Predložite kandidata za predsjednika Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Novak Djokovic zvanicno zivi u Mo
I niko da kaže šta fali Bakiću.
On je super kandidat ako ga nekako obuzdamo da ne likvidira 10.000 SNS-ovaca prve nedelje nakon pobede.
On je po mom misljenju ok, ali nakon 30 godina nacionalistickog ispiranja mozga na tv-u, mislim da se ne bi imao dobre rezultate, treba uzeti u obzir da ce kandidat morati da preuzme neke glasove od reformiranih SNS glasaca, a on tesko da bi glasali za J. Bakica koji je levicar i imao je par zapravo korektnih zakljkucaka u vezi s Kosovom a koje bi mediji iskoristili protiv njega, no ja nisam strucnjak ovo je moje misljenje.

Novak Đoković je Nikola Tesla za sve naše aktuelne političare. Čak i užasno liči.
Novak Djokovic je adresu prebivalista prebacio u Monte Carlo, da ne bi morao placati porez u R. Srbiji, mislim da bi to trebalo biti dovoljno da ga diskvalifikuje,
a i kad bi on bio izabran- pitanje je ko bi vodio drzavu- njegov tata, njegova zena ili Pepe.
U funkcionalnim drzavama covek koji izbegava placanje poreza ne bi imao dovoljno podrske ni da se kandiduje, al kod nas je tako kako je- kao sto rece Rambo Amadeus, patriotizam je za one do 2 000 evra, i sasvim je normalno da ljudi se pokondire cim dodju do para i da izbegavaju obaveze.

Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.

Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Tako ste i vaterpolistu predstavljali "u zdravom telu zdrav duh" a sad se pravite šuntavi kao "ne znam ko je.njega upšte glasao"...

I niko da kaže šta fali Bakiću.
On je super kandidat ako ga nekako obuzdamo da ne likvidira 10.000 SNS-ovaca prve nedelje nakon pobede.
Zasto bi ga obuzdavali? :D

Šalu na stranu, predsednik je irelevantna funkcija, vise protokolarna nego politicka, i to bi trebalo da se stavi u Ustav da mora biti samo pristojna, obrazovana osoba, bez ikakvih veza sa bilo kojom strankom - znaci istinski vanstranacka licnost, a ne samo na papiru.
I definisati Zakon po kojem cim bi mu se dokazala bilo kakva veza sa bilo kojom strankom - odmah impičment!

Za ovo "pristojna i obrazovana osoba" - napraviti niz testova koje mora da prodje da bi se uopste kandidovao, od opsteg obrazovanja do socioloskih i psiholoskih testova.

Evo ja sam Titoista, pa nisam ni komunista ni socijalista, niti dogmata, niti sam krvozedan...e jedino sto nisam nacionalista, to mi nije potrebno da bih imao identitet, ali zato imam veci integritet nego ijedan Srbin...koji se vuku kao crevca....

E sad kad bi imalo svrhe ja bih napisao zasto mislim da je tito bio maher covek...a ja postujem mahere , znalce, virtuoze....e sad da li je bio krvav ili je bio prljav, u nekom periodu svog zivota, ko to zna, trebalo bi da jeste, cim je znao za protiv otrove....kroz vatru se iskalio...

Ali je besmislena ta blentavija Srba da zele sledece
-cistunca koji nema nijednu mrlju
-da bude trenutno prljav i sklon dilovima i manipulacijama da bi bio snalazljiv sa njihovim ocekivanjima poltornstva
-da bude istovremeno i prljav da njih gura a cist da moze da mu se veruje i da bude lojalan , a da bude mocan...

Srbi bi da budu Bog za Boga...ili gospodari aladinovog genie iz carobne lampe..

I tu je i taj momenat sto ne umeju da postuju , sto uvek vole da omalovazavaju i zapljunu drugoga...

Evo ja sam Titoista, pa nisam ni komunista ni socijalista, niti dogmata, niti sam krvozedan...e jedino sto nisam nacionalista, to mi nije potrebno da bih imao identitet, ali zato imam veci integritet nego ijedan Srbin...koji se vuku kao crevca....

E sad kad bi imalo svrhe ja bih napisao zasto mislim da je tito bio maher covek...a ja postujem mahere , znalce, virtuoze....e sad da li je bio krvav ili je bio prljav, u nekom periodu svog zivota, ko to zna, trebalo bi da jeste, cim je znao za protiv otrove....kroz vatru se iskalio...

-da bude trenutno prljav i sklon dilovima i manipulacijama da bi bio snalazljiv sa njihovim ocekivanjima poltornstva
-da bude istovremeno i prljav da njih gura a cist da moze da mu se veruje i da bude lojalan , a da bude mocan...

I tu je i taj momenat sto ne umeju da postuju , sto uvek vole da omalovazavaju i zapljunu drugoga...
Da li sebe smatras vernikom?

Gospodin Budući Predsednik! :heart:

1000042100.jpg

Ti si tutumrak

Da li sebe smatras vernikom?
Ne smatram sebe vernikom, znam da postim ali ni zbog sebe ni zbog drugih, vec ili zbog budjenja ili zbog jacanja volje ili zbog jacanja duha zajednistva...
Ali strogo pazim na bogougodnost i to ponasanje.
Suprotno od Srpskih vernika...sto manje vere i sto vise bogougodnosti....sto dovodi do katastrofe u srpskom drustvu , jer tu je bitnije da si izvikani vernik, a bogohulnik, nego da si ponizan, sretan, razumljiv i pristupacan....
U nekom smislu Bog nije Bog u Srbiji nego je djavo jer vecina sprovodi svoju religiju kroz djavolje vrednosti i postupke...i onda svaki nedjavolji postupak biva prizivanje kazne i nesrece za pojedinca...jer se sukobljava sa Srpskim Bogom, sinergijskim duhovnim silama koje imaju ogromnu podrsku i energiju u srpskom svakodnevnom ponasanju...

Pa predložio sam Jelenu Pavlović ili Jovu Bakića.

Ali u principu može i neko koga bi studenti predložili , ono što je bitno je da iza njega može da stane veliki broj glasača
tj. da taj kandidat opušteno može da ima glasove ujedinjene opozicije.
Деловало ми да си за Јова Бакића ироничан.

А шта за Јелену Павловић? Немам мишљење о њој, сем сазнања да је код Несторовића (није позитивно)

@doppler

Јелена Павловић (мислим да није више у МИ) је врхунска правница - механицистички правник.

Онтологија и филозофија Права : 0 бодова !

Добар деконстуктор овог лошег правног система, али никакав конструктор новог система (колико је знам - а можда и грешим у процени, нисам са њом писао ни један предлог на амандман или образложење правног акта)

Back