Predsednički izbori 2022 - za koga biste glasali?

Za koga biste glasali?

• Aleksandar Vučić (SNS-SPS-JS-ZS-SRS-PS-PUPS-SNP-SPO-PSS-SVM-SDPS)

glasova: 44 25,7%
  • Miloš Jovanović (NADA koalicija)

glasova: 28 16,4%
  • Boško Obradović (Dveri-POKS)

glasova: 17 9,9%
  • Zdravko Ponoš (SSP-NS-DS-PSG-PZP-PSS-GP-PS-NPSKMO-DZVM-VMDK-SMS-VS)

glasova: 42 24,6%
  • Branka Stamenković (Suverenisti DJB-ZS-ŽZS)

glasova: 10 5,8%
  • Biljana Stojković (Moramo NDMBGD-OGPA-EU-SSS)

glasova: 6 3,5%
  • Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici)

glasova: 7 4,1%
  • Miša Vacić (Srpska desnica)

glasova: 3 1,8%
  • Bojkot

glasova: 14 8,2%

• Ukupno glasova
    171
Шта је бре ово? Вучић на око 59%...Понош други са 17%...Бошко 4,5 Заветница око 4...Чак и да су лапали нису могли ни близу толико...
Puno si se nadao.
I ja.Mislio da ce Milos biti na 7%.Ali opet sam zadovoljan rezultatima Nada-e.

Милош Јовановић, Бошко и Милица заједно колико Ђиласових брдо партија на гомили...Пошто су избори завршени могу да кажем ...Ђиласе молим те немој више да замајаваш народ и бавиш се политиком докле год будеш у политици владаће Вучић...

osta.PNG

Прелиминарни резултати председничких избора ЦЕСИД-а на основу 62,5 одсто узорка

?Александар Вучић: 59,8

?Здравко Понош 17

?Милош Јовановић 5,8

?Бошко Обрадовић 4

ja sam da se izbori u srbiji organizuju jednom u zivotu vladara, kad umre vladar(bilo prirodnom smrcu ili novichokom) biramo drugog. Nesto poput pape da bude, izbori par meseci po smrti vladara. to bi znacajno smanjilo troskove i parlament ukinuti potpuno, u svakom slucaju nema nikakvu funkciju ili ga smanjiti na 60ak poslanika.

Милош Јовановић, Бошко и Милица заједно колико Ђиласових брдо партија на гомили...Пошто су избори завршени могу да кажем ...Ђиласе молим те немој више да замајаваш народ и бавиш се политиком докле год будеш у политици владаће Вучић...
Pa to i govorim cijelo vrijeme.Djilas sa satrapima da se povuce iz politike i ne oglasava.Svi koji se izjasne protiv Vucica izglasaju zajednickog kandidata i na crtu Vucicu.

Ако је нешто добро у свему је што је десница ојачала у Србији...само десница може једног дана да смени СНС и Вучића...
Pogotovo Milica sto deli maloletnicima(14 godina stari) kamenje da gadjaju posle referenduma.Oni bi prvi glasali za nju da imaju pravo glasa.Samo zato sto je lepa.Garant su prvom prilikom izdr*ali.

Back