Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
17264240_630268863824955_643520929535943955_n.jpg

90% оних који су били на овој геј паради нису из НС. Цео град је био блокиран(главне саобраћајнице) великим бројем аутобуса који су довозили потплаћену и јефтино продату, неписмену, боранију са стране.
Они не могу да нађу довољно људи из Новог Сада за њихове митинге, а већину у НС освајају крађом гласова и уценама у јавном сектору.

Bane Krstic ,ciribu ,ciriba... ne mogu da verujem ? A nekada je bio ok lik.

I mene je grdno iznenadio,ali videćemo se...
No ,konačno sam se vrnuo iz Pezosa i slalom oko onih zapreka koje postavio Put po Keju u pm...
Ja na Dugu,a poslednji busevi preko Peroševića za Užu Srbiju...:mrgreen:Pedala! ! !:rotf:
Bon Vayage!:lol::per:
Msm-bruka je to ne računati da će te Novi Sad podržati pa s nekoliko stotina autobusa i to uglavnom spratnih,dovesti
u Srpsku Atinu oko 20 000 bivših izbeglica...
Ispod svakog nivoa!
Kad sam video i nekoliko s tačkama-bilo mi jasno da su i invalidi rata angažovani...Tek to šta je ružno bratac...A busevi stali kilometar
od mosta Duge pa su bar dva kilometra i oni morali pjehe...:sad2:
A svi kandidati (hajd možda onaj Preletačević nije koji se zajebava na njihov račun!) su politička gomna!
Ni jedan taj ker ne laje sela radi!:evil:

90% оних који су били на овој геј паради нису из НС. Цео град је био блокиран(главне саобраћајнице) великим бројем аутобуса који су довозили потплаћену и јефтино продату, неписмену, боранију са стране.
Они не могу да нађу довољно људи из Новог Сада за њихове митинге, а већину у НС освајају крађом гласова и уценама у јавном сектору.

ма сви су из новог сада, ти мислиш нови сад мали еееејјјјј
па тих сто, двеста аутобуса су из делова новог сада :D

Jel za Vu-a zeno?

Ви'ш да помиње ноге...и дизање....дал' из искуства или само обећања....питање је сад...?Чуди ме да нису напамет научили
његове говоре.....говори исти / повећаћемо плате и пензије /, слушаоци исти....само су некад аутобуси и возачи различити...

Poslednja izmena:
Скочиле на берзи акције ауто - превозника /државних и неких друштвених /, тако да их ваља продавати, јер кажу СВА возила у оптицају...а за пар дана / 10 - 15 /,
имају да пукну....јер ништа није наплативо....све остало на дођем ти...

Мајмунчино не вређај оне са средњом школом, занатлије, раднике, којих има брдо поштених, а врло често и паметних, док се силна ''интелигенција'' са дипломама што поштено научених што купљених продала западу.

Pa procenili ljudi gde je napredak i budućnost.

Sila. Jaci su od ISISa. 300 autobus puta 100 ili vise koliko stane u ove duple. 30 000 ljudi Vojska Srbije ima 14 000 pripadnik pa ti vidi.

Овде није дозвољено паркирање !!!!

Свима су требале да буду написане казне!!!!

То би био одличан план за БГД. Свима да напишу казну, па нека Др.Слина, цепа казне

Back