gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Ne ide ako je ona dobrovoljno s njim![]()
da li bi ti stvarno mogao da stupiš u seksualne odnose sa petnaestogodišnjom devojčicom?
al' nemoj iz topa da mi odgovoriš, nego, ono, uzmi minut i razmisli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ide ako je ona dobrovoljno s njim![]()
Ahm ja sam 90 to godiste![]()
da li bi ti stvarno mogao da stupiš u seksualne odnose sa petnaestogodišnjom devojčicom?
al' nemoj iz topa da mi odgovoriš, nego, ono, uzmi minut i razmisli.
Hey o meni je prica! ne o nekome tamo
a narawno da bih ja mogao ^_^
p amoja prwa dewojka ikad aje imala 15 god kad smo spawali prwi put!
je l' te pitao neko nešto?
Ahm ja sam 90 to godiste![]()
Pogledaj prwo moju dewojku pa onda nesto lupetaj z;D
Inace rekoh wolim sto lepse i sladje dewojke ne te twoje![]()

Kakva sad devojka, pa ja sam juče negde ovde pročitao da si ti gey. Prođi se ti devojaka i dođi kod nas u LGBT zajednicu, da vidiš šta je prava ljubav![]()
p.s. ima jedan čika koji će da ti plati sobu i da za džeparac, ne moraš da se trošiš.![]()
Ewo danas sam bas pricao sa dew, i predlozila je da iznajmimo hotel u subotu
A i pre toga je nesto cudno goworila, i nesto je mnog oonako prijateljski nastrojena
STa to znaci? Wam se desilo tako nesto?
Inace 94 je godiste xD. I bas je lepa (ali ne lepa u smislu lepsa od was zena sa foruma , posto za to ne treba neka izuzetna lepota, wetj je zaista lepa) ^_^

Ceo hotel da iznajmite?![]()

A i pre toga je nesto cudno goworila, i nesto je mnog oonako prijateljski nastrojena
Inace 94 je godiste xD. I bas je lepa (ali ne lepa u smislu lepsa od was zena sa foruma , posto za to ne treba neka izuzetna lepota, wetj je zaista lepa) ^_^

izvini,ali nema potrebe da lupas svoju glavicuEwo danas sam bas pricao sa dew, i predlozila je da iznajmimo hotel u subotu
izvini,ali nema potrebe da lupas svoju glavicu
jer ja ovde vidim jedan nepremostivi problem
naime, da bi iznajmio sobu u hotelu, jednom od vas dvoje treba licna karta, tako da mogucnost odpada, koliko vidim, maleni....
Mislim da nije neophodno... Ionako, kada se soba iznajmljuje za te stvari, dovoljno je tipu na recepciji tutnuti 10-20 evra da niko ne vidi, i imas sobu... U nasim hotelima ima svega, osim formalnosti...

Prema Zakonu o licnoj karti Rep.Srbije svaka osoba koja je napunila 16 godina duzna je imati licnu kartu. Dakle granica je spustena sa 18 na 16 god. Sada se l.k. moze imati od 10-te godine. Moj klinac ima 12 i ima l.k. da bi mogao da iznajmljuje bajs, a ko zna, mozda mu uskoro zatreba i za druge sportove![]()
Znam... A, isto po zakonu, najkasnije mora da je izvadi 15 dana nakon sto napuni 16 godina...
Medjutim, moj komentar je bio da ima za tu svrhu iznajmljivanja hotela nece ni trebati licna karta... Na zalost...

Trebace,uvek traze obe licne karte, i ako jedna osoba nije iz bg a hotel je u bg, placa se i boravisna taksa od 430 dinara.
![]()
OK... Kako vi kazete...
mislim, nisam ja vodio maloletnice ali znam kako ide..![]()
to nam nije ni palo na pamet dok nisi naglasio 
to nam nije ni palo na pamet dok nisi naglasio
![]()