Наташа Кандић: Председник Србије је под контролом ратног злочинца

Tacno.

A pomenuti osudjeni ratni zlocinac je pod kontrolom Sluzbe.

Ratni zločinac?!To jednostavno nije istina.

Žalbeno veće Mehanizma za međunarodne krivične sudove, koji je nasledio postupke Haškog tribunala, osudilo je u sredu predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja na kaznu od deset godina zatvora za podsticanje progona, deportacije i prisilno raseljavanje, prisilno premeštanje Hrvata u vojvođanskom selu Hrtkovci, 1992. godine.

Vučić je gori od ratnog zločinca. Nataša, budući da radi za njega, želi da ga opere od odgovornosti pa tvrdi da ga kontroliše neko drugi, a ne on samog sebe, nekontrolisan kakav jeste.
Neverovatna je mržnja nekolicine forumaša prema svemu srpskom.I čudno je šta sve pišete ovde.Uglavnom neistine.

Neverovatna je mržnja nekolicine forumaša prema svemu srpskom.I čudno je šta sve pišete ovde.Uglavnom neistine.
Kako je to Vučić "sve Srpsko"? Ne možemo našu naciju izjednačiti sa jednim čovekom. Srbi su više od Vučića. A on je po poreklu Cincar, jer su Čipuljići cincarsko selo. Hajde se saberite malo. Nisu nam preci ginuli za Vučiće, nego za Srbiju

Politika Logo
Среда, 09.07.2025. у 13:08

Наташа Кандић: Председник Србије је под контролом ратног злочинца​

677z381_677z381_677z381_natasa-kandic.jpg

Принтскрин
Оснивач и бивша директорка Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић најавила је да ће невладине организације, фондације и уметници заједно обележити тридесету годишњицу од, како је навела, геноцида у Сребреници.

Кандићева која је, у више наврата, пружила подршку протестима блокадера и других активиста опозиције, оптужила је и Александра Вучића да је под контролом ратног злочинца због уклањања блокада у Земуну и истакла да не може да буде председник Србије.

Срђан Миловојевић уручује имена српских полицајаца страним…

Pogledajte prilog 1753976
Pogledajte prilog 1753974

https://www.politika.rs/scc/clanak/...ednik-srbije-je-pod-kontrolom-ratnog-zlocinca

Ćerka majora OZNE se ponaša kao da je već na vlasti.
Ista bagra kao i taj koga napada,sve sami oficiri udbe i majori ozne.

Kako je to Vučić "sve Srpsko"? Ne možemo našu naciju izjednačiti sa jednim čovekom. Srbi su više od Vučića. A on je po poreklu Cincar, jer su Čipuljići cincarsko selo. Hajde se saberite malo. Nisu nam preci ginuli za Vučiće, nego za Srbiju
Čitaj što je napisano,nemoj karikirati.

Politika Logo

Принтскрин
Оснивач и бивша директорка Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић најавила је да ће невладине организације, фондације и уметници заједно обележити тридесету годишњицу од, како је навела, геноцида у Сребреници.

Кандићева која је, у више наврата, пружила подршку протестима блокадера и других активиста опозиције, оптужила је и Александра Вучића да је под контролом ратног злочинца због уклањања блокада у Земуну и истакла да не може да буде председник Србије.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...ednik-srbije-je-pod-kontrolom-ratnog-zlocinca

to ona sto pljuje studente...

udbaska gnjida sistemska

Наташа Кандић је ту да помогне председнику. Размислите сад као подржава студенте и као пљује председника. До јуче су били на прст у дупе!

Politika Logo

Принтскрин

Ovo je bas preterivanje i zluradost.

Ne sme Seselj da se oglasi za nesto, samo zato sto je "osudjeni ratni zlocinac". Pa ako je osudjen, on je odlezao svoje i pusten.

Uostalom, niko ni ne zna za sta je tacno osudjen.

Podsetimo, Šešelj je u prvostepenom postupku pred Haškim tribunalom 2016. godine oslobođen po svim tačkama optužnice, ali je tužilaštvo uložilo žalbu na tu presudu.

Uostalom, ne kazem i ne mislim da Seselja treba slusati bas uvek, moze ponekad, ali dosadise vise s time "osudjeni ratni zlocinac, osudjeni ratni zlocinac..."

