Наташа Кандић: Председник Србије је под контролом ратног злочинца

Kako je to Vučić "sve Srpsko"? Ne možemo našu naciju izjednačiti sa jednim čovekom. Srbi su više od Vučića. A on je po poreklu Cincar, jer su Čipuljići cincarsko selo. Hajde se saberite malo. Nisu nam preci ginuli za Vučiće, nego za Srbiju
Ne kapiram te uopšte. Karadjordje ne bi osvojio Beograd da nije bilo cincara Konde Bimbaše

Da streljali su bebu i babu , kakve budalištine pišeš.
Pa iskopali su ih iz masovne grobnice u kojoj je bilo 8000 žrtava, e sad kako su njih dve baš ubijene to ne znam sa sigurnošću.
Ovde su žrtve pohvatane:

1752157283377.png

Pa iskopali su ih iz masovne grobnice u kojoj je bilo 8000 žrtava, e sad kako su njih dve baš ubijene to ne znam sa sigurnošću.
Ovde su žrtve pohvatane:

Pogledajte prilog 1754462
U okvirenim područjima ratovalo se od '92. godine , Srebrenicu su držali Srbi pa su izgubili. U okolnim mestima poginulo je 3 hiljade Srba . A onda kada se rat završio jedna strana je odlučila da sve iskopane žrtve od početka rata (čak i neke koji su umrli prirodnom smrću ) sahrani na jednom mestu i to prikaže kao žrtve genocida akcije od 16. juna '95. prilikom oslobađanja Srebrenice.

U okvirenim područjima ratovalo se od '92. godine , Srebrenicu su držali Srbi pa su izgubili. U okolnim mestima poginulo je 3 hiljade Srba . A onda kada se rat završio jedna strana je odlučila da sve iskopane žrtve od početka rata (čak i neke koji su umrli prirodnom smrću ) sahrani na jednom mestu i to prikaže kao žrtve genocida akcije od 16. juna '95. prilikom oslobađanja Srebrenice.
Pa kako misliš da su uspeli da iskopaju i ponovo ukopaju na drugom mestu 8000 ljudi a da to ostane tajna.

Meni to zvuči kao nemoguća misija. To nije posao koji može da uradi jedan čovek. A čim ih radi više, to više nije tajna.

Pa kako misliš da su uspeli da iskopaju i ponovo ukopaju na drugom mestu 8000 ljudi a da to ostane tajna.

Meni to zvuči kao nemoguća misija. To nije posao koji može da uradi jedan čovek. A čim ih radi više, to više nije tajna.
To što pišeš nisam napisao , napisao sam da su sva tela koja su pronađena na području Srebreniice nastradala u toku celog rata (a to je okvirno područje uokvireno crvenom linijom) sahranjena na isto mesto u Potočare.

Poslednja izmena:
To što pišeš nisam napisao , napisao sam da su sva tela koja su pronađena na području Srebreniice nastradala u toku celog rata (a to je okvirno područje uokvireno crvenom linijom) sahranjena na isto mesto u Potočare.
Pa šta misliš kako je to tehnički izvedeno? Čisto operativno i logistički te pitam.

Fakat je moralo da bude tajna.

Pa šta misliš kako je to tehnički izvedeno? Čisto operativno i logistički te pitam.

Fakat je moralo da bude tajna.
Šta pričaš eshumacije tela su trajale godinama posle rata . Znači iskopaju tela koja su razasuta na raznim lokacijama (po grupama ili pojedinačno) i onda iste sahrane u Potočarima . U jednom periodu su čak iskopane držali u frižideerima ili gde već i sahranjivali ih na Dan praznika genocida . Nema tu nikakve tajne ili skrivanja jedino što u tome nije uučestvovala srpska strana pa su ovi mogli da manipulišu sa leševima koliko hoće.

Možda bi ti kao žrtva genocida mogao da objasniš kako su te ubili, asanirali pa eshumirali.
Sto se ljutis?

Ako nesto tvrdis skroz bzvz sto ne moze da proguta ni dete sa zavrsenom osmoljetkom, onda valjda treba odati priznanje takvom radu jer je dokaz kvalitetne organizacije pa makar i premestali leseve u sred rata.

Niko ih nije na tom poslu uhvatio, a one nase idiote sto su kamionima prepakivali siptare iz rupa snimile i svetske kamere.

Sto se ljutis?

Ako nesto tvrdis skroz bzvz sto ne moze da proguta ni dete sa zavrsenom osmoljetkom, onda valjda treba odati priznanje takvom radu jer je dokaz kvalitetne organizacije pa makar i premestali leseve u sred rata.

Niko ih nije na tom poslu uhvatio, a one nase idiote sto su kamionima prepakivali siptare iz rupa snimile i svetske kamere.
Šta ja tvrdim , jesi li ti normalan , kad sam napisao da su Bošnjaci premeštali leševe usred rata , verovatno zahebavaš. Potočari su osnovani posle rata.

