- Poruka
- 27.122
imas onaj tjokoladni smoki 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel na avataru? A koja je ona a koja si ti?![]()

Pogledaj prwo moju dewojku pa onda nesto lupetaj z;D
Inace rekoh wolim sto lepse i sladje dewojke ne te twoje![]()

imas onaj tjokoladni smoki![]()
ona je u albumu <3
a ja sam u albumu moje lsikitze![]()
Uf, pardon, pročitao sam Brajane

E Brane,Brane,ne znas sta propustas.Kako bi puno naucio pored takve,osecao bi se seksualno a i jos nekako prosvecen.![]()

A owa twoja spada u one blizu nuli 
ne
Ja znam kakwe wolim
A igrac poput mene koji igra na najtezem niwou, nikada ne moze sebi prisutiti wishe dewojku koj aje ispod njega z;D
Znaci kriterijumi su se podigli eksponencijalnoA owa twoja spada u one blizu nuli
![]()

Brane,znas ti ali neces da priznas sebi,treba ti jedno zestoko rvanje u krevetu,ma kakvom krevetu,po stolu,na podu uz kolateralnu stetu.
Neces devojke ispod sebe?Eh,nemoj tako,razumem da ima ljudi koji vole da je ona uvek od gore,ali ne potcenjuj ni klasican ni dogi stil,ima i to svojih cari.
Naravno da je Svabica na nuli,takve vole i da se rvu sa muskarcima po snegu na obroncima lepih planinica,zamisli tek to iskustvo?![]()

E ajde molim te ne zanosi se
Ja sam ekspluziwa
A tek trebam da postanem, ali wetj se nazire![]()

Pa dobro,znamo da si ti nesto specijalno za devojke ovde,ali moras i da se siris na trzistu,treba i strankinje da te upoznaju i tvoj neodoljivi sarm.Lepo ti ide na neko lepo putovanjce,a ja ti vec predlozio Nemacku i njene prirodne lepote.![]()

ZAbole me da se sirim na trzistu ne treba mi to
Neko ko ima prawe wrednosti isija kud god ide i to je dowoljno
A kampanju cu mozda tek osniwati kada budem bio jawna licnost, mada ne werujem![]()

A zar se ne bojis konkurencije,vidis da ti stranci sa druge strane osvajaju nase trziste?Sta ako ostanes suvog aparata jednog dana?
Zar nije bolje misliti unapred?

.ne trebaju mi dewojke uospte decko
neka rade sta hoce.
Ja sam sam lepsi od 50 posto njih, a bitju uskoro na niwou od 90 posto.

Ma da,neka se one lome za takvog pastuva i treba da se lome.
Nego,jesi li poradio na plocicama?![]()

Radim aktiwno, imam gornje wetj ^_^
A i imam wetje grudne misitje isto, i dizem 55 kg sada ^_^.
swuda je opsti boljitak![]()

Au Brane,pa svaka cast.Pa da vidim koja ce sada da odbije takvog macana i pastuva?![]()

I bas je lepa (ali ne lepa u smislu lepsa od was zena sa foruma , posto za to ne treba neka izuzetna lepota, wetj je zaista lepa) ^_^
Ewo danas sam bas pricao sa dew, i predlozila je da iznajmimo hotel u subotu
A i pre toga je nesto cudno goworila, i nesto je mnog oonako prijateljski nastrojena
STa to znaci? Wam se desilo tako nesto?
Inace 94 je godiste xD. I bas je lepa (ali ne lepa u smislu lepsa od was zena sa foruma , posto za to ne treba neka izuzetna lepota, wetj je zaista lepa) ^_^

za devedeset četvrto se, u ovoj državi, još ide u zatvor.

za devedeset četvrto se, u ovoj državi, još ide u zatvor.
Objasni ti to matorim neizivljenim pacenicima...