Predložite dobar restoran

Restoran-splav "Žabar" kod hotela "Jugoslavija"- odlični riblji specijaliteti, fantastična ćuretina sa mlincima, usluga i ambijent fenomenalni.

Caffe-restoran "Balkan exspres" na Gardošu u Zemunu-fantastičan pogled na Dunav i solidna klopa (uglavnom italijanski specijaliteti).

Restoran "Sindjelić"- odličan roštilj i usluga. Obavezno probajte nešto od njihovih specijaliteta.

Restoran "Dunavska terasa"- predivan pogled sa terase. Klopa i usluga korektni.

Picerija "La porta" na Novom Beogradu- najbolje špagete.

Restoran-kafana "kod Čede" u Vodovodskoj ulici u Žarkovu- super klopa, opuštena atmosfera, cene ultra pristojne.

SVAKO IMA SVOJ UKUS, A OVO JE PO MOM!!!

slatko volim :)):
majcheki:
hahaha, ako jedeš pljeske kod Mare tu smo negde u komšiluku :lol:

jesmo u komsiluku, ali Mare vise nema :cry: sad cu samo da sedim u Petrogradu, i bez najbolje pljeskavice da se vracam kuci :cry:
ŠTA SE DESILO SA MAROM* :shock: ja sam nekada radila 2 ulaza od mare...i to mi je bio glavni gušt,ona piletina sa kačkavaljem i pavvvvvvvvlllllakommmmmmm!
qq šta ću sad,čemu da se radujem u tom kraju :?

i niste mi jasni vi likovi koji idete da jedete paste i ostala zabarska sranja po restoranima.Mislim ta govna smutis za 2 min zmureci.Ocigledno mnogi lupaju svasta a nikad nisu probali npr. telecu corbu u s. tresnji.Mislim jesti pizze u restoranu :roll:

bljux:
i niste mi jasni vi likovi koji idete da jedete paste i ostala zabarska * po restoranima.Mislim ta govna smutis za 2 min zmureci.Ocigledno mnogi lupaju svasta a nikad nisu probali npr. telecu corbu u s. tresnji.Mislim jesti pizze u restoranu :roll:

Šta nije jasno?

Ja volim da sednem i da jedem ko čovek i da platim - makar i 15X skuplje to što jedem od njegove realne vrednosti. I volim kad mi postave, spreme, donesu, prinesu, sklone - OPERU SUDOVE, kad mi menjaju pepeljare, sviraju na uvce i sl.

:wink:

majcheki:
bljux:
i niste mi jasni vi likovi koji idete da jedete paste i ostala zabarska * po restoranima.Mislim ta govna smutis za 2 min zmureci.Ocigledno mnogi lupaju svasta a nikad nisu probali npr. telecu corbu u s. tresnji.Mislim jesti pizze u restoranu :roll:

Šta nije jasno?

Ja volim da sednem i da jedem ko čovek i da platim - makar i 15X skuplje to što jedem od njegove realne vrednosti. I volim kad mi postave, spreme, donesu, prinesu, sklone - OPERU SUDOVE, kad mi menjaju pepeljare, sviraju na uvce i sl.

:wink:
pa ono i to sto kazes...ovce i jesu za shishanje

Back