Predložite kandidata za predsjednika Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vučića ne bi trebalio da zameni osoba koja će raditi isto što i on samo umesto njegove ekipe bahatih sa kupljenim diplomama
da se na budžet srbje nakače autošoveni iz "kruga dvojke"......

Jovo Bakić?

Па ко ће други да се накачи у следећем кругу него ти из круга двојке, ако не промениш 1.) структуру номенклатуре, па онда и 2.) цео систем држ.управе, 3.) уређење и облик владавине !

Па ко ће други да се накачи у следећем кругу него ти из круга двојке, ако не промениш 1.) структуру номенклатуре, па онда и 2.) цео систем држ.управе, 3.) уређење и облик владавине !
da, oni misle da su studenti i svi koji protestuju njihovi...a ljudima dosadila bahatost i korupcija..

Уопште у Политичкој Теорији без жртава и крви нема структурних промена.

Доста је било шминкања система од 90-тих, да би иста екипа из ЦК држала на себи ексклузивно право вршења моћи.

За суштинске промене, увек је било неопходна критична количина хектолитара крви. Ми у овом моменту још не знамо колико тога треба

Нажалост, оно што је већ видљиво, крв од 15 жртава неће бити довољна !

@doppler

Јелена Павловић (мислим да није више у МИ) је врхунска правница - механицистички правник.

Онтологија и филозофија Права : 0 бодова !

Добар деконстуктор овог лошег правног система, али никакав конструктор новог система (колико је знам - а можда и грешим у процени, нисам са њом писао ни један предлог на амандман или образложење правног акта)
Nije više u MI.
NIje bila u prilici ali definitivno zna i može.
Svakako ništa ne zavisi od jednog čoveka, mora imati dobar tim.

A mafijaška hobotnica oko predsednika neće se tek tako skloniti pogotovo sada kada je počela velika ugradnja expo 27.

Nije više u MI.
NIje bila u prilici ali definitivno zna i može.
Svakako ništa ne zavisi od jednog čoveka, mora imati dobar tim.

A mafijaška hobotnica oko predsednika neće se tek tako skloniti pogotovo sada kada je počela velika ugradnja expo 27.

рекох ти , мислим да није капацитет за нов правни систем. Она је добар критичар овог лошег система

Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.

Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Pa da prođemo kao sa Šapićem.

Ne treba nam Predsednik nego institucije. Da je Srbija institucionalizovana a ne feudalna država, pozicija Predsednika bi bila nevažna.
Mnogo važniji bi bio Premijer ali ne previše važan.

Pravo pitanje je koga bi želeli za vrhovnog javnog tužioca ili ministra policije, jer bi to bile tačke odgovornosti za uništavanje korupcije.

Samo tvoje pitanje je plod bolesne političke sveti Srba u kojoj je Predsednik neko bitan ko može nešto da promeni.

predsednika Srbije! to je valjda pitanje..
Pa to ne bi islo....
Nije da ne mogu da preuzmem liderstvo ili da osvojim misljenje vecine, to nije problem, to sam video i u vojsci , gde ima svega sto majka radja , pa na kraju za manje od tri meseca, preuzmes upravljanje nad cetom...
Znaci cak i tamo to pali...na najnizem nivou..

Ali rekoh svaka ptica svome jatu , zasto gubiti moje vreme u svadji sa buudalama, i pokusavati od njih napraviti ljude, moze ali je potrebno mnogo truda da oni prepoznaju sta smrdi a sta mirise kod njih...
A i ostace vecito zavidnost i subverzija...

Nek svako bira ono sto mu je priroda namenila...a ne kao u firmi...
U firmi postoji cilj sto boljeg razvoja, sto boljeg zivota, sto lakseg i veceg rada...
U zivotu ne...lenstine bi da ne rade, glupaci bi da se zabavljaju glupostima, ludaci da prave ludilo , i svi prave neku smesu koja njima odgovara...
Nemojte da mistlite da Vucic nije napravio ono sto misli da je najbolje za njega....
Napravio je...on ne vidi i ne smatra da je bolje imati ispoljenje svih ljudi , da mu neko razmislja, da neko projektuje, on je navijac i njemu trebaju te logike...

Tako buudali trebaju njegove logike, a ostalima njihove...zajednicko za vecinu je zajedljivost, svadja , prepucavanje, prevare i kradja...
Tu nema mene ni u jednoj stavki...

Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.

Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Bitno je da podržava Mili Pajić i onog Cicvarića.

Krst koji nosi oko vrata znači da je Pravoslavac, teško da će se uklopiti u ovu aktuelnu satanističku agendu, mislim ono POVRAĆANJE PO SRPSKOJ ZASTAVI, kao i odavanje pomena poginulima uz pomoć vruće prasetine i trubača ? :kafa:

Ne treba nam Predsednik nego institucije. Da je Srbija institucionalizovana a ne feudalna država,
Jake institucije se ne mogu stvoriti preko noci, tehnicki gledano samo drzavno uredjenje i propisi nisu toliko losi, ali se ne postuju, tako da prvo treba promeniti garnituru na vlasti, ali treba dobro izabrati, da ne bi bilo sjasi kurta... Najkracereceno.
Kad je Jozo Broz bio ”predsednik” Srbije,može i Šakić.Nema tu neke bitne razlike.
Josip Broz nije nikada bio predsednik Srbije, i nije bio toliko los niti "Srbomrzac" kao sto vi ovde navodite.

Pa da prođemo kao sa Šapićem.

