- Poruka
- 91.902
Pa stranka fejlovala.Vućić objavljuje "pobedu" i on i Djuka Bizon i Danica Grujičić ko na sahrani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa stranka fejlovala.Vućić objavljuje "pobedu" i on i Djuka Bizon i Danica Grujičić ko na sahrani
Moze li ovaj put da mene puska zaobidje?
Ja je se kao dijete(19 godina) nanosao pocetkom 90-ih.
Vućić objavljuje "pobedu" i on i Djuka Bizon i Danica Grujičić ko na sahrani
Sto se mora nije ni tesko.Не може !
И ја сам био добровољац 90-тих !
Ко ће ако не ми на штакама и у колицима, ова балавурдија да се самоповреди ?!?![]()
Komso, sta si ono bese trebao da me podsetis na dan 3. April u vezi one Biljane Stojkovic?Шта је смешно? Па ти сигурно не би навијао за Zdravku да је Zdravka била кандидат опозиције.
Sto se mora nije ni tesko.
Sto bi on uzimao tvoje.Pa valjda bar pusaka ima dovoljno.Samo prije tvoga djeteta ja bih volio da vidim djecu vodja sa puskama.90-ih nam se vodje bas obrukale.Ја рекох мом сину једном, идеш иза мене, када ја паднем узимаш моје наоружање и шта ти бог указо и помого...
Sto bi on uzimao tvoje.Pa valjda bar pusaka ima dovoljno.Samo prije tvoga djeteta ja bih volio da vidim djecu vodja sa puskama.90-ih nam se vodje bas obrukale.
Ја сам задовољан са резултатом свих десничара...
kad su imali 80% i 90%? ne lupetajdakle SNS sa nekadasnjih 80-90 pa i 100% u nekim opstinama, pao na 44%
kao sto smo i predvideli
Pogledajte prilog 1130672
dakle SNS sa nekadasnjih 80-90 pa i 100% u nekim opstinama, pao na 44%
kao sto smo i predvideli
Sitno je sve to još uvek.dakle SNS sa nekadasnjih 80-90 pa i 100% u nekim opstinama, pao na 44%
kao sto smo i predvideli
pa nije ni trebao da padneSitno je sve to još uvek.
Potrebno je da imaju ispod 30% da bi mogli ozbiljno da ih rušimo.
Ovako ne deluje realan pad Vučića
Zaboleme onda.Ja onda definitivno prodajem imovinu i selim se iz Srbije.Jer ovaj narod nezeli da zivi normalno.Sto je i ziveo pod SNS-om.Pa realno ovo je najgori rezultat do sada.
Nema će u da se raduje. Nema Beograd; Dačić možda premijer.
SNS posle ovih izbora 100% ide na dole, a opozicija će jačati.
Ruske pare i stara garda rusofila.SPS 10-12% zadnjih 20 godina i ostale misterije univerzuma.
Nikad mi nije bilo jasno ko to zadnjih 20 godina glasa za SPS.
DSS izgubio glasače, DS takođe, ali SPS neokrnjen skroz zadnjih 20 godina i više
A fasisti usli u parlament.Dveri,zavetnici.Spodoba Ponos osvojila samo 17%, hahahahahahahah