Predložite dobar restoran

koliko vidim ovde se isključivo pominju restorani u Beogradu ali ako nekoga put navede u Knjaževac bilo bi grehota da ne poseti restoran "mehana s"! Najbolji roštilj koji sam jeo u zadnjih 10 godina! I ne samo roštilj, sve što sam probao bilo je preukusno, sir sa stare planine, lepinje, lučane paprike... sve ima i miris i ukus! Ja recimo nisam neki ljubitelj vešalica obično budu suve a ove su bile mekane i sočne bukvalno su se topile u ustima!

Ne volim restorane gde su tanjiri veliki a porcije male!

Cao svima, nova sam na forumu, bas mi je drago da vidim da ljudi razmenjuju iskustva. Narocito u danasnje vreme kada postoji mnogo prevaranata na svakom koraku. Aj sto odete u restoran a klopa bas i nije neka nego jos posle kad stigne racun....treba vam hitna. Stvarno su se bas izbezobrazili, a jos kukaju kako im je slab promet. Pa svako od nas bi voleo da se svakodnevno hrani po restoranima. E sad moj problem je sto kad me neko pita da preporucim dobar restoran ja ne mogu da se setim, nekako uvek zapamtim one lose. Al nasla sam nacin da to resim nasla sam bas dobru listu apartmana i svi su stvarno super, i sad kad me neko pita ja samo posaljem link. Pa evo i sa vama da to podelim :)
i sve si ih proverila pre reklamiranja?

Ja kad god ne znam u koji restoran da odem pročitam blog koji se zove Gastro policija :ok:. Dve devojke svakog vikenda okače priču o jednom beogradskom restoranu bez dlake na jeziku. Stvarno genijalno pišu. Ove nedelje su baš pisale o Maloj fabrici ukusa tako da uskoro idem tamo.

Dve bahatosti.

Iznad Terminala se otvorio Pizza bar, bukvalno preko puta Hrama, ima i na NBGD, tu nema greške da izvedete nekog.

Splav Kota70 na Savskom keju, skupo a dobro, extra mesto.

Dve odlične low budget varijante

Restoran Banja, ugao Miloša Pocerca i Resavske, vrh klopa za male pare, starinski fazoni sva moguća kafanska jela

Pivnica Žirafa na NBGD, odličan izbor piva + kobaje i krilca, taj neki fazon

:)

Za dobre ćevape par lokacija

- Ćevap kod Dekija
- To je to
- Walter
- Savčić

Moja preporuka za sva četiri, a ko uspe može da ode i do Durmitora.
Ranije je bila jedna kafanica u srcu Voždovca, ali to sada više nisu isti ćevapi kao tad.

Back