Predlozi da iznajmite hotel

ne z:D
Ja znam kakwe wolim
A igrac poput mene koji igra na najtezem niwou, nikada ne moze sebi prisutiti wishe dewojku koj aje ispod njega z;D
Znaci kriterijumi su se podigli eksponencijalno z:D A owa twoja spada u one blizu nuli z:D

Brane,znas ti ali neces da priznas sebi,treba ti jedno zestoko rvanje u krevetu,ma kakvom krevetu,po stolu,na podu uz kolateralnu stetu.:lol:
Neces devojke ispod sebe?Eh,nemoj tako,razumem da ima ljudi koji vole da je ona uvek od gore,ali ne potcenjuj ni klasican ni dogi stil,ima i to svojih cari.;)
Naravno da je Svabica na nuli,takve vole i da se rvu sa muskarcima po snegu na obroncima lepih planinica,zamisli tek to iskustvo?:whistling:

Brane,znas ti ali neces da priznas sebi,treba ti jedno zestoko rvanje u krevetu,ma kakvom krevetu,po stolu,na podu uz kolateralnu stetu.:lol:
Neces devojke ispod sebe?Eh,nemoj tako,razumem da ima ljudi koji vole da je ona uvek od gore,ali ne potcenjuj ni klasican ni dogi stil,ima i to svojih cari.;)
Naravno da je Svabica na nuli,takve vole i da se rvu sa muskarcima po snegu na obroncima lepih planinica,zamisli tek to iskustvo?:whistling:

E ajde molim te ne zanosi se :D
Ja sam ekspluziwa z:D
A tek trebam da postanem, ali wetj se nazire :D

Pa dobro,znamo da si ti nesto specijalno za devojke ovde,ali moras i da se siris na trzistu,treba i strankinje da te upoznaju i tvoj neodoljivi sarm.Lepo ti ide na neko lepo putovanjce,a ja ti vec predlozio Nemacku i njene prirodne lepote.:lol:

ZAbole me da se sirim na trzistu ne treba mi to z:D
Neko ko ima prawe wrednosti isija kud god ide i to je dowoljno z:D
A kampanju cu mozda tek osniwati kada budem bio jawna licnost, mada ne werujem z:D

Ewo danas sam bas pricao sa dew, i predlozila je da iznajmimo hotel u subotu :think:
A i pre toga je nesto cudno goworila, i nesto je mnog oonako prijateljski nastrojena :D
STa to znaci? Wam se desilo tako nesto?
Inace 94 je godiste xD. I bas je lepa (ali ne lepa u smislu lepsa od was zena sa foruma , posto za to ne treba neka izuzetna lepota, wetj je zaista lepa z:D) ^_^

iznajmi sobu,napuni kadu i isfeniraj se u kadi punooojjj vode....prijace ti,ostaces nasmejan do kraja zivotaaaaa :zcepanje:

Back