Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na VMA

1000016968.jpg

Ne znam zasto imate taj trip da nece ici u Moskvu, isto tako ste tvrdili i za sankcije prema Rusiji i za ulazak u Nato i stalno ista prica, "evo sada ce morati da se odluci za jednu stolicu"... Opozicija nam je desna i forsira tu potpuno pogresnu percepciju...Icice u Moskvu itekako, a sta cete vi desna opozicio? Opet da nas uveravate kako nije vas? Jos sa svojih medija nonstop objavljuju vase pretpostavke da nece ici u Moskvu, da bi vas na kraju poklopio odlaskom kao i uvek...Kad se to vec desi, molim vas da malo zacutite sa svojim predvidjanjima, jer nista ne vidite.... U USA je otisao na blef da bude prisutan na tom okupljanju republikanaca...Porazgovarao je sa nekim nasim ljudima tamo, to moze, a nadao se i da ce uspeti da se fotografise sa Trampom ili nekim visokim zvanicnicima, to bi mu dosta znacilo za vlast kojom je opsednut....Medjutim pre svega toga je saznao da od toga nece biti nista i kao prava lisica ili macka koja se uvek doceka na noge, izmislio ovu foricu sa zdravljem iako bi realno na razgovor sa Trampom pohitao i sa temperaturom 41....Sto se tice odlaska u Moskvu, a s obzirom da spoljnu politiku obavlja po volji vecinskog naroda, volji sluzbe, volji medija, volji vlasti, volji crkve i svojoj volji u Moskvu ce otici i tako zabetonirati svoj polozaj u nasem drustvu do kraja ove decenije...To je najbitnija stvar koju ce uraditi za podrsku od strane vecinskog nam stanovnistva...Zamislite iz cele Evrope, samo on, takvu priliku nece propustiti ni u ludilu... Nase stanovnistvo koje je za poziciju i opoziciju je oduvek sanjalo da imamo predsednika koji to cini, razlika je samo kao u tome sto ovi sto su za SNS vole Vucica, a ovi sto nisu kao ga ne Vole, ne svidja im se, a u sustini sanjaju isti san, predsednika u Moskvi protivno volji evropljana...Putin i predsednik Srbije...Jel tako da nista lepse niste mogli ni da zamislite :mrgreen: ? Ispunice vam zelju...Ne cepidlacite....

pa, nije imao nikakav sastanak u planu, samo je izneo 10 miliona ili koliko vec i dao bratu kokezi, a sve ostalo je preseravanje, dramoserovo, laz i mimikrija

da ja kupim sebi novi avion i ja bih se provozao bilo gde, sta fali do floride? - samo je izneo te milione iz zemlje, dao ih kokezi, a sve ostalo je spin

kokeza ce da pazari koku, pa ce ana sa drugom avionom da ide po nju, preveliki rizik je da leti direktno kod madura, opet. ali navatacemo ih, sad im samo drmajte kavez, trazite da pokazu koliko para je otislo NI ZA STA

Poslednja izmena:
pa, nije imao nikakav sastanak u planu, samo je izneo 10 miliona ili koliko vec i dao bratu kokezi, a sve ostalo je preseravanje, dramoserovo, laz i mimikrija

da ja kupim sebi novi avion i ja bih se provozao bilo gde, sta fali do floride? - samo je izneo te milione iz zemlje, dao ih kokezi, a sve ostalo je spin

kokeza ce da pazari koku, pa ce ana sa drugom avionom da ide po nju, preveliki rizik je da leti direktno kod madura, opet. ali navatacemo ih, sad im samo drmajte kavez, trazite da pokazu koliko para je otislo NI ZA STA
Његов бураз држи неку компанију са 1500 камиона или тако неко лудило.

Pogledajte samo kakva blamaza. Predsjednica skupstine se poziva javno na AI Fake News 😂
da, juce me je izlozila pokvarenstina ana, ja reko zaista americki the national interest, ali avaj ovaj sajt je verovatno od sns sekte ako ne cak od njenog brata:

pitaj mog brata lazova, ili hvalite me usta moja da imam sastanak, nema trece solucije, bilo bi zanimljivo pronaci vlasnika

Poslednja izmena:

Any evidence for your claims?

Any evidence for your claims?
zasto srbija ne raspise poternicu za pobeguljom kokezom? zato sto je izneo zajednicke pare iz zemlje, i aljek je isao da uzme svoj deo od investicija u majamiju; krediti presusili, nema ni za parizer i majonez vise, a falkoni su u stvari umesto rafala koje nikada srbija nece da vidi, a uredno placa svaku ratu

„Kokeza gradi zgrade u Majamiju, Đukanović kupuje luks apartmane, a kum Nikola slavi rođendan u Veneciji“: Tepić objasnila kako živi naprednjačka „elita“

zasto srbija ne raspise poternicu za pobeguljom kokezom? zato sto je izneo zajednicke pare iz zemlje, i aljek je isao da uzme svoj deo od investicija u majamiju; krediti presusili, nema ni za parizer i majonez vise, a falkoni su u stvari umesto rafala koje nikada srbija nece da vidi, a uredno placa svaku ratu

„Kokeza gradi zgrade u Majamiju, Đukanović kupuje luks apartmane, a kum Nikola slavi rođendan u Veneciji“: Tepić objasnila kako živi naprednjačka „elita“

A zajedno će da robijaju u zabeli.

A zajedno će da robijaju u zabeli.
da je djilas pobegao kao kokeza, ja mislim da bi vec bila raspisana poternica, jel tako?

e, pa zasto nije za odbeglim kokezom? zato sto se dogovorio sa aljekom da iznese zajednicke pare iz srbije, i sad su se videli da se te pare malo broje, da se zna koliki je ciji deo: gde je moj deo, necete da me prevarite?
i onda se slogirao kada je saznao da ga je ovaj snimio na masaZi, a pustio je samo ******ljenje na ulici u javnost

sad mora fbi da ispituje ko je ispao glup kao top, meni izgleda da je aljek, a procenjujem da ce kokeza da bude zastoceni svedok, jer srbija ne raspisuje poternicu za njim, ne da aljek

Back