Predložite kandidata za predsjednika Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Može, odličan. Dodao bih još Novaka Đokovića i Nemanju Vidića, od sportista, mada oni i jesu najbolji kandidati za predmetnu instituciju, koja u suštini nema bilo kakva značajna ovlašćenja. "Rudar" će nam trebati za mesto premijera.
Glumce, iako ih volim, potpuno bi izostavio. Možda neko od klinaca koji su upravo stasali, šta znam Nikola Rakočević, Milan Marić, Mladen Sovilj, ni pod razno Biković. Ovi matori su svi redom jugokomunistička deca.
Samo me interesuje kakve veze ima Novak Djokovic sa presedavanjem drzavom?
Covjek je sportista,citav zivot igra tenis,zasto bi on uopste imao pojma kako treba upravljati drzavom?Samo zato sto je popularan i dobar u onom cime se bavi, ne znaci da zna sve poslove zna obavljati,a narocito ne one za koje se nije niti skolovao,niti zanimao,niti ima znanja.

Covek je zapravo jako pametanvoli da se sali dok prica, medjutim cuo sam jako mnogo dobrih predloga i ideja od njega, osim ekonomije poznaje i sistem ne samo u Srbiji vec i u okolnim zemljama, poznaje situaciju u svetu, nije korumpiran, dosta je progresivan, u situaciji u kakvoj se nalazi Srbija je potreban neko ko poznaje stvari i nece se ustoliciti iducih 20 godina, niti u ovakoj kompleksnoj situaciji staviti nekog sportasa ili glumca je recept za katastrofu, a od desnicara smo vidili sta se moze ocekivati, i njihovih tenzija i krestanja je bilo previse, narod je vec na ivici pucanja, prof. Zec + studenti je za mene dobitna kombinacija.
Moj profesor Miodrag Zec bi vec mogao da bude kandidat za predsjednika.
Pametan covjek,obrazovan,poznaje prilike,ekonomiju,politiku...

Samo me interesuje kakve veze ima Novak Djokovic sa presedavanjem drzavom?
Covjek je sportista,citav zivot igra tenis,zasto bi on uopste imao pojma kako treba upravljati drzavom?Samo zato sto je popularan i dobar u onom cime se bavi, ne znaci da zna sve poslove zna obavljati,a narocito ne one za koje se nije niti skolovao,niti zanimao,niti ima znanja.
Možda sam napisao, a možda i nisam. Zaboravio sam. Na stranu što je najbolji prebacivač loptice preko mrežice, Novak Đoković je Nikola Tesla za sve naše aktuelne političare. Čak i užasno liči.
Čovek tečno govori pet jezika. Služi se sa još nekoliko. Obrazovan, pristojan, elokventan, inteligentan, moralan i pravdoljubiv. Prosto nema ko da mu stane na crtu u bilo kom smislu.

Možda sam napisao, a možda i nisam. Zaboravio sam. Na stranu što je najbolji prebacivač loptice preko mrežice, Novak Đoković je Nikola Tesla za sve naše aktuelne političare. Čak i užasno liči.
Čovek tečno govori pet jezika. Služi se sa još nekoliko. Obrazovan, pristojan, elokventan, inteligentan, moralan i pravdoljubiv. Prosto nema ko da mu stane na crtu u bilo kom smislu.
Jeste sve to...ali ipak ne poznaje politiku,medjunarodne odnose,diplomatiju,ekonomiju.
Mozda bi mogao biti neki ministar ili pomocnik nekome...Mislim,pricamo o idealnom...
A u realnom svijetu i klovn kao onaj Zelenski moze biti predsjednik.

Jeste sve to...ali ipak ne poznaje politiku,medjunarodne odnose,diplomatiju,ekonomiju.
Mozda bi mogao biti neki ministar ili pomocnik nekome...Mislim,pricamo o idealnom...
A u realnom svijetu i klovn kao onaj Zelenski moze biti predsjednik.
A ko od ovih poznaje bilo šta od navedenog? Kompletna vladajuće stranka je skup secikesa koja se jedino razume u pljačkanje i izdaju sopstvene države.
Imamo najviše cene i najmanje zarade u Evropi. Najmanji rast BDP od 2012. godine u regionu. Prodali su ne samo suverenitet Srbije na Kosovu, već prodali Albancima Sever Kosova, kome se ni sami nikada nisu nadali, kako tamo nikada Albanaca nije ni bilo.
Ne znam da li me razumeš. Od ovih ne postoje gori. Ovo je najgore što je srpska majka rađala.

A ko od ovih poznaje bilo šta od navedenog? Kompletna vladajuće stranka je skup secikesa koja se jedino razume u pljačkanje i izdaju sopstvene države.
Imamo najviše cene i najmanje zarade u Evropi. Najmanji rast BDP od 2012. godine u regionu. Prodali su ne samo suverenitet Srbije na Kosovu, već prodali Albancima Sever Kosova, kome se ni sami nikada nisu nadali, kako tamo nikada Albanaca nije ni bilo.
Ne znam da li me razumeš. Od ovih ne postoje gori. Ovo je najgore što je srpska majka rađala.
Ne pricamo o postojecim.Tema je valjda ko bi bio idealan za predsjednika.Tako sam bar ja razumjela.
A idealan bi bio neko ko se razumije i zna principe funkcionisanja drzave,politiku,medjunarodne odnose,ekonomiju,itd.
Pri tom posten,moralan i rodoljubiv.

Не Ивица, али можда и није тако лоша идеја да реформисани СПС (за кога иначе никад нисам гласао, наравно) промени страну и да да председничког кандидата Бранка Ружића. Лик је по мени екстремно талентован за политику. Нормално мора цео СПС да напусти коалицију са СНС шутне Вучића у доопе и да сва опозиција подржи Ружића! Мислим то је само једна идеја...признајем можда није баш најбоља :mrgreen:
Друга варијанта је принц Филип, али опет не знамо довољно о њему.
Трећа могућност је Дејан Бодирога, десничар, верник, поштен човек, проверено, проблем је колико је као такав способан и заинтересован за сва та политичка муљања.
Ružić kaže da je jeziva kiša koja je padala na proteklih par SNS mitinga znak od Boga da ne rade kako treba ,
i da moraju da promene politiku :rotf::rotf::rotf:

Back