predsednika Srbije! to je valjda pitanje..
Pa to ne bi islo....
Nije da ne mogu da preuzmem liderstvo ili da osvojim misljenje vecine, to nije problem, to sam video i u vojsci , gde ima svega sto majka radja , pa na kraju za manje od tri meseca, preuzmes upravljanje nad cetom...
Znaci cak i tamo to pali...na najnizem nivou..
Ali rekoh svaka ptica svome jatu , zasto gubiti moje vreme u svadji sa buudalama, i pokusavati od njih napraviti ljude, moze ali je potrebno mnogo truda da oni prepoznaju sta smrdi a sta mirise kod njih...
A i ostace vecito zavidnost i subverzija...
Nek svako bira ono sto mu je priroda namenila...a ne kao u firmi...
U firmi postoji cilj sto boljeg razvoja, sto boljeg zivota, sto lakseg i veceg rada...
U zivotu ne...lenstine bi da ne rade, glupaci bi da se zabavljaju glupostima, ludaci da prave ludilo , i svi prave neku smesu koja njima odgovara...
Nemojte da mistlite da Vucic nije napravio ono sto misli da je najbolje za njega....
Napravio je...on ne vidi i ne smatra da je bolje imati ispoljenje svih ljudi , da mu neko razmislja, da neko projektuje, on je navijac i njemu trebaju te logike...
Tako buudali trebaju njegove logike, a ostalima njihove...zajednicko za vecinu je zajedljivost, svadja , prepucavanje, prevare i kradja...
Tu nema mene ni u jednoj stavki...