Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem je sto je citav levi politicki spektar demonizovan, a i desnicsrska propaganda radi non stop, tako da tu Jovo Bakic nema sanse da osvoji izbore,Ukratko, Ceda Antic je budala i udbas.
Jovo Bakic je uzasna komun.jara, ali makar nije Udbas.
Tako će ti žena izgledati kad bude u tim godinama.Svakako idealan kanditat treba da bude neko ko živi poput nas "običnih" ljudi i predstavlja našu realnost a idealan kandidat je gospođa Stanimirka, mislim taj izraz lica i taj pogled ono baš pravi hiperrealizam i tz. brutalizam , mislim da je gospođa Stanimirka naša realnost.
Pogledajte prilog 1682367
Pa jeste evo šta će na sednici Vlade na primer, vuqiq nije član Vlade, evo link ko je član Vlade https://www.srbija.gov.rs/sastav/177/sastav-vlade.phpJedna od većih glupossti koju forumska nejač stalno brabonja jeste da AV krši Ustav tako što komentariše pitanja koja nisu u nadležnosti predsednika.To je kao da se kaže da korisnici foruma krše ustav jer komentarišu nešto za šta nisu nadležni.
Vrlo skroman uslov, od svih mogucih uslova vezano za obrazovanje, iskustvo itd, tebi je vazno da su dvoje od 8 prababa i pradedova Srbijanci.Da su mu pradeda i prababa Srbijanci .
.A za ostalo će mo se dogovoriti
Takoe .Prvi uslov.Priznat u svetu .Vrlo skroman uslov, od svih mogucih uslova vezano za obrazovanje, iskustvo itd, tebi je vazno da su dvoje od 8 prababa i pradedova Srbijanci.
koga briga za tvoje predloge...Moj kandidat bi bio Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš.
Za njega je Vučić rekao: Bodiroga,se već nekoliko puta izjašnjavao protiv nas. Nije kapacitet za bavljenje politikom to koliko ste davali koševa i golova. Trenutno je predsjednik Evrolige i podržava studentske proteste. Dobar i kvalitetan čovjek.
Pogledajte prilog 1681638
Koga briga za tvoje mišljenje!koga briga za tvoje predloge...
predlazi ti tamo izvan srbije ovde si nebitan, nebitna sta god da si...
tvoju radoznalost ce resiti studenti. on ice ti jednom pokazati i reci.
do tad nema nista .
dobroKoga briga za tvoje mišljenje!
Kapetan? Kada neko sebi daje nick kapetan, car, nepobjedivi, silni itd. odmah znaš ko je i šta je.
Smiri se kapetane, lađe su uvijek tonule. Napravićemo veću i bolju.
Ne znam dovoljno o C. Anticu i njegovim okolnostima, medjutim vidim logiku iz ovog predloga i ima mi dosta smisla, definitivno moze pokupiti veliki dio glasova desnice, a i ima dovoljno progresivnih ideja da pokupi centar, a levica u Srbiji je gotovo nepostojeca,
tako sa bi mogao imati sanse
I zato mislim da zato tesko da bi Jovo Bakic imao uspeha, iako je realno jako dobar kandidat no levica je poprilicno nepopularna u Srbiji.
Njega će mo se sećati , barem je doneo malo radosti