PREDLOG ZA LETOVANJE 2009.

zakintos je extra!!!
ja bila prosle godine preko belvija i extra sam se provela!!!!
preporucila bih svima!
takodje i turska-kusadasi hotel akfen club znaci vrh hotel all inclusive za male pare a i provod je extra!!!
a jel zna neko neki hotel grcka pun pansion da nije preterano skupo, ajd neka preporuka

mauimap.jpg

nije rano nije :D, ja sam uplatio ove godine krf preko spirittravela i vec polako skupljam informacije, sta i kako obici. prosle godine sam bio u egiptu, hurgadi, i svakako bih preporucio ovu destinaciju, maksimalno uzivanje i izlezavanje u sklopu hotela i hotelske plaze sa 3-4 obilaska i izleta koja ostavljaju covjeka bez teksta. bio sam preko argusa u pyramisa hotelu i moram da pohvalim i argusove vodice i hotel...fantazija je....
sto se tice hrvatske, tamo su samo ostrva dobra ali isto tako i jako skupa pa sad... a uvijek je i rizik sa srbijanskim tablama hoce li naici neka pijana budala i frljacnuti kamen u sajbu, uglavnom su ljudi srdacni i normalni ali budala se uvijek nadje...
http://www.pyramisaegypt.com/

Моја препорука за лето 2009 је следећа -ако имате евро вишка онда Грчка
-ако имате евро мањка онда планине,бање,језера Србије
-најбоље је комбиновати ове две варијанте.
У опште бесмислено(и крајње идиотски) је да остављамо паре онима који нас не поштују и који су признали тзв ,,Косово,,Знам да ово није политички форум и унапред се извињавам онима који мисле другачије али сачувати мало поноса и достојанства није на одмет.

Ljudi, ako nemate pare za bacanje, idite na Ohrid. Smestaj je extra-apartmani uglavnom-ali ne morate d kuvate! Hrana je mnooooooogoooooo jeftina u restoranima, kokteli su extra, a plaze su mnogo cistije i uredjenije nego u nekim nam susednim zemljama :)
Ono sto jos mogu da vam pomognem je da nazovete jednu agenciju iz BG-a da ih pitate sta nude ove godine, ja sam sa njima isla prosle godine i bilo mi je superiska. Ne znam sada koji im je broj telefona, ali mozete ih naci na www.bajatours.co.rs
Lepo se provedite u jednom od najlepsih gradova-OHRIDU!

Ja sam se nadao da ću uštekati dovoljno za mene i gospođu da se razbaškarimo u Valaderu(Kuba) ove godine,ali ova recesija... :)

Ipak biće valjda dovoljno za Grčku.Čuo sam dosta preporuka sa Skiathos pa će verovatno biti prvi izbor,ali ima još vremena.

Back