Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.198
Шта је бре ово? Вучић на око 59%...Понош други са 17%...Бошко 4,5 Заветница око 4...Чак и да су лапали нису могли ни близу толико...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako stoji Beograd?
Шта је бре ово? Вучић на око 59%...Понош други са 17%...Бошко 4,5 Заветница око 4...Чак и да су лапали нису могли ни близу толико...
Цесид ваљда око 65% пребројаних...Izvor i procenat prebrojan?
Puno si se nadao.Шта је бре ово? Вучић на око 59%...Понош други са 17%...Бошко 4,5 Заветница око 4...Чак и да су лапали нису могли ни близу толико...
Jbt koja laz pa to nije normalno. Gleda kada glasa a bude preko 6mЦесид ваљда око 65% пребројаних...
Цесид ваљда око 65% пребројаних...
Прелиминарни резултати председничких избора ЦЕСИД-а на основу 62,5 одсто узорка
?Александар Вучић: 59,8
?Здравко Понош 17
?Милош Јовановић 5,8
?Бошко Обрадовић 4
Ја сам задовољан са резултатом свих десничара...Puno si se nadao.
I ja.Mislio da ce Milos biti na 7%.Ali opet sam zadovoljan rezultatima Nada-e.
Puno si se nadao.
I ja.Mislio da ce Milos biti na 7%.Ali opet sam zadovoljan rezultatima Nada-e.
Режим је на овим изборима имао три председничка кандидата: ваш Вољени, Zavijetnica и Zdravka П. Наравно да ће и Zdravki П. да накнадно додају "гласове".
Pa to i govorim cijelo vrijeme.Djilas sa satrapima da se povuce iz politike i ne oglasava.Svi koji se izjasne protiv Vucica izglasaju zajednickog kandidata i na crtu Vucicu.Милош Јовановић, Бошко и Милица заједно колико Ђиласових брдо партија на гомили...Пошто су избори завршени могу да кажем ...Ђиласе молим те немој више да замајаваш народ и бавиш се политиком докле год будеш у политици владаће Вучић...
Режим је на овим изборима имао три председничка кандидата: ваш Вољени, Zavijetnica и Zdravka П. Наравно да ће и Zdravki П. да накнадно додају "гласове".
I ja sam.Mozda sam ostao nedorecen.Zao mi sto suverenisti izgleda nece preci.Oni su bili varijanta ako Milos nesta zabrlja pa ga pustim niz led.Ја сам задовољан са резултатом свих десничара...
Pogotovo Milica sto deli maloletnicima(14 godina stari) kamenje da gadjaju posle referenduma.Oni bi prvi glasali za nju da imaju pravo glasa.Samo zato sto je lepa.Garant su prvom prilikom izdr*ali.Ако је нешто добро у свему је што је десница ојачала у Србији...само десница може једног дана да смени СНС и Вучића...