PREDLOG ZA LETOVANJE 2009.

Sta da ti kazem na ovo,sve znam ali ja sam cvrsto resila da idem na Hrvatsko primorje pa kako mi bude.Idem oko 10.5. i planiram da ostanem malo duze, naravno ako sve bude ok.Kada se vratim iznecu sve svoje utiske.Ja na to gledam sasvim opusteno i nadam se da cu se tako i provesti.Pozzzz

од онолике Грчке - 3 мора,безброј острва...ти хоћеш у крватску и још није бесплатно :dontunderstand:
Чисти мазохизам

Ljudi ja sam se odlucila za Hrvatsku ove godine..par dana Istra, pa Pag, pa Hvar..kolima.. Poslednji put kad sam bila bila sam mala i rata nije bilo ni u najavi. Posto poslovno saradjujem odlicno sa Zagrebom mislila sam stvarno da nece biti nikakvih problema..a sad ovo sa Zvezdom, pa sa zastavom.. Ne znam sta da mislim.. jel bio neko skoro? kolima, u Dalmaciji? Za Istru znam da je ok, ali ovaj ostatak me "brine"..
Sto se tice smestaja tamo zavisi gde si mislo, sta si mislio..? ja sam cakcala po netu pa sam nasla svasta...

БЛЕСАВА не буди блесава ,иди тамо где те цене(и твој новац)
3 мора,десетине острва,хиљаде плажа,и пар милиона људи који не мрзе Србе- ајде размисли мало где је то(није крватска):ok:

ma kakvi rano....ja sam još pre 20 dana uplatio treći put dionisos preko travellanda.
sitonija, waterland, solun, kosmos, odličan smeštaj, lepe peščane plaže, hladovina...meni više ne treba

Molim te, opiši mi Dionisos beach, interesuje me. Da li je zaista baš malo mesto, kao što sam čula, da ima samo 3 prodavnice.... Kakvo je more? Kakva su ti iskustva sa Travellandom? Interesuje me Dionisos 2, da li znaš nešto o tom smeštaju? Šta misliš, kako je za malo stariju decu, oko 15 godina?

Mozda je rano,ali ja vec razmisljam o letovanju.
Nije rano. Meni svo to planiranje takodje predstavlja deo uzivanja u letovanju;)
Spiskovi, sitne nabavke, planiranje obilazaka, sve moguce korisne informacije, razgledanje sajtova agencija, ucestvovanje na forumima i razmena iskustava, meni sve to predstavlja deo letovanja i vrlo rado se time bavim skoro pola godine pre polaska :zaljubljena:

Ove godine je prodaja letnjih aranzmana pocela jos u decembru 2008.
Tako da je za pred sezonu vec kasno, a lagano se rasporodaje sve sto je kvalitetnije u sezoni.
Ukoliko hocete da ustedite vreme, a bogami i novac preporucujem agenciju TRAVEL CLUB M na Novom Beogradu u Trznom Centru PIRAMIDA.
Imaju kompletnu ponudu na jednom mestu. Saradjuju sa svim agencijama i to po istim cenama i uslovima putovanja.
www.travelclubm.com

Prosle godine sam letovao u Bugarskoj, i moram reci da je i Crna Gora bolja. Ako moze neko da mi preporuci u koje mesto da odem u Grckoj, da ne bude skupo, mrzi me da citam celu temu o Grckoj... Tasos, Krf, Krit ili nesto drugo...

Posle Bugarske i Crne Gore, na bilo koje mesto u Grckoj da odes, bice ti prelepo. Ukoliko zelis mirno mesto, sa savresnom sljunkovitom plazom, za pravi odmor, toplo preporucujem Pefkari na Tasosu. Pefkari se nalazi na jugu ostrva, odmah pored Potosa, za nocni zivot setalistem za 5minuta ste u Potosu.

ne znam sta da ti kazem, ja treba samo da prodjem tuda, da uhvatim trajekt za Hvar i nije mi svejedno... Mislim da nas ne vole bas preterano tamo, mom prijatelju su prosle godine bacili koru od banane na soferku na semaforu.. bez potrebe.. Mada dovoljna je jedna budala, a takvih ima i ovde :)))
A sto se mora tice, cistije i lepse je van grada.. ostrvo neko, brac, hvar, mljet... bar koliko sam cula, tek ove godine cu da probam..

Definitivno mi nije jasno zasto idete na godisnji odmor kod ljudi koji nas ne vole. odete kod brace Grka, pa ce da Vam se klanjaju!

