STEFAN TERZIC
Početnik
- Poruka
- 7
pa zar niko ovdje ne zna za army man, victoria 2 ,gospodar prestenova 1 , 2 i 3 dio sve su extra igrice ...kao i KoH,CoH i iz seriala total war to su najbole igrice!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja predlazem Crusader Kings 2, skoro izasla odlicna igrica. Simulacija plemstva i vodjenja familije i drzave od 11. veka pa nadalje ... Odlican gameplay
Da li neko zna igricu..? Igrao sam je pre sto godina . Real time strategy je i biras drzavu sa kojom igras i razvijas je . Postojala je u toj igrici i Raska i Zeta i zbog toga mi se mnogo svidela. Pa reko da neko sluzajno ne zna?![]()
Da li neko zna igricu..? Igrao sam je pre sto godina . Real time strategy je i biras drzavu sa kojom igras i razvijas je . Postojala je u toj igrici i Raska i Zeta i zbog toga mi se mnogo svidela. Pa reko da neko sluzajno ne zna?![]()
Trazim dobru strategiju pa ko zna ...
Po meni odlicne su:
Warcraft,Stronghold,Rise of nations,Age of mytology(dok mi se Age of empires uopste ne dopada)
Dok od poteznih mi je dobra Age of wonders(inace zahteva malo hardware-a od pentium II)
Pa ako neko zna nesto na taj fazon sam da nisu 3D (jako me nerviraju komande)