Šta ja tvrdim , jesi li ti normalan , kad sam napisao da su Bošnjaci premeštali leševe usred rata , verovatno zahebavaš. Potočari su osnovani posle rata.
Sta hoces da kazes, da su posle rata premestili, sta znam, napr. 5000 leseva?

Sta mislis da su Zapadnjaci bas toliki debili da ne vode preciznu statistiku?

U Srebrenici su pobili ljude, decu maltene, mladiće, nenaoružane - samo zato jer su bili muslimani, a nazovi to kako god hoćeš. Dodik je rekao da je bio genocid, pa ako je on onakav rekao, ja mu verujem.

Tompsona ne slušam ali sam rekao da je kao muzičar bolji od Baje malog knindže, siguran sam da se slažeš sa tom izjavom. Ona ne zalazi u tekstove njegovih pesama. Ne znam možeš li da isprocesiraš tu rečenicu. Kao muzičar. Bolji glas i bolje note od Baje. Tekstovi uglavnom smeće.

ISIL niti slične teroriste nikada nisam podržavao, laž ne prolazi. Pamćenje ti je malo iskrivljeno.
Ja nisam proveravao godišta streljanih zarobljenika,ali ostaje žal za tim slučajem jer je nečovečno ponašanje,ako je zarobljenik-mora da se pazi na njega.
U svakom slučaju definicija genocida je takva da može sići i Bog sa neba i reći da je ono bio genocid i pogrešio bi.
To je prvi slučaj u istoriji da se desio lokalni,gradski,opštinski genocid bez da su Srbi streljali žene koje su nosioci nastavka jedne verske ili etničke grupe,koje su sklonili autobusima na sigurno u Žepu,koja je tada bila pod kontrolom muslimanskih snaga.
To je bio čin osvete za sve što su muslimani predvođeni Naserom(oslobođenim krivice,čudno? ) počinili izlazeći iz zaštićene zone pod kontrolom UN.

Ja nisam proveravao godišta streljanih zarobljenika,ali ostaje žal za tim slučajem jer je nečovečno ponašanje,ako je zarobljenik-mora da se pazi na njega.
U svakom slučaju definicija genocida je takva da može sići i Bog sa neba i reći da je ono bio genocid i pogrešio bi.
To je prvi slučaj u istoriji da se desio lokalni,gradski,opštinski genocid bez da su Srbi streljali žene koje su nosioci nastavka jedne verske ili etničke grupe,koje su sklonili autobusima na sigurno u Žepu,koja je tada bila pod kontrolom muslimanskih snaga.
To je bio čin osvete za sve što su muslimani predvođeni Naserom(oslobođenim krivice,čudno? ) počinili izlazeći iz zaštićene zone pod kontrolom UN.
Streljati 8.000 ljudi u cugu po slobodnoj proceni nisu radili ni Svabe u Drugom sv. ratu. Ni krajiski oslobodioci Srbije po kraju istog. U novijoj istoriji tako nesto nije vidjeno.

Za to treba imati stomak da uradis. I mozak da to prihvati kao dobar dan. I savest da kazes u pravu sam. I inteligenciju da korisitis kao odbrambeni mehanizam da to nije lose sta si uradio.

I najvaznije hrabrost da istupis muski a ne da begas u Srbiju i krijes se kao pola VRS sta su uradili.

Streljati 8.000 ljudi u cugu po slobodnoj proceni nisu radili ni Svabe u Drugom sv. ratu. Ni krajiski oslobodioci Srbije po kraju istog. U novijoj istoriji tako nesto nije vidjeno.

Za to treba imati stomak da uradis. I mozak da to prihvati kao dobar dan. I savest da kazes u pravu sam. I inteligenciju da korisitis kao odbrambeni mehanizam da to nije lose sta si uradio.

Dražen iz Tuzle je imao sve to i dobio 5 godina za 1000 do 1200 komada. 6 sati je čovek radio.

Nisi razumeo ni trunku napisane poruke. Al, dobro. forum je.
Poznat sam da ne razumem.

Normalno da su muslimani prepakivali, setali i vozali leseve jer su dobijali svake godine dotacije od sveta za Srebrenicki pokolj.

Ali nisu mogli da rade sa hiljadama, vec sa najvise stotinama sto ne umanjuje niciju krv na rukama. Najlakse je ubiti nenaoruzanog pa nek je i bio zlocinac. Osudi ga Prekim sudom, lupi pecat koji hoces i imaj svu odgovornost na koju mogu da ti se svi popisaju od muke. Imas alibi.

Ovo ubijanje haoticno i nasumicno na hiljade, to nisu radili ljudi srbi, jer srbin tako nesto u istoriji nikad nije radio. Nigde.

Back