- Poruka
- 1.978
Tako sto se u Srbiji nikad bolje nije zivelo nego pod Vucicem.A kako neko moze da glasanza Vucica.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako sto se u Srbiji nikad bolje nije zivelo nego pod Vucicem.A kako neko moze da glasanza Vucica.![]()
Tako sto se u Srbiji nikad bolje nije zivelo nego pod Vucicem.
Ceka se EU.
RIK se vise nece veceras oglasavati po pitanju izvornih rezultata. Tek za 24 sata ce biti sledeca konferencija. Pa, da su tako sigurni u svoju pobedu ne bi silazili sa svih kanala veceras. Nesto se opasno kuva.
Stay tuned.
Milica pobeđuje!Kako stoji Beograd?
RIK se vise nece veceras oglasavati po pitanju izvornih rezultata. Tek za 24 sata ce biti sledeca konferencija. Pa, da su tako sigurni u svoju pobedu ne bi silazili sa svih kanala veceras. Nesto se opasno kuva.
Stay tuned.
Džabe si botovao protiv Vučića sve ove godine.
Stay tuned.
Zahvali Aleku što imaš priliku da se sladiš prasećinom. Nekada vam je to bila misaona imenica.Ja bogami ispeko prase.Sad ga klopam uz rakijicu.Od mojih licnih para.Posteno zaradjenih.
Džabe si botovao protiv Vučića sve ove godine.
Pa Brisel kaže da je sve regularno.Vucic stigao u izborni stab,spremili i sampanjac a RIK se nece oglasavati......stidim se ,iskreno me sramota,kao da zivim u Nikaragvi,Zairu.....dno dna
Da Bog da i njima istu ovaku regularnost......Pa Brisel kaže da je sve regularno.
Treba da ti bude drago sto gradjani prepoznaju ko se bori za njih i buducnost njihove djece. Nije sve u ideologiji.Da Bog da i njima istu ovaku regularnost......
Evrofanatici su ovo vec proglasili "prokletom nedjeljom".![]()
Foto: EPA-EFE/BENKO VIVIEN CHER
ČEKAJU SE PRELIMINARNI REZULTATI
POSTIZBORNA ANKETA Orbanov Fides pobednik izbora u Mađarskoj
PLANETA
03.04.2022. 20:52h
Mađarska vladajuća koalicija stranaka Fides i Hrišćansko-demokratske narodne partije pobednik je parlamentarnih izbora sa 121 osvojenim mandatom u skupštini koja broji 199 poslanika, rezultati su postizborne ankete agencije Medijan.
- Fides je, prema anketi, osvojio 49 odsto glasova, dok je opoziciona koalicija "Ujedinjeni za Mađarsku" dobila podršku 41 odsto birača, rekao je direktor Medijana Endre Han.
Rezultati ispitivanja pokazuju da će u parlament ući i levičarska Demokratska koalicija sa 21 mandatom, konzervativni Jobik sa 16, liberalni Monumentalni pokret sa 15, socijalisti sa 12, liberalna stranka Dijalog sa osam, zeleni sa pet i nemačka nacionalna manjina sa jednim mandatom, prenosi MTI, prenosi Telegraf pisanja Tanjuga.
Prema procenama Medijana, radikalni pokret Naša domovina i satirična stranka Dvorepi pas nisu uspeli da pređu cenzus od 5 odsto.
Odziv do 18.30 na parlamentarnim izborima u Mađarskoj bio je 67,06 odsto.
Kurir.rs
-----------------------------------------------------------------------------------
Pobedio i brat Orban.Bravo.
Nadam se da pokusavas biti komican....Treba da ti bude drago sto gradjani prepoznaju ko se bori za njih i buducnost njihove djece. Nije sve u ideologiji.
Toma Zdravkovic - Prokleta nedelja.mp3
" Predaja nije opcija "![]()
Mnogo bolja
" Predaja nije opcija "![]()
moj Krusevac, sve sam go lopov i prevarant...samo da vas podsetim, prvi milijarder je Krusevljanin iz sela Bosnjane...Milorad Miskovic, upamtite tog lopurdu