On je za Erdogana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je za Erdogana
On je za Erdogana
On se protivi parlamentarnoj demokratiji, nije tagut.Znam, ali nema Erdogan državljanstvo; nema pasivno biračko pravo u Srbiji, na (njegovu) žalost.
Ma jok bre, mitar mrkelaMoj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.
Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Profesor dr Vladan Đokić
Ja ne bih ni tebe ni sebe.Predlažem sebe.Verujem da bi mnogi podržali sebe.
Kako je mogao da golove?Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.
Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Razumem da ne bi sebe podržao ali zašto ne bi podržao kolegu Grubana da bude predsednik ? Misliš da ne bi mogao tu dužnost obavljati na odgovorajući način ? U čemu je problem ?Ja ne bih ni tebe ni sebe.
Ta štetočina, ne samo što je lopurda, nego već godinama svesno ili nesvesno radi za sns i guši svaki otpor samom svojom pojavom.
Ја сам монархиста и сматрам то одличним решењем за политички незрело друштво попут нашег.Na mestu predsednika Srbije nikada više ne sme da bude bilo ko uticajan i sa bilo kakvim ambicijama. Figura, ako je moguće što omiljenija među narodom.
Ako već nećemo ukidati tu predmetnu instituciju i proglasiti parlamentarnu monarhiju. Prisustvo kralja u našem društvu bi bilo lekovito.
U startu bi onemogućilo rađanje bilo kakvih Brozova, Slobodana, Đinđića, Tadića i Vučića.