Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Odličan.Ekranizovan izraz"upao u loše društvo".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odličan.Ekranizovan izraz"upao u loše društvo".
Stvarno, Lanisteri su ti najbolji? Sersei je impulsivna i gorda do granica ludila, Džejmi ono malo muškosti što je imao izgubio je kad je svaki put potpao pod sestrinu suknju (i p*čku), Tajvin propo, Tirion ni svoje najrođenije ne zna da proceni te njegove odluke utiču na velike gubitke u Denerisinoj armiji. Nikad ih nisam gotivio, a iako je u nekim sezonama Džejmi budio u meni saosećanje, sad mi bilo svejedno i da je umro na kraju one epizode. Malo ko u seriji mi je zapravo dovoljno zanimljiv da mogu da kažem da navijam za njega. Džon je ispao tako mutav pred Deneris da je bio smešan, Sansa mi je užasno dosadna, Bren je samo jeziv (pritom ta nagla promena u karakteru mi je neuverljiva), Arja je jedina kul ali opet otkud njoj odjednom sve te nindža sposobnosti. Grejdžojevi su mi užas, svi redom, Tireli i Marteli piši propalo, a i nisu bili nešto dobro predstavljeni. Na kraju mi ostaje da navijam za White walkers da ih sve unište![]()
Stvarno, Lanisteri su ti najbolji? Sersei je impulsivna i gorda do granica ludila, Džejmi ono malo muškosti što je imao izgubio je kad je svaki put potpao pod sestrinu suknju (i p*čku), Tajvin propo, Tirion ni svoje najrođenije ne zna da proceni te njegove odluke utiču na velike gubitke u Denerisinoj armiji. Nikad ih nisam gotivio, a iako je u nekim sezonama Džejmi budio u meni saosećanje, sad mi bilo svejedno i da je umro na kraju one epizode. Malo ko u seriji mi je zapravo dovoljno zanimljiv da mogu da kažem da navijam za njega. Džon je ispao tako mutav pred Deneris da je bio smešan, Sansa mi je užasno dosadna, Bren je samo jeziv (pritom ta nagla promena u karakteru mi je neuverljiva), Arja je jedina kul ali opet otkud njoj odjednom sve te nindža sposobnosti. Grejdžojevi su mi užas, svi redom, Tireli i Marteli piši propalo, a i nisu bili nešto dobro predstavljeni. Na kraju mi ostaje da navijam za White walkers da ih sve unište![]()
Što se ložiš na sadiste? Juron je klasični drkadžija, Sersei klasična gorda kućka, Arja jedino ima neke humane crte, ovo ostalo je dosadno jer su ih previše holivudizovali, previše su ih napravili da izgledaju kao zlikovci da bi bili iole zanimljivi. Martin je u knjigama bolje odradio sve te nijanse i tu se ljudi već mogu lakše poistovećivati s likovima i navijati za određene kuće, a u seriji je to mnoogo suženo, podjednostavljeno i srozano.
Odgledao iranski horor Under the shadow, odličan, preporučujem.
E i ja sam ovo gledao baš pre nekih mesec dana, solidan je, mada je nedoslednost karakterizacije nekad znala da ubije priču. Drago mi je da vidim film smešten u drugačiji kontekst od klasičnih holivudskih proseravanja
Na šta konkretno misliš pod nedoslednošću karakterizacije
to nije film no serija,omašio si![]()