Predložite dobar restoran

sanja:
HeBePoBaTaH_:

"Čobanov doručak" na Krstu.
Što bi rekli na B92: "Pastirski doručak".
Valjda gazda zna kako mu se zove kafana, lepo piše na ulazu :roll:

ima i u 27. marta, kome je blize, kod renaulta (ispod pijace) :D

Kol'ko znam zove se chobanov odmor, a ne chobanov doruchak, a trebalo bi da znam s obzirom da tamo chesto klopam...
Shto se dache tiche, poshto vidim da se chesto pominje, po mom skromnom mishljenju bio je ok do pre neke 3,4 godine, sad je vec precenjen i deplasiran, i moze fascinirati samo strane turiste. Svima onima koji su u tom fazonu preporuchujem salash u majke jevrosime , sa posebnim naglaskom na biftek u slaninici (ne dozvolite da vas zavara curka u sosu od vishanja, blago je bljaaak.... no onima koji vole da eksperimitishu sa ukusima moze biti i oki). Tu negde prekoputa se nalazi i neki kao latinoamerichki restoran (ne znam kako se zove), izgleda kao kafic, sa oki klopom i solidnim cenama. Oni koji su sa plicim dzepovima (chitaj 90% nas) mogu opushteno da svrate do zute grede, gde je klopa sasvim oki, porcije dovoljno obimne da se napuni rupa u stomaku, a da pritom novchanik ne ostane shupalj (za 1200 dindzi dvoje mogu da se razvale od klope + pivo i kisela). Kafan se nalazi u blizini maksija na juznjaku, ne znam kako se zove ulica, al ako pitate bilo kog taksistu 1000% ce znati, poshto mahom oni tamo klopaju.

Za klasičnu domaću kuhinju predlažem - Staru Hercegovinu, u blizini Đure Đekovića.
Za pizze i ostale Italijanske specijalitete preporučujem - Orao u 29. novembra.
Za dobar provod pored Dunava i dobre pizze predlažem - Sent Andeu na Zemunskom keju i Reku.

Back