Predlozite dobru strategiju.

Игра је врхунска. :ok:

- - - - - - - - - -

Да ли је неко играо мало старију стратегију 7 Kingdoms?


Jesam ja, simpaticna igrica :D

Na mojoj top listi strategija su Age of Wonders I/II/III/IV, Warcraft III, Heroes of Might and Magic V/VI/VII, Disciples II, Crusader Kings II, Knights of Honor II, Civilization V, i naravno, na samom vrhu je Europa Universalis IV
Mnogo teska, ali i mnogo dobra igrica :D
 
Pitanje je koju ne predloziti. Strateske igre su cesto veoma dobro odradjene, bilo da je potezna ilireal-time strategija u pitanju.

Dve omiljene RTS su mi Red Alert 2 i Stronghold Crusader. Knights of Honor je jedina pored te dve koja se drzi na ispitu vremena. Naravno, kod nas popularna zbog Zete/Srbije.

Od poteznih volim nesto pomalo arhaicno zavecinu omladine, a to su Civil War Generals 2 i East Front 2. Neprevazidjena igra mi je Total War : Medieval. U jednoj od pesama se cuje Moj Dilbere


Kada sam pitao kompozitora o cemu se radi, rekao je da je koristio premade sounds i nije znao da pesma neva veze sa Egiptom :hahaha:

Kao jednu od najboljih poteznih strategija koje sam ikad igrao je Eador : Genesis. Jednostavno fantasticna video-igra, a radio na njoj jedan rus i mozda par ljudi na slikama zbog njihove ljubavi prema HOMM. Tu ima jedno 5000 sati da se igra, cenim.
 
nesto mi se igra neka dobra strategija ali u command and conquare fazonu (ali ne command and conquare 4, ona nije u tom fazonu, nego vise kao tibrian sun, generals, red alert), znaci resursi, pravljanje baze i slicno.
da li ima nesto dobro a da je izdato: 2014. ili 2015. godine?

hvala ;)
 
To je umiruca sorta, kao i vecina strateskih igara koje su nekad bile nesto dobre... :/

Ipak, postoji par igara koje mogu da lako padnu u tu kategoriju.

1. RUSE
2. Grey Goo
3. Planetary Annihilation

Takodje se sada prodaje pakovanje od 17 C&C igara pod nazivom Command & Conquer Ultimate Collection.

"Act of Aggresion"

Sve igre su novijeg datuma.
 
Europa Universalis 4
Strategija dobrog kova, jedna od najboljih iz kuće Paradoxa. Jedna činjenica koja me je privukla jeste da čak i mala država poput Srbije u to vreme (sredina 15. veka) može da se proširi na 3 kontinenta(u roku od par stotina godina). Postane vodeća vojna i ekonomska sila, naravno pažljivo sklapajući alijanse, pametno odlučivati, iskorišćavati slabe trenutke neprijatelja i uz malo sreće, razume se.

 

Back
Top