Jeli :cool:
Aj reci i ti jeli tamo bio zločin ili genocid?
Pošto ti ova spodoba pogodila pravo u "sridu"...
A da ti ono beše rece da ti se sviđa tomsonova muzika...
"Jasenovac i Gradište stara
To je kuca masovnih mesara"
I da vrlo dobro se sećam da si podržavao isil u siriji i iraku...licemeru
U Srebrenici su pobili ljude, decu maltene, mladiće, nenaoružane - samo zato jer su bili muslimani, a nazovi to kako god hoćeš. Dodik je rekao da je bio genocid, pa ako je on onakav rekao, ja mu verujem.

Tompsona ne slušam ali sam rekao da je kao muzičar bolji od Baje malog knindže, siguran sam da se slažeš sa tom izjavom. Ona ne zalazi u tekstove njegovih pesama. Ne znam možeš li da isprocesiraš tu rečenicu. Kao muzičar. Bolji glas i bolje note od Baje. Tekstovi uglavnom smeće.

ISIL niti slične teroriste nikada nisam podržavao, laž ne prolazi. Pamćenje ti je malo iskrivljeno.

ISIL niti slične teroriste nikada nisam podržavao, laž ne prolazi. Pamćenje ti je malo isiskrivljeno.
Zaista.:)
Podržavao si borbu protiv SAA koja se u tom trenutku borila protiv glavoseca.
Pamtimo pamtimo...
Američki djak i radnik neko bese(ti)
Mada dosledan si u svojim poslovima.
"bolji glas i bolje note"
:think:
"Jasenovac I Gradište to je kuca ...."
Baš lepu muziku ima taj tvoj

Zaista.:)
Podržavao si borbu protiv SAA koja se u tom trenutku borila protiv glavoseca.
Pamtimo pamtimo...
Američki djak i radnik neko bese(ti)
Mada dosledan si u svojim poslovima.
"bolji glas i bolje note"
:think:
"Jasenovac I Gradište to je kuca ...."
Baš lepu muziku ima taj tvoj
Meni je simptomatično što ne umeš da razlikuješ muziku i tekst. Možda i umeš, ali kad ostaneš bez argumenata onda je svaka, pa i najgluplja podvala - dobrodošla.

To je stara škola Dragana J. Vučićevića.

A ISIL naravno nikada nisam podržavao, svako ko ima dokaz da jesam slobodan je da izađe s njima. Ti nisi taj, to znam.

A ISIL naravno nikada nisam podržavao, svako ko ima dokaz da jesam slobodan je da izađe s njima. Ti nisi taj, to znznam.
Podržavao si svaku borbu protiv asada i rusije u trenutku kada im glavni protivnik bila al qaida i isil.
Tako da jesi.indirektno i potuljeno mozda ali jesi.
Tvoji ispadi su bili manje očigledni od jaguarkinih jedino

Tako da jesi.indirektno
ISIL nikada nisam podržavao i o njima vazda mislim sve najgore. Tako je otkad sam prvi put čuo za njih pa do danas. Ne postoji nijedna moja rečenica ikada napisana koja podržava ISIL teroriste.

To što o Putinu imam loše mišljenje takođe ne znači da "podržavam ISIL".

Nemoj da se spotičeš o elementarnu logiku jer tebi tako odgovara.

ISIL nikada nisam podržavao i o njima vazda mislim sve najgore. Tako je otkad sam prvi put čuo za njih pa do danas. Ne postoji nijedna moja rečenica ikada napisana koja podržava ISIL teroriste.

To što o Putinu imam loše mišljenje takođe ne znači da "podržavam ISIL".

Nemoj da se spotičeš o elementarnu logiku jer tebi tako odgovara.
Screenshot_20250710_131134_TikTok.jpg

Ne znam ko je ovde tvoj frend a ko je tvoj enemi.

Ni meni ni tebi Putin nije ni prijatelj ni neprijatelj, ja imam prosto loše mišljenje o njemu, jednako kao što imam loše mišljenje o Klintonu, Trampu i našem predsedniku. Koga od njih ti voliš tvoja je stvar. A to da li se oni ljube i slikaju zajedno ili se ne podnose mene ne interesuje, mišljenje o svakom od njih pojedinačno ću teško da promenim.

A ISIL i slične militantne terorističke grupe ne volim pa ne volim, to sa ovom trojicom gore nabrojanih nema nikakve veze.

Znam šta si hteo da kažeš, ali ispalo je pogrešno, nadam se da ti je jasno zašto.

Back