kylie&raca
Zainteresovan član
- Poruka
- 161
definitivno najboljielan:meni je najbolji restoran GNEZDO na autokomandi ... pileci specijaliteti mmm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
definitivno najboljielan:meni je najbolji restoran GNEZDO na autokomandi ... pileci specijaliteti mmm
jerotije:Hvala probacu veceras-sutra. To mi je relativno blizu. A jel ima nesto sto mi npr preporucujes ?
pOSTOJI RESTORAN rUBIN ALI ZABORAVI.....UBIJJU OD CENA. sHTA RECI OSIM DA IM JE KARADJORDJEVA SHNICLA JOSH PRE 3-4 MESECA KOSHTALA 650 DINBi2:Možda neko od vas zna, da li još uvek postoji restoran "Rubin" u Košutnjaku ? Nekad je bio super.Pozz
onako nije bas jeftino.inace tu ima samo piletinejerotije:A cene ????? i jel samo dobra piletina ili sve ostalo ?
Nije losh kvalitet. Mislim da sam bio zadovoljan. Glupo bi bilo da nisam kad vec dobro placam. Verujem da je sad i skuplje !Bi2:NEMOJ DA PRIČAŠ ? A, jel barem ostao kvalitet isti i usluga ? Mislim, za te pare....

I Petjina!Xavi:Глумац и кеопс...Непроцењиво![]()
Phobos:Glumac !(Kod Doma Vojske)
...Kakve reklame pravimo ovde na forumu...lolAPSOLUTNO SE SLAZEM,JEDINO KAD BI MALO SREDILI TAJ PROSTOR...Beogradjanka_89:GLUMAC definitivno! Ambijent je krs...klime nema ...zimi su stolovi gore...pa ti ona vrucina udari pod kozu...ali za takve palacinke sve vredi...verujte mi na rec...necete moci ni pola da pojedete...a vec cete biti siti i zadovoljni!...Kakve reklame pravimo ovde na forumu...lol