Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 82.487
O kako da ne kako da neChat GPT-ju je postavljeno pitanje na koje su ljudi vekovima tragali za odgovorom kroz filozofiju, umetnost, religiju: Da li je život lep?
Evo šta je veštačka inteligencija odgovorila :
„Život ume da bude čudo – nepredvidiv, haotičan, nežan i grub u isto vreme. Da li je lep? Jeste, često jeste. U trenucima kada sunce zalazi tačno onako kako voliš, kad te neko pogleda s ljubavlju, kad ti kafa uspe savršeno ili kad, bez razloga, sve deluje moguće. Lepota života često nije u velikim stvarima, nego u onim sitnim koje se lako promaknu ako ne obratiš pažnju.
Ali život ume da bude i težak, siv, čak nepravedan. I to je deo njega. Niko ne prolazi kroz sve bez rana. Ipak, baš ti teški trenuci često izoštre pogled – nauče nas da cenimo ono što jeste lepo. Zato bi možda bolji odgovor bio: život ima potencijal da bude lep – ako ga gledamo srcem, ako ga oblikujemo i ne odustajemo od traganja za smislom u svakom danu”.
Šta vi mislite Da li je život lep ?
Život je ceo jedan ciklus neśto poput ruže pa neki gledaju cvet neki trnje
Ja sam nabavio duvalicu za one balone od sapunice.
Mnooogoo dobar filing kad dodjem umoran sa posla pa sobu na trenutak napunim balonima koji lete svaki na svoju stranu.
A joś ako ti natrči na nos pa tako prsne ahahaha
Evo u ovoj melodiji Vangelis (RIP) je opisao etape sreće i tuge i zaključak da je to zbir svega što čini život, maestral o i neponovljuvo koliko god ja više vole filozifiju sveta oko nas Michael Jean Jarra, šta taj tek radi, čitave priče kriz melodiju