A jel neko bio u Šarm el šeiku? Ako jeste,koj hotel bi mi preporučili? Ono što je meni bitno to su: niže cene,znači hotel sa 3*, lep prilaz plaži,tj,bez korala pa pontonom preko,već lepa peščana obala i...pa to bi bilo to. E da,i da nije u centru gde je buka čitavu noć. Hvala svima koji podele samnom korisne informacije.:heart:

A jel neko bio u Šarm el šeiku? Ako jeste,koj hotel bi mi preporučili? Ono što je meni bitno to su: niže cene,znači hotel sa 3*, lep prilaz plaži,tj,bez korala pa pontonom preko,već lepa peščana obala i...pa to bi bilo to. E da,i da nije u centru gde je buka čitavu noć. Hvala svima koji podele samnom korisne informacije.:heart:

Ja sam bio u hotelu Rock, sa *** preko Kontikija. Fin je, ok sobe sa frižiderom, klimom... Hrana je malo slabija, i ako je švedski sto u pitanju. Plaža je udaljena od hotela (ima sopstvenu plažu), pa te hotelski bus vozi do nje. Plaža je manja, ali nema korala, tako da odmah ulaziš u vodu. Nema nikakve buke, nije u centru.

Слажем се за ,,клањање,,али осмех очекујте сигурно,а просечном Србину(мени)је то сасвим довољно.Не тражим да ме воле али очекујем поштовање(мене и мог новца).За разлику од крватске и монтенегра у Грчкој ме поштују,и само тамо се осећам сигурно.А они који очекују да им се клања препорука-Турска,Тунис,Египат

Definitivno mi nije jasno zasto idete na godisnji odmor kod ljudi koji nas ne vole. odete kod brace Grka, pa ce da Vam se klanjaju!

Hm... ne kazem da nas obozavaju, ali evo licnog iskustva jer me je posao odveo na dva dana u Split. Ne samo da mi se nista nije desilo nego sam se sjajno proveo. Ljudi sa kojima sam komunicirao su bili veoma srdacni, cak sam se na trafici slatko ispricao sa zenom kojoj nije bilo jasno zasto kupujem 5 istih brojeva Alana Forda, a kada sam joj objasnio o cemu se radi i da sam se uzeleo hrvatskog (i jedinog pravog) prevoda i da moram da ponesem celoj ekipi po primerak, pukla od smeha. Na pijaci su me ubedjivali kako treba da kupujem crnogorski, a ne dalmatinski nar jer je bolji... bilo je jos more simpaticnih situacija. Moram priznati da u Splitu to nisam ocekivao... na ostrvima, u Istri da ali ovde ne, tako da ne znam sta da kazem.

Meni je i dalje ta kombinacija mirisa borovine, mora i lavande koji pamtim sa Hvara ne prevazidjena i nisam je nasao nigde drugde.

poz. bLOGer

Hm... ne kazem da nas obozavaju, ali evo licnog iskustva jer me je posao odveo na dva dana u Split. Ne samo da mi se nista nije desilo nego sam se sjajno proveo. Ljudi sa kojima sam komunicirao su bili veoma srdacni, cak sam se na trafici slatko ispricao sa zenom kojoj nije bilo jasno zasto kupujem 5 istih brojeva Alana Forda, a kada sam joj objasnio o cemu se radi i da sam se uzeleo hrvatskog (i jedinog pravog) prevoda i da moram da ponesem celoj ekipi po primerak, pukla od smeha. Na pijaci su me ubedjivali kako treba da kupujem crnogorski, a ne dalmatinski nar jer je bolji... bilo je jos more simpaticnih situacija. Moram priznati da u Splitu to nisam ocekivao... na ostrvima, u Istri da ali ovde ne, tako da ne znam sta da kazem.

Meni je i dalje ta kombinacija mirisa borovine, mora i lavande koji pamtim sa Hvara ne prevazidjena i nisam je nasao nigde drugde.

poz. bLOGer

Пословно и у транзиту свакако али породично летовање ни у лудилу .Целу годину човек ради и живи за тих 10-20 дана и онда треба још и да размишља о безбедности.Тачно је да будала има и у другим земљама али уХР их има много више.У другим земљама можете да доживите непријатности због разних ствари али само у ХР можете да страдате јер сте Србин.Слажем се да је већина људи у ХР(а нарочито Истрани) нормална али довољна је само једна будала да вам упропасти скупо плаћени одмор -иначе сматрам да су грчка острва неупоредиво боља од ХР али о укусима...

Пословно и у транзиту свакако али породично летовање ни у лудилу .Целу годину човек ради и живи за тих 10-20 дана и онда треба још и да размишља о безбедности.Тачно је да будала има и у другим земљама али уХР их има много више.У другим земљама можете да доживите непријатности због разних ствари али само у ХР можете да страдате јер сте Србин.Слажем се да је већина људи у ХР(а нарочито Истрани) нормална али довољна је само једна будала да вам упропасти скупо плаћени одмор -иначе сматрам да су грчка острва неупоредиво боља од ХР али о укусима...

Slazm se sa tobom... Grcka ostrva su bolja, o plazama ne vredi ni pricati, a i more je neuporedivo toplije :-)

Back