- Poruka
- 24.074
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, nije imao nikakav sastanak u planu, samo je izneo 10 miliona ili koliko vec i dao bratu kokezi, a sve ostalo je preseravanje, dramoserovo, laz i mimikrija
Његов бураз држи неку компанију са 1500 камиона или тако неко лудило.pa, nije imao nikakav sastanak u planu, samo je izneo 10 miliona ili koliko vec i dao bratu kokezi, a sve ostalo je preseravanje, dramoserovo, laz i mimikrija
da ja kupim sebi novi avion i ja bih se provozao bilo gde, sta fali do floride? - samo je izneo te milione iz zemlje, dao ih kokezi, a sve ostalo je spin
kokeza ce da pazari koku, pa ce ana sa drugom avionom da ide po nju, preveliki rizik je da leti direktno kod madura, opet. ali navatacemo ih, sad im samo drmajte kavez, trazite da pokazu koliko para je otislo NI ZA STA
ma https://nova.rs/vesti/politika/koja-je-tajna-uspeha-kokeze-prodavao-kafu-i-cigare-a-sad-je-milioner/Његов бураз држи неку компанију са 1500 камиона или тако неко лудило.
da, juce me je izlozila pokvarenstina ana, ja reko zaista americki the national interest, ali avaj ovaj sajt je verovatno od sns sekte ako ne cak od njenog brata:Pogledajte samo kakva blamaza. Predsjednica skupstine se poziva javno na AI Fake News![]()
imam sastanak sa kokezom koji mi cuva pare na frloridi, pa posle sa putinom i sijem
u all star patiku, bob marli-ju![]()
![]()
Castra su Ameri mislim pokušali otrovati tako da su mu u cipelu sipali otrov.
Videće se već 9.Ko zna zbog čega je on išao.
Any evidence for your claims?pa, nije imao nikakav sastanak u planu, samo je izneo 10 miliona ili koliko vec i dao bratu kokezi, a sve ostalo je preseravanje, dramoserovo, laz i mimikrija
da ja kupim sebi novi avion i ja bih se provozao bilo gde, sta fali do floride? - samo je izneo te milione iz zemlje, dao ih kokezi, a sve ostalo je spin
kokeza ce da pazari koku, pa ce ana sa drugom avionom da ide po nju, preveliki rizik je da leti direktno kod madura, opet. ali navatacemo ih, sad im samo drmajte kavez, trazite da pokazu koliko para je otislo NI ZA STA
Standardna demagogija, ‘di su naši novci’?Da vidimo koliko je potrosio na taj izlet?
Čast mi je da me s njim porediš
dobio metaforicnu sliku konjske glave u krevetu bas ko zoran kad se skroz beo u licu vratio iz usa.
zasto srbija ne raspise poternicu za pobeguljom kokezom? zato sto je izneo zajednicke pare iz zemlje, i aljek je isao da uzme svoj deo od investicija u majamiju; krediti presusili, nema ni za parizer i majonez vise, a falkoni su u stvari umesto rafala koje nikada srbija nece da vidi, a uredno placa svaku ratuAny evidence for your claims?
A zajedno će da robijaju u zabeli.zasto srbija ne raspise poternicu za pobeguljom kokezom? zato sto je izneo zajednicke pare iz zemlje, i aljek je isao da uzme svoj deo od investicija u majamiju; krediti presusili, nema ni za parizer i majonez vise, a falkoni su u stvari umesto rafala koje nikada srbija nece da vidi, a uredno placa svaku ratu
„Kokeza gradi zgrade u Majamiju, Đukanović kupuje luks apartmane, a kum Nikola slavi rođendan u Veneciji“: Tepić objasnila kako živi naprednjačka „elita“
da je djilas pobegao kao kokeza, ja mislim da bi vec bila raspisana poternica, jel tako?A zajedno će da robijaju u zabeli.