od kineskih = znam da je peking OK iz prica ali je ko i svi restorani skuplji (pa stara garda shta cete)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jagodica:jel trazite od kelnera da vam zapakuju hranu ako ne mozete sve da pojedete? ili vas je blam
Sto bi me bio blam?! Pa moraju i kucni ljubimci nesto da jedu...jagodica:jel trazite od kelnera da vam zapakuju hranu ako ne mozete sve da pojedete? ili vas je blam
ba bus i markova crkva su u dva razlicita smera od pete,ocu da idem tu da jedem palacinke gde je to tacnoJovaana:E,IMATE STRAVA!!!! PALACINKE KOD PETE BG-SKE GIMN...KAD SE KRENE KA BUSU....KA MARKOVOJ CRKVI....MNOOOGO SU DOBRE!SLATKE SU PREPUNE ,ZAVISI STA VOLITE...RETKO KO USPE DA POJEDE CELU SLATKU...A SLANE SU MNJAM MNJA UKUSNE!E NJIH MOZETE I VISE!hehe probajte stvarno su dobre! pozz svima :wink:
ender:ba bus i markova crkva su u dva razlicita smeraJovaana:E,IMATE STRAVA!!!! PALACINKE KOD PETE BG-SKE GIMN...KAD SE KRENE KA BUSU....KA MARKOVOJ CRKVI....MNOOOGO SU DOBRE!SLATKE SU PREPUNE ,ZAVISI STA VOLITE...RETKO KO USPE DA POJEDE CELU SLATKU...A SLANE SU MNJAM MNJA UKUSNE!E NJIH MOZETE I VISE!hehe probajte stvarno su dobre! pozz svima :wink:
Palachinka-Man:Keops splav vise ne radi, premesteno je na Terazije, a palacinkarnica Pinokio je u Zemunu , u Karadjordjevoj ulici, blizu pozorista Lutaka Pinokio.
Prijatno![]()
Hej reci mi gde se tacno nalazi taj restoran "Priroda"?SVesna:Makrobiotički i vegetarijanski restoran "Priroda" na Zvezdari i "Pink" na Ceraku. Jel neko probao dimljenu pastrmku? Mmmmm, sad sam gladna...
Charobnjak36Bgd:- "pizza HUT" bivsi restoran "Pod Lipom" - fantastične italijanske paste...
eto, na brzinu![]()
Prijatno!