Наташа Кандић: Председник Србије је под контролом ратног злочинца

Poznat sam da ne razumem.

Normalno da su muslimani prepakivali, setali i vozali leseve jer su dobijali svake godine dotacije od sveta za Srebrenicki pokolj.

Ali nisu mogli da rade sa hiljadama, vec sa najvise stotinama sto ne umanjuje niciju krv na rukama. Najlakse je ubiti nenaoruzanog pa nek je i bio zlocinac. Osudi ga Prekim sudom, lupi pecat koji hoces i imaj svu odgovornost na koju mogu da ti se svi popisaju od muke. Imas alibi.

Ovo ubijanje haopticno i nasumicno na hiljade, to nisu radili ljudi srbi, jer srbin tako nesto u istoriji nikad nije radio. Nigde.

Nisam licitirao sa brojevima, samo sam jedan primer naveo. Rođen 99-e od oca koji je umro 95-e. To otvara mesto za osnovanu sumnju.

Nisam licitirao sa brojevima, samo sam jedan primer naveo. Rođen 99-e od oca koji je umro 95-e. To otvara mesto za osnovanu sumnju.
Ti si dao primer.

Ovi iz Bosne se ponasaju kao da je takvih bilo na hiljade i ne osecaju ni gram krivice, cak koriste forum da kazu kako smo mi koji ih pozivamo na postenje i obraz, covestvo, ljudskost, pravoslavlje, mi smo za njih muslije, ustase i sta sve ne.

Posle se cudimo Srebrenici. Ja se nisam cudio ni sekunda znajuci istoriju oslobadjanja Srbije i Beograda od strane krajiskih divizija. Zivim pored Topovskih supa gde su slicni bas kao ti iz Srebrenice, bez suudjenja ubijali svaki dan ljude, zene, cak i decu i po celoj Srbiji samo zbog toga sto su preziveli Drugi Svetski rat.

Cak ni otimacina im nije bila primarna, vec samo i jedino zlocin.

Logika je kao kod onog Zagora iz Kroacije koji poredi Seseljeve debile koju su jednu porodicu izgnale iz Vojvodine, sa 600 hiljada izgnanih srba iz Hrvatske.

Taj i takav mozak nam treba u Srbiji koji ce tako da sve percepira, a sto nam se namece od ovih idiota sa vlasti?

Nije ni bilo u HR 600 hiljada Srba kad je rat za Krajinu počeo. Kada se laže i preteruje onda ti niko neće verovati ni kada govoriš istinu.

Streljati 8.000 ljudi u cugu po slobodnoj proceni nisu radili ni Svabe u Drugom sv. ratu. Ni krajiski oslobodioci Srbije po kraju istog. U novijoj istoriji tako nesto nije vidjeno.

Za to treba imati stomak da uradis. I mozak da to prihvati kao dobar dan. I savest da kazes u pravu sam. I inteligenciju da korisitis kao odbrambeni mehanizam da to nije lose sta si uradio.

I najvaznije hrabrost da istupis muski a ne da begas u Srbiju i krijes se kao pola VRS sta su uradili.
To jednostavno nije istina.

Sta hoces da kazes, da su posle rata premestili, sta znam, napr. 5000 leseva?

Sta mislis da su Zapadnjaci bas toliki debili da ne vode preciznu statistiku?
Pa kad je osnovana Potočara i kad su tu premestili leševe i koliko su premestili , neozbiljan si sagovornik osnovne stvari ne znaš.

Streljati 8.000 ljudi u cugu po slobodnoj proceni nisu radili ni Svabe u Drugom sv. ratu. Ni krajiski oslobodioci Srbije po kraju istog. U novijoj istoriji tako nesto nije vidjeno.

Za to treba imati stomak da uradis. I mozak da to prihvati kao dobar dan. I savest da kazes u pravu sam. I inteligenciju da korisitis kao odbrambeni mehanizam da to nije lose sta si uradio.

I najvaznije hrabrost da istupis muski a ne da begas u Srbiju i krijes se kao pola VRS sta su uradili.
Ovo je takva budalaština da ja nemam riječi.

Ovo je takva budalaština da ja nemam riječi.
Zasto?

Ko je streljao muslimane? Koliko njih?

Ko je kada je usao u BG sa partizanskom kapom napravio pogrom svih vidjenijih u Srbiji?

Ko se krio u Srbiji po kasarnama iz Bosne, kada su upucali ona dva mladica? Da ne lajem sa prezimenima.

Ko se skroz izmenjenog licnog opisa krio u onoj selendri?

Zasto?

Ko je streljao muslimane? Koliko njih?

Ko je kada je usao u BG sa partizanskom kapom napravio pogrom svih vidjenijih u Srbiji?

Ko se krio u Srbiji po kasarnama iz Bosne, kada su upucali ona dva mladica? Da ne lajem sa prezimenima.

Ko se skroz izmenjenog licnog opisa krio u onoj selendri?
Zašto? Prvo nema ni približno 8 000 žrtava. Drugo ogromna većina tih "žrtava" je poginulo u borbama oko pada Srebrenice i u proboju ka njihovoj teritoriji. A i to što je streljano nije streljano u cugu.

U jednom periodu su čak iskopane držali u frižideerima ili gde već i sahranjivali ih na Dan praznika genocida
Kako u jednom periodu? Tako je celo vreme, do dan danas.
Da nisu mozda cuo neko objasnjenje tog medijatizovanog rituala, i zasto je tako? Osim da su manipulisani da razvlace to 50 godina i svake godine se podsecaju...
Kazu li nesto? Cuo sam da im je to i protiv verskih uverenja i da su neki i protiv toga...

A onda kada se rat završio jedna strana je odlučila da sve iskopane žrtve od početka rata (čak i neke koji su umrli prirodnom smrću ) sahrani na jednom mestu i to prikaže kao žrtve genocida akcije od 16. juna '95. prilikom oslobađanja Srebrenice.

"Rođen sam u Sarajevu, poginuo u Srebrenici, a živim u Nemačkoj"

Back