Ne treba nam Predsednik nego institucije. Da je Srbija institucionalizovana a ne feudalna država, pozicija Predsednika bi bila nevažna.
Mnogo važniji bi bio Premijer ali ne previše važan.

Pravo pitanje je koga bi želeli za vrhovnog javnog tužioca ili ministra policije, jer bi to bile tačke odgovornosti za uništavanje korupcije.

Samo tvoje pitanje je plod bolesne političke sveti Srba u kojoj je Predsednik neko bitan ko može nešto da promeni.
Nevažan je pojedinac koji obavlja tu dužnost ako nije istovremeno i šef glavne vladajuće partije što govore i slučajevi Milana Milutinovića i Tomislava Nikolića ali najčešće jeste šef glavne vladajuće partije. a pored toga izbor za predsednika je neposredan od strane građana što mu daje značajan legitimet.
O vlasti institucija može se govoriti samo ako postoji sveopšta svest o neprikosnovenosti načela vladavine prava a i tad je stvar relativne prirode.

Malo je reči da si u zabludi.
Kada je Srbiji počelo, ovo nezadovoljstvo, priča partijaša se počela mijenjati. Iz korjena. Da zna Mile ko mu je u stranci i šta misli i radi....
Ako još studenti uspiju...
Kad ćete već naučiti da se u Srbiji ne kaže uspiju već uspeju?
Kod nas se ovde Patrijarh piše velikim slovom, i ne zovite ga više Patrijaš.
Naučite pro srpski pa tek onda dođite da prosvjedujete u Srbiji.:kafa:

Samo me interesuje kakve veze ima Novak Djokovic sa presedavanjem drzavom?
Covjek je sportista,citav zivot igra tenis,zasto bi on uopste imao pojma kako treba upravljati drzavom?Samo zato sto je popularan i dobar u onom cime se bavi, ne znaci da zna sve poslove zna obavljati,a narocito ne one za koje se nije niti skolovao,niti zanimao,niti ima znanja.
PreCednik ne upravlja državom, nego izabrani predstavnici naroda, parlament i Vlada.

Vuqiq svaki dan kaki na Ustav.

Jake institucije se ne mogu stvoriti preko noci, tehnicki gledano samo drzavno uredjenje i propisi nisu toliko losi, ali se ne postuju, tako da prvo treba promeniti garnituru na vlasti, ali treba dobro izabrati, da ne bi bilo sjasi kurta... Najkracereceno.

Josip Broz nije nikada bio predsednik Srbije, i nije bio toliko los niti "Srbomrzac" kao sto vi ovde navodite.
Nije bio izabrani predsednik jer se izbori nisu održavali ali on se jeste nazivao predsednikom .Ukinuo je instituciju izbora i zabranio sve druge političke partije sem svoje.
Ne znam da li je bio srbomrzac (nikad se nisam bavio njegovim emocijama) ali jeste svoju političku karijeru posvetio rešavanju nacionalnih pitanja nesrpskih etničkih grupa na području nekadašnje Jugoslavije a ta misija nije bila moguća a da se se našteti srpskim nacionalnim interesima.
Nisi ti baš bistar momak Banoviću :mrgreen:

PreCednik ne upravlja državom, nego izabrani predstavnici naroda, parlament i Vlada.

Vuqiq svaki dan kaki na Ustav.
Jedna od većih glupossti koju forumska nejač stalno brabonja jeste da AV krši Ustav tako što komentariše pitanja koja nisu u nadležnosti predsednika.To je kao da se kaže da korisnici foruma krše ustav jer komentarišu nešto za šta nisu nadležni.

Nije bio izabrani predsednik jer se izbori nisu održavali ali on se jeste nazivao predsednikom .Ukinuo je instituciju izbora i zabranio sve druge političke partije sem svoje.
Josip Broz Tito je bio premijer, a kasnije predsednik Jugoslavije.
ali jeste svoju političku karijeru posvetio rešavanju nacionalnih pitanja nesrpskih etničkih grupa na području nekadašnje Jugoslavije a ta misija nije bila moguća a da se se našteti srpskim nacionalnim interesima.
Nije on sam odlucivao, neke odluke su donesene u Jajcu na zasedanju AVNOJ-a, o tome imas dovoljno dokumenata i svedocenja, a mnoge druge odluke su donesene na republickom nivou.
moramo se drzati cinjenica, a ne izmisljotinama.

Josip Broz Tito je bio premijer, a kasnije predsednik Jugoslavije.

Nije on sam odlucivao, neke odluke su donesene u Jajcu na zasedanju AVNOJ-a, o tome imas dovoljno dokumenata i svedocenja,
moramo se drzati cinjenica, a ne propagandnim bljuvotinama.
Srbija je bila deo te njegove tvorevine pa je bio i ”predsednik” Srbije .Tačnije bio je samoproklamovi ”premijer” i ”predsednik”.U stvarnosti bio je diktator uzurpator vlasti.
Naravno da je imao te nekakve kvaziparlamente čije je članove on birao.I Hitler i Staljin imali su nekakva ”predstavnička” tela ali suštnski ti njihovi ”parlementi” nisu imali nikakav izborni legitimitet jer ni kod njih izbora nije bilo.

Navodimo? Kad sam ja rekao da je Srbomrzac.
Ko je rekao da je to lako i da može brzo da se desi?

Prepireš se sam sa sobom. Ili sa nekim imaginarnim likom... kao Vučić :D

Back