S
sanja
Gost
HeBePoBaTaH_:
Hvala na informacijama![]()
za ljubitelja varosh kapije, uvek :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeBePoBaTaH_:
Hvala na informacijama![]()
majcheki:Ko je skoro bio u starom, dobrom ''Belom bagremu'' a?
:wink: E super, hvala. Verujem da ću sad za vikend otići do gore, s terase sam još kao dete gledala reku i bilo je stvarno mnogo dobro.HeBePoBaTaH_:
Nije zatvoren, prolazio sam pre nedelju dana.
zoccko:Restoran,SAVSKI EKSPRES,najjaci rostilj u BGD.Nekada je bio blizu palate pravde, i zvali su ga zelja,a sada je iza hotela Bristol i Lastine stanice.
Gde sad da jedem pljeskavice???

slatko volim :)):Milosev konak--basta , po mom ukusu ..Lepo mesto , divna atmosfera , dobra klopa, i ljubazni su !
Cula sam da se skoro zatvorila moja "Mara"Gde sad da jedem pljeskavice???
![]()
![]()

majcheki:hahaha, ako jedeš pljeske kod Mare tu smo negde u komšiluku![]()
sad cu samo da sedim u Petrogradu, i bez najbolje pljeskavice da se vracam kuci 
ŠTA SE DESILO SA MAROM* :shock: ja sam nekada radila 2 ulaza od mare...i to mi je bio glavni gušt,ona piletina sa kačkavaljem i pavvvvvvvvlllllakommmmmmm!slatko volim :)):majcheki:hahaha, ako jedeš pljeske kod Mare tu smo negde u komšiluku![]()
jesmo u komsiluku, ali Mare vise nemasad cu samo da sedim u Petrogradu, i bez najbolje pljeskavice da se vracam kuci
![]()
to nije Cerak to je Zarkovo(pink)Ako ne znas nemoj pogresno da navodisSVesna:Makrobiotički i vegetarijanski restoran "Priroda" na Zvezdari i "Pink" na Ceraku. Jel neko probao dimljenu pastrmku? Mmmmm, sad sam gladna...
bljux:i niste mi jasni vi likovi koji idete da jedete paste i ostala zabarska * po restoranima.Mislim ta govna smutis za 2 min zmureci.Ocigledno mnogi lupaju svasta a nikad nisu probali npr. telecu corbu u s. tresnji.Mislim jesti pizze u restoranu![]()
pa ono i to sto kazes...ovce i jesu za shishanjemajcheki:bljux:i niste mi jasni vi likovi koji idete da jedete paste i ostala zabarska * po restoranima.Mislim ta govna smutis za 2 min zmureci.Ocigledno mnogi lupaju svasta a nikad nisu probali npr. telecu corbu u s. tresnji.Mislim jesti pizze u restoranu![]()
Šta nije jasno?
Ja volim da sednem i da jedem ko čovek i da platim - makar i 15X skuplje to što jedem od njegove realne vrednosti. I volim kad mi postave, spreme, donesu, prinesu, sklone - OPERU SUDOVE, kad mi menjaju pepeljare, sviraju na uvce i sl.
:wink:
- edit.