haeul
Poznat
- Poruka
- 9.528
Не разумем људе који не схватају да овим само срозавају сопствено достојанство и приморавају друге да буду саучесници у њиховом самопонижењу. Уз то, не схватам ни оне који нису свесни да овим само додатно окрећу остатак друштва против себе. Зар не виде да су они само појуни у процесу спровођења насиља над друштвом коме и сами припадају?
На Западу се такозвани 'сексуални идентитет' ставља на скоро исти ниво као и национални. Говори се о неким 'заједницама', стварају се застава итд. То је толико болесно да ми понестаје речи да објасним шта све с тим није у реду.
Не занима ме приватни живот било кога другог, и јасно је да нема оправдања за насиље и понижења, али ове параде су лудило и не доприносе ничему добром.
- - - - - - - - - -
Ти си првокласни примери аутошовинистичког бедника који у свом народу види само црно, или оно што тумачи као црно, док у другима види само оно најбоље, а слеп је за све оно што не ваља.
На Западу се такозвани 'сексуални идентитет' ставља на скоро исти ниво као и национални. Говори се о неким 'заједницама', стварају се застава итд. То је толико болесно да ми понестаје речи да објасним шта све с тим није у реду.
Не занима ме приватни живот било кога другог, и јасно је да нема оправдања за насиље и понижења, али ове параде су лудило и не доприносе ничему добром.
- - - - - - - - - -
Изјава достојна идиота. Прошетај мало по свету. Видећеш кобасицијаде, крофнијаде и слично у скоро свакој земљи на овом свету.Koja Atina kakav grad kulture, u Srbiji je najveci domet kulture- kobasicijada, cvarkijada i takmicenje u kuvanju belih bubrega
Ти си првокласни примери аутошовинистичког бедника који у свом народу види само црно, или оно што тумачи као црно, док у другима види само оно најбоље, а слеп је за све оно што не ваља.