- Poruka
- 23.062
Ovo je Lesi ili Mracak!

Sent from my SM-T815 using Tapatalk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nista mi ne govori. Povraca mi se od njih. Ako pobedi Vucic 5 godina ce jos minimum vladati. A za to vreme ce se potruditi da potpuno unisti normalan deo Srbije.Kako mi se gade....
Stav poslanika narodne skupstine u vezi sa rusenjem zgrada u Savamaloj.
Pogledajte prilog 433284
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
rotshild oteo pare. degencina.

Хоћеш да кажеш да лоповлук не постоји, да је све то само теорија завере и да је све дивно и красно?
Некако ми твој коментар звучи ботовски![]()
БОШКО: Ко сме – тај и може, ко нема страха – тај иде напред!
Kao ukradeno 169 milijardi za 10 godina. Pa cela srbija ne vredi te pare
- - - - - - - - - -
ovo prvo je jedino tacno. za tih 22 milijarde evra. I naravno da te pare ne treba da odu na plate i penzije nego da ostanu ljudima u dzepu. bilo ko kad bi ukinuo porez na rad( recimo 15% bi uzimala drzava ) zaposlio bi veoma brzo ljude
rotshild oteo pare. degencina.
Леси,
Вадиш само оно што ти се свиђа.
Kao ukradeno 169 milijardi za 10 godina. Pa cela srbija ne vredi te pare
- - - - - - - - - -
ovo prvo je jedino tacno. za tih 22 milijarde evra. I naravno da te pare ne treba da odu na plate i penzije nego da ostanu ljudima u dzepu. bilo ko kad bi ukinuo porez na rad( recimo 15% bi uzimala drzava ) zaposlio bi veoma brzo ljude
Kad bi makar to mogli da buduDveri su samo jedno od naličja režima.
Konkretno, njegova stražnjica.

БОШКО: Ко сме – тај и може, ко нема страха – тај иде напред!
Veliš, lako je da budem vladar iz senke ako mi date da štampam pare:rol:Rotšildu ne trebaju pare, već budale koje misle da te pare vrede

Da, i ja sam više bio favorit na onu SremacResetujte anketu, mnogi su se izjasnili za druge kandidate pre nego sto ste dodali Belog

.gif)