli ljudi mogu da budu protiv novih puteva
Zli ljudi protiv novih putevaJes vala ali kostalo je bar 100x skuplje nego sto je trebalo.U tome je vic, nije problem sto se nesta radi nego za koliko para.
Svi znaju o tome sta je Srbija, a sta Kosmet.Pa to je otprilike baš usred Srbije, tako da je i logično da je to srce, a ne Kosovo, Vojvodina ili tako nešto.
Ova mu je druga zena, sadasnja,ko bi ga znao, svasta ima kod naseg radikalnog vodje...ali, ovde je u pitanju jedna Tamara iz Krusevca
Ovaj NATO koridor jedinu svrhu ima za brže prebacivanje NATO trupa kroz Srbiju na Istočni front i u NATO baze u Bondstilu, Makedoniji, i generalno Jugoistoku Evrope...
...
marinika devojacki čobanuOva mu je druga zena, sadasnja,
Hvala Bogu da nisu Ruzice Dj.
Tog je Micunovic upoznao sa Ruzicom,
Zena kao zena..
Je li znao iko da je Marinika udata, ja nisam. Za Zavetnicu sam znala, za nju ne, - zena kao zena.
opet bih isto napisaokao dugogodisnji putar ponosan sam na svaku izgradjenu deonicu. i ovo do sad je fenomenalno, a bice 1000x bolje.
samo zli ljudi mogu da budu protiv novih puteva
jedino oko cega bi moglo da se govori, ko je ciji igrac i sa kakvom negativnom ulogom u Srbiji...glavni gazda je Vasington, ostali su americki poslucnici...Ova mu je druga zena, sadasnja,
Zena kao zena..
Je li znao iko da je Marinika udata, ja nisam. Za Zavetnicu sam znala, za nju ne, - zena kao zena.
Pa sta onda?Predsednika je sklepo siptar, Anu Brnabic domobran pa siptar predsednik drzave a domobranka premijer/ka.marinika devojacki čobanu
udata tepić
Ja mislim da joj je ovo drugi brak.Ova mu je druga zena, sadasnja,
Zena kao zena..
Ja mislim da joj je ovo drugi brak.