Redmond
Elita
- Poruka
- 16.665
Kako za koga, nisu nam svima iste karte podeljene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeeeste, ti baš znaš kakav je život bakterije....Život bakterije je lep.
Osim kad strada od antibiotika.
Ma kako nije lep, nikad nije usamljena, vazda okružena rodbinom, tazbinom, unučićima, praunučićima, hrana i piće svugde oko tebe, kud ćeš lepše....Jeeeste, ti baš znaš kakav je život bakterije....![]()
Puna mi septička te lepote....Ma kako nije lep, nikad nije usamljena, vazda okružena rodbinom, tazbinom, unučićima, praunučićima, hrana i piće svugde oko tebe, kud ćeš lepše....
Има и немам воље да се држим а пробудим се,све је исто и ето ту сам.Ima nas. Drži se, kad već moramo...![]()
Eh..i ja mrzim takozvane motivacione govori, a rekla sam tebi.Има и немам воље да се држим а пробудим се,све је исто и ето ту сам.
Nema nikakvog smisla ,zasto bi i bilo?Život kao život nije lep..od dana rodjenja pa do smrti stalno ljudsko bice prolazi kroz probleme
Umetnost življenja života je važna..i kako organizuješ svoj život sa svim onim stvarima koje cine srecnim
Drugim rečima treba pronaci smisao života svako prema svojoj meri i mogucnostima
Ako se "okrenemo" u nazad od Platona do Kamija, ljudi su tražili smisao.
Da li postojimo zbog višeg cilja, zbog drugih ljudi, zbog nas samih je pitanje
Ili nema nikakvog smisla, osim onog koji sami damo a to je smisao koji nam može život uciniti lepim..
To je moguće ako znamo kako i ako hoćemo. Ali u većemu slučajeva ne znamo kako i nećemo. Rusi i ukrajinci, na primer ili Izraečci i Palestinci. A ni ostali nisu ništa bolji od ovih, jer su svi ljudi na svetu puni mržnje jedni prema drugima i naroguženi su i reže kao psi jedni na druge. Što važi i za one 2,5 milijarde tzv. hrišćana, koji već 2000 godina pevaju pesmicu "Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe", a gori su od svih druggih, jer sva svetska zla uvek od njih polaze. Sram nek nas sve odreda bude. Đubrad ljudska pokvarena, glupa. A niko i ništa nas ne sprećava da napravimo Raj na Zemlji, do mi sami sebe, rukovođeni svojom razmim glupim i lažnim verovanjima, koja smatramo neprikosnovenim i neoborivim istinama. Ta lažna verovanja i jesu najveć a ljudska tragedija, jer zbog njih su svi svetski ratovi vođeni i još uvek sve vode, sve sa ciljem da svako svpju veru nametne svim dugim ljudima sveta i da njegova vera bude jedina i svim ljudima sveta zajednička . A imajući na umu da se ni jedna svetska lažna vera ne može oboriti drugom lažnom verom, već samo ISTINOM, koju ljudi ne znaj, to jedina mogućnost da se tuđa lažna vera obori, jeste da se snagom ubojitog oružja poubijaju svi koji drugačije veruju od nas. Na primer, to je jedini razlog zbog kojeg se Rusi i Ukrjinci ili Izraelci i Plestinci, a možemo da uzmemo za primer i Srbe i Šiptare, međusobno mrze i ubijaju. U tu se ništa ne može učiniti. Pomoći nema.Glupi ljudi - stoka ljudska - , pa to ti je. Heble vas vaše vere!Ulepšajte sebi dan i život ce biti lep...
U kom smislu život nema smisla ?Nema nikakvog smisla ,zasto bi i bilo?
Nema smisla jer ne postoji neki visi cilj nakon zivota, iskoristi ovo vrijeme koje si dobila druzeci se sa pozitvnim ljudima i radi stvari koje volis a nakon smrti nema nista vise ,to je to. Velika slucajnost je da si rodjena i pokusaj to vrijeme koje imas da maksimalno iskoristis za lijepe stvari.U kom smislu život nema smisla ?
Život je nagon samoodržanja, sa značenjem večite težnje od ugroženosti i nepostojanja sa značenjem besmisla i zla, ka postojanju, duhovnom i materijalnom blagostanju, sa značenjem smisla dobra. Ovo i male mace znaju. Nažačost, ljudi to još uvek ne znaju. Za njih uzajamna mrž nja, ubijanje, eksploatacija, mućenje i rasni drugi oblici zla, imaju značenje smisla i dobra. Ali ne treba im zameriti. Ljudi još uvek nisu inteligentba bića.U kom smislu život nema smisla ?
E moj Sako, ništa ti o životu ne znaš! A najmamke šta su lijepe stvari i kako se one ostvaruju.Nema smisla jer ne postoji neki visi cilj nakon zivota, iskoristi ovo vrijeme koje si dobila druzeci se sa pozitvnim ljudima i radi stvari koje volis a nakon smrti nema nista vise ,to je to. Velika slucajnost je da si rodjena i pokusaj to vrijeme koje imas da maksimalno iskoristis za lijepe stvari.
Pa objasni miE moj Sako, ništa ti o životu ne znaš! A najmamke šta su lijepe stvari i kako se one ostvaruju.