Prazan život . A, da nisam ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vaša je bio egoista ja mislim i patio od opsesije koja ga dovela do pogrešnih traženja dopamin fixa, pretjerao i smenila ga srčka.
Nema tu ništa romantično 😉
:super: (pun pogodak) ...​
Džiboni je svojevremeno puno hvalio Balaševića, pa se dotakao i te pesme,..
To su Đoletove bajke,.. zašto je morao baš - lepu al'sirotu,.. bolje da je neku pametnu,.. da ga izleči od tog kompleksa :) .
Eee, ali da je Vasa sam zaradio konje vrane i sat sa zlatnim lancOm i salaše, (ko moj baabo),.. druga bi priča bila,..
To ondak nije prazan život,.. Nije, jel da ?

Dobro ti rekla :)

Ali, sa druge strane, sta ima da ti iko prica kako da se zabavljas i sta da radis sa svojim zivotom 🤷
ee, pa vidiš neko to zna bolje,.. i za mog oca su tako pričali - on nije bio ni u banju ni na more,.. nije ovo nije ono, da je meni to njegovo,... (u našem selu vole tako da pričaju).
- Eto vidiš, ti već znaš pola, samo da naučiš onu drugu polovinu - kaže toj pričalici, jedan očev prijatelj - advokat - Znaš da trošiš, samo još da naučiš da zaradiš :D .

Vrlo ste stručni u analizama i psihoanalizama,..
Kao bi rastumačili ovu tvorevinu ?
Zašto pričaš da me voliš
Kad i drugom isto kažeš
Zar još tvoje srce ne zna
Da je ljubav samo jedna

Sad ne znam
Šta je sreća to
Bez ljubavi
Sve je pusto

-----------------------------------
bez ljubavi i bez novaca :D

Zbog tebe sam mnoge noći
Tuzan i nesrećan bio
Proklinjao sam prošle dane
Kad sam tebe zavolio

(Nedeljko Bilkić je to i tako pevao,.. :) , i tamo je došlo od neočekivanog obrta, kao i kod Vase )
@Bodulica , đe je tu romantika ?

ee, pa vidiš neko to zna bolje,.. i za mog oca su tako pričali - on nije bio ni u banju ni na more,.. nije ovo nije ono, da je meni to njegovo,... (u našem selu vole tako da pričaju).
- Eto vidiš, ti već znaš pola, samo da naučiš onu drugu polovinu - kaže toj pričalici, jedan očev prijatelj - advokat - Znaš da trošiš, samo još da naučiš da zaradiš :D .

Bolje kad covek ume da trosi nego kad ume da zaradjuje :D

Vrlo ste stručni u analizama i psihoanalizama,..
Kao bi rastumačili ovu tvorevinu ?
Zašto pričaš da me voliš
Kad i drugom isto kažeš
Zar još tvoje srce ne zna
Da je ljubav samo jedna

Sad ne znam
Šta je sreća to
Bez ljubavi
Sve je pusto

-----------------------------------
bez ljubavi i bez novaca :D

Zbog tebe sam mnoge noći
Tuzan i nesrećan bio
Proklinjao sam prošle dane
Kad sam tebe zavolio

(Nedeljko Bilkić je to i tako pevao,.. :) , i tamo je došlo od neočekivanog obrta, kao i kod Vase )
@Bodulica , đe je tu romantika ?
Ja takvih problema u životu nisam imo.
Meni su žene pjevale,
Ljubi diko i cure i žene,
samo nemoj zaboravit mene... :mrgreen:

Samo psihosomatski poremecaji fale na temi :mrgreen:
@Plant
Koji ti je vrag? :lol:
pa 'ajde ti objasni što nas je jutros mrzelo da nešto uradimo,.. Zato što smo lenji,.. a zašto smo lenji?
Ova Krstarica je Đavolja livada,.. igralište za lenje,.. eto,.
Daj ti drugo objašnjenje ? Ti i ja nismo krivi nego nas je uhvatila lenjost. Podmukla je to boljka.

Poslednja izmena:
:super: (pun pogodak) ...​
Džiboni je svojevremeno puno hvalio Balaševića, pa se dotakao i te pesme,..
To su Đoletove bajke,.. zašto je morao baš - lepu al'sirotu,.. bolje da je neku pametnu,.. da ga izleči od tog kompleksa :) .
Eee, ali da je Vasa sam zaradio konje vrane i sat sa zlatnim lancOm i salaše, (ko moj baabo),.. druga bi priča bila,..
To ondak nije prazan život,.. Nije, jel da ?
Pa da, mi samo znamo da je lepa a iz tog što su je odvezli ko kladu zaključujemo da cura nije imala poseban kritički stav i odlučnost u datoj situaciji..i sad takva klada da ti sutra podiže djecu i bude im primjer kako da se bore za svoju sreću?
Drugo je ako mu je možda uvalila priču jer je naslutila da u njemu leži meki mazohista..

Ukoliko je Vasa napravio bogatstvo (a ni to mu ne vjerujem više) najbolje brate da je potrošio na putovanja, izašao malo iz sela da vidi još finih cura i provede se 😉

Pa da, mi samo znamo da je lepa a iz tog što su je odvezli ko kladu zaključujemo da cura nije imala poseban kritički stav i odlučnost u datoj situaciji..i sad takva klada da ti sutra podiže djecu i bude im primjer kako da se bore za svoju sreću?
Drugo je ako mu je možda uvalila priču jer je naslutila da u njemu leži meki mazohista..

Ukoliko je Vasa napravio bogatstvo (a ni to mu ne vjerujem više) najbolje brate da je potrošio na putovanja, izašao malo iz sela da vidi još finih cura i provede se 😉
:ok:

Imam osećaj da negde pišeš. ( i nisam znao da si dama, ali jako dobro pišeš,.. ako sam se negde ogrešio - izvini )
Jesam li pogodio u vezi pisanja? :)

pa 'ajde ti objasni što nas je jutros mrzelo da nešto uradimo,.. Zato što smo lenji,.. a zašto smo lenji?
Ova Krstarica je Đavolja livada,.. igralište za lenje,.. eto,.
Daj ti drugo objašnjenje ? Ti i ja nismo krivi nego nas je uhvatila lenjost. Podmukla je to boljka.

A gdje ići i s kim pričati?
Svi u borbi za ospatanak..kad se sretnete svak o problemima kao da mi nije dosta i mojih.
Social media puna slika savršenih života, lica i tanjira.
Instagram pun nekih mudrih izreka od kojih mi je isto muka.
U radu ne nalazim spas, stalno mi teško pada pa sam zaključila da sam talentovana za UMOtvorine ko fol
U pravu si, ljenčine smo.
Kako se pobjedjuje ljenost?

Da li je lenjost ili bezvoljnost, a onda bezanje u nesto?

Ljenost je isto bjeg od realnosti iz koje idemo u svijet mašte koji nam pruža dnevnu dozu dopamina da preguramo a samim tim i postajemo ovisnici bilo o kucanju ovdje, gledanju videa ili igranju igrica.

Za rad nam treba energija a ako iscrpljujemo svoj mozak lošim mislima onda nemamo energije ni da vidimo smisao.

Fali nam poznavanje kapaciteta sopstvene baterije i da shvatimo da vraćanje prošlosti, kajanja , predvidjanje i strepnja od budućnosti crpe našu bateriju da nam neda snage da uživamo u trenu tj nemamo taj mir sa sobom ja mislim. Ono što je Sidarta tražio.
Biti jedno sa svim oko sebe u ovom trenu, utrošiti godinu dana na pravljenje Mandale koju ćeš posle prosuti u okean.
Moćna je to poruka. Ako nadješ smisao onda i pranje sudja može postati moja Mandala i da ne bude više tako dosadan posao.

Mislim da je Baja ipak dao najbolji odgovor na gosn profesorovu temilicu.

"Stani malo čoveče prokleti nećeš ništa u zemlju odneti."

Buduća gđa Plant zacelo uviