Prazan život . A, da nisam ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam dovoljno informacija da bih tvrdila tako nešto;)
Ja sam naravno u toj njenoj kvalifikaciju o meni, prepoznao njenu manipulaciju,..
Nije žensko, a da nije lukavo,.. Ženska ti je pamet k'o mutan potočić :) .

Ti koristiš neke takve metode ?
(mada je taj izraz dobio značajniju upotrebu od kada je AV na vlasti , a o politici ne vredi diskutovati)

Ja sam naravno u toj njenoj kvalifikaciji o meni, prepoznao njenu manipulaciju,..
Nije žensko, a da nije lukavo,.. Ženska ti je pamet k'o mutan potočić :) .

Ti koristiš neke takve metode ?
(mada je taj izraz dobio značajniju upotrebu od kada je AV na vlasti , a o politici ne vredi diskutovati)
Ne, ja koristim metode inkvizicije...kao što vidiš, pogrešna sam ja crkva za tako nešto:D

Odakle bih ja znala, ti si iskusan u svemu, imaš valjda neka saznanja :D
Hoćeš reći da si ti neiskusna (a baš pametna,.. pa ti si jedno čudo Bebi blu :) ).
ja zaključujem da si zaista još jako mlada,..
a stigla nam i omiljena (najomiljenija) moderatorica na temu :heart: .
Zanimljivo da sam i za nju mislio da je jako mlada - tamo neke '17-e godine,.. mislio sam da je devojčurak koji voli biljke,..
Da, draga Barbara za sreću je potrebno dvoje ( u našem slučaju,.. da imaš sa kim da podeliš vino za Osmi mart, da optužiš nekoga da nije zalivao cveće,.. da znaš šta te čeka večeras,.. ).
Ako bude svadbe, ( a nije to više u modi - sad je i veridba puno), @LBarbara će biti pozvana :hvala:

edit: da nastavimo sa muzičkim prilozima :) :​
Nije sreća para puna vreća
To znaju oni što je imaju
Nema puta od tijela do tijela
Duše jedna drugoj putuju

Poslednja izmena:
Hoćeš reći da si ti neiskusna (a baš pametna,.. pa ti si jedno čudo Bebi blu :) ).
ja zaključujem da si zaista još jako mlada,..
a stigla nam i omiljena (najomiljenija) moderatorica na temu :heart: .
Zanimljivo da sam i za nju mislio da je jako mlada - tamo neke '17-e godine,.. mislio sam da je devojčurak koji voli biljke,..
Da, draga Barbara za sreću je potrebno dvoje ( u našem slučaju,.. da imaš sa kim da podeliš vino za Osmi mart, da optužiš nekoga da nije zalivao cveće,.. da znaš šta te čeka večeras,.. ).
Ako bude svadbe, ( a nije to više u modi - sad je i veridba puno), @LBarbara će biti pozvana :hvala:

edit: da nastavimo sa muzičkim prilozima :) :​
Nije sreća para puna vreća
To znaju oni što je imaju
Nema puta od tijela do tijela
Duše jedna drugoj putuju
Pretpostavka je majka svih zaeba, rekla bih ;)

Svi upadamo u istu zamku traženja dopamina bila to cigareta, alkohol, šoping, sticanje materijalnog...pa se desi da pretjeramo i pokajemo ako kasno uvidimo.

Vrlo lako može da se desi da u tom procesu pretjerivanja polako zanemarimo bitne ljude oko sebe i vreme sa svojom djecom i voljenim ljudima koji odlaze brže nego očekujemo.

Podsjeća na Vasu Ladačkog,i on je imo,al na kraju ništa imo nije :mrgreen:
Ne znam samo da li i on to zna :D
Saznat će prije ili poslije.:)
Ma, već zna, samo se koprca :D
Treba mi (nam) prevodilac za ovu priču .
O kome se ovde radi ? Vasa je umro mlad (sred birtije od sk( i volkeo je pepu al sirotu (dok je bio jako mlad) a posle je dobio konje vrane,...
Šta je tu poenta ? "bez ljubavi sve je pusto" (setiću se ko to peva,..)

Treba mi (nam) prevodilac za ovu priču .
O kome se ovde radi ? Vasa je umro mlad (sred birtije od sk( i volkeo je pepu al sirotu (dok je bio jako mlad) a posle je dobio konje vrane,...
Šta je tu poenta ? "bez ljubavi sve je pusto" (setiću se ko to peva,..)
Vaša je bio egoista ja mislim i patio od opsesije koja ga dovela do pogrešnih traženja dopamin fixa, pretjerao i smenila ga srčka.
Nema tu ništa romantično 😉

Back