Predlozi da iznajmite hotel

94-to godiste ?? Matoro to ...

pedobear-disapproval.jpg

Poslednja izmena:
Pogledaj prwo moju dewojku pa onda nesto lupetaj z;D
Inace rekoh wolim sto lepse i sladje dewojke ne te twoje z:D

Kakva sad devojka, pa ja sam juče negde ovde pročitao da si ti gey. Prođi se ti devojaka i dođi kod nas u LGBT zajednicu, da vidiš šta je prava ljubav :heart:
grouphug.gif
:heart:

p.s. ima jedan čika koji će da ti plati sobu i da za džeparac, ne moraš da se trošiš. :bye:

Ewo danas sam bas pricao sa dew, i predlozila je da iznajmimo hotel u subotu :think:
A i pre toga je nesto cudno goworila, i nesto je mnog oonako prijateljski nastrojena :D
STa to znaci? Wam se desilo tako nesto?
Inace 94 je godiste xD. I bas je lepa (ali ne lepa u smislu lepsa od was zena sa foruma , posto za to ne treba neka izuzetna lepota, wetj je zaista lepa z:D) ^_^

Ceo hotel da iznajmite? :zper:

Ewo danas sam bas pricao sa dew, i predlozila je da iznajmimo hotel u subotu :think:
A i pre toga je nesto cudno goworila, i nesto je mnog oonako prijateljski nastrojena :D
Inace 94 je godiste xD. I bas je lepa (ali ne lepa u smislu lepsa od was zena sa foruma , posto za to ne treba neka izuzetna lepota, wetj je zaista lepa z:D) ^_^

To znaci da imas 12 god, pa zivis s mamom i tatom i babom i mladjim bratom, a radi ti samo ujak pa nemate pare ni za monopol

to nema ni licnu kartu:lol:

izvini,ali nema potrebe da lupas svoju glavicu
jer ja ovde vidim jedan nepremostivi problem
naime, da bi iznajmio sobu u hotelu, jednom od vas dvoje treba licna karta, tako da mogucnost odpada, koliko vidim, maleni....

izvini,ali nema potrebe da lupas svoju glavicu
jer ja ovde vidim jedan nepremostivi problem
naime, da bi iznajmio sobu u hotelu, jednom od vas dvoje treba licna karta, tako da mogucnost odpada, koliko vidim, maleni....

Mislim da nije neophodno... Ionako, kada se soba iznajmljuje za te stvari, dovoljno je tipu na recepciji tutnuti 10-20 evra da niko ne vidi, i imas sobu... U nasim hotelima ima svega, osim formalnosti...

Pa ne znam... Skupo je to za tebe...
Znas sta je vuk karadzic govorio
'takav je srbin, voli, jesti, piti, vojevati i za pola grosha qurcovati... '

Mislim da nije neophodno... Ionako, kada se soba iznajmljuje za te stvari, dovoljno je tipu na recepciji tutnuti 10-20 evra da niko ne vidi, i imas sobu... U nasim hotelima ima svega, osim formalnosti...

Prema Zakonu o licnoj karti Rep.Srbije svaka osoba koja je napunila 16 godina duzna je imati licnu kartu. Dakle granica je spustena sa 18 na 16 god. Sada se l.k. moze imati od 10-te godine. Moj klinac ima 12 i ima l.k. da bi mogao da iznajmljuje bajs, a ko zna, mozda mu uskoro zatreba i za druge sportove :sad2:

Prema Zakonu o licnoj karti Rep.Srbije svaka osoba koja je napunila 16 godina duzna je imati licnu kartu. Dakle granica je spustena sa 18 na 16 god. Sada se l.k. moze imati od 10-te godine. Moj klinac ima 12 i ima l.k. da bi mogao da iznajmljuje bajs, a ko zna, mozda mu uskoro zatreba i za druge sportove :sad2:

Znam... A, isto po zakonu, najkasnije mora da je izvadi 15 dana nakon sto napuni 16 godina...

Medjutim, moj komentar je bio da ima za tu svrhu iznajmljivanja hotela nece ni trebati licna karta... Na zalost...

OK... Kako vi kazete...

Imaju sad ostre kontrole, bilo je svega po hotelima, prostitucije, ,samoubistava...
sta ces, dodju dvoje i neko s***** prostitutku, a ona sama ostavila licnu na recepciji. i ko je s*****o-nemas pojma...
ma pricao sam sa recepcionerima, frka ih zestoka...
jedino kad si redovan na dnevnim ebacinama, pa te znaju..
al obavezno gledaju kakva je p.icka koju dovodis...da nije maloletna i tako to.
pa ako je na primer maloletna, moras da das dokaz o srodstvu...
ima svega..
mislim, nisam ja vodio maloletnice ali znam kako ide.. :D
bio u jednom hotelu gde znam recepcionera, lik doveo klinku i pokusao da je uvuce kao cerku
i nije mu proslo-trazili mu dokaz o srodstvu.kazu, ne traze to ako dodje matorac sa devojcicom i vuku kofere al ako dodju sa
rukama u dzepovima a ona u minicu...
hehehehehe
ne mo;s ih zeznuti...
;)

Poslednja izmena:

Back