Tenkre 2
Domaćin
- Poruka
- 3.990
Gde tamo?Jeli
Aj reci i ti jeli tamo bio zločin ili genocid?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde tamo?Jeli
Tacno.
A pomenuti osudjeni ratni zlocinac je pod kontrolom Sluzbe.
Neverovatna je mržnja nekolicine forumaša prema svemu srpskom.I čudno je šta sve pišete ovde.Uglavnom neistine.Vučić je gori od ratnog zločinca. Nataša, budući da radi za njega, želi da ga opere od odgovornosti pa tvrdi da ga kontroliše neko drugi, a ne on samog sebe, nekontrolisan kakav jeste.
Kako je to Vučić "sve Srpsko"? Ne možemo našu naciju izjednačiti sa jednim čovekom. Srbi su više od Vučića. A on je po poreklu Cincar, jer su Čipuljići cincarsko selo. Hajde se saberite malo. Nisu nam preci ginuli za Vučiće, nego za SrbijuNeverovatna je mržnja nekolicine forumaša prema svemu srpskom.I čudno je šta sve pišete ovde.Uglavnom neistine.
Ista bagra kao i taj koga napada,sve sami oficiri udbe i majori ozne.
Среда, 09.07.2025. у 13:08
Наташа Кандић: Председник Србије је под контролом ратног злочинца
![]()
Принтскрин
Оснивач и бивша директорка Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић најавила је да ће невладине организације, фондације и уметници заједно обележити тридесету годишњицу од, како је навела, геноцида у Сребреници.
Кандићева која је, у више наврата, пружила подршку протестима блокадера и других активиста опозиције, оптужила је и Александра Вучића да је под контролом ратног злочинца због уклањања блокада у Земуну и истакла да не може да буде председник Србије.
Срђан Миловојевић уручује имена српских полицајаца страним…
Pogledajte prilog 1753976
Pogledajte prilog 1753974
https://www.politika.rs/scc/clanak/...ednik-srbije-je-pod-kontrolom-ratnog-zlocinca
Ćerka majora OZNE se ponaša kao da je već na vlasti.
Čitaj što je napisano,nemoj karikirati.Kako je to Vučić "sve Srpsko"? Ne možemo našu naciju izjednačiti sa jednim čovekom. Srbi su više od Vučića. A on je po poreklu Cincar, jer su Čipuljići cincarsko selo. Hajde se saberite malo. Nisu nam preci ginuli za Vučiće, nego za Srbiju
Pa ako je ovo "sve srpsko":Neverovatna je mržnja nekolicine forumaša prema svemu srpskom.I čudno je šta sve pišete ovde.Uglavnom neistine.
Jbg Aleksije,on je dogurao do prvog čoveka države.A mi?Pa ako je ovo "sve srpsko":
![]()
![]()
to ona sto pljuje studente...
![]()
Принтскрин
Оснивач и бивша директорка Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић најавила је да ће невладине организације, фондације и уметници заједно обележити тридесету годишњицу од, како је навела, геноцида у Сребреници.
Кандићева која је, у више наврата, пружила подршку протестима блокадера и других активиста опозиције, оптужила је и Александра Вучића да је под контролом ратног злочинца због уклањања блокада у Земуну и истакла да не може да буде председник Србије.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...ednik-srbije-je-pod-kontrolom-ratnog-zlocinca
Ma ti bi da bacas prašinu u oči? Neće moći ove noći, svi moraju da znaju sa kakvima sve nastupate.Molim moderatore da teme o smradovima tipa Kandićka ,Biserko , itd nebitnih likova , ne odobravaju na forumu .
Iz ekoloskih razloga .
Ovo je bas preterivanje i zluradost.
![]()
Принтскрин
U Srebrenici su pobili ljude, decu maltene, mladiće, nenaoružane - samo zato jer su bili muslimani, a nazovi to kako god hoćeš. Dodik je rekao da je bio genocid, pa ako je on onakav rekao, ja mu verujem.Jeli
Pošto ti ova spodoba pogodila pravo u "sridu"...
A da ti ono beše rece da ti se sviđa tomsonova muzika...
"Jasenovac i Gradište stara
To je kuca masovnih mesara"
I da vrlo dobro se sećam da si podržavao isil u siriji i iraku...licemeru
Zaista.ISIL niti slične teroriste nikada nisam podržavao, laž ne prolazi. Pamćenje ti je malo isiskrivljeno.
Meni je simptomatično što ne umeš da razlikuješ muziku i tekst. Možda i umeš, ali kad ostaneš bez argumenata onda je svaka, pa i najgluplja podvala - dobrodošla.Zaista.
Podržavao si borbu protiv SAA koja se u tom trenutku borila protiv glavoseca.
Pamtimo pamtimo...
Američki djak i radnik neko bese(ti)
Mada dosledan si u svojim poslovima.
"bolji glas i bolje note"
"Jasenovac I Gradište to je kuca ...."
Baš lepu muziku ima taj tvoj
Za vreme rata kazu da je prodavao Kekec.Uostalom, ne kazem i ne mislim da Seselja treba slusati bas uvek, moze ponekad, ali dosadise vise s time "osudjeni ratni zlocinac, osudjeni ratni zlocinac..."
Podržavao si svaku borbu protiv asada i rusije u trenutku kada im glavni protivnik bila al qaida i isil.A ISIL naravno nikada nisam podržavao, svako ko ima dokaz da jesam slobodan je da izađe s njima. Ti nisi taj, to znznam.
ISIL nikada nisam podržavao i o njima vazda mislim sve najgore. Tako je otkad sam prvi put čuo za njih pa do danas. Ne postoji nijedna moja rečenica ikada napisana koja podržava ISIL teroriste.Tako da jesi.indirektno
ISIL nikada nisam podržavao i o njima vazda mislim sve najgore. Tako je otkad sam prvi put čuo za njih pa do danas. Ne postoji nijedna moja rečenica ikada napisana koja podržava ISIL teroriste.
To što o Putinu imam loše mišljenje takođe ne znači da "podržavam ISIL".
Nemoj da se spotičeš o elementarnu logiku jer tebi tako odgovara.
bebe maltene.decu maltene,
Ne znam ko je ovde tvoj frend a ko je tvoj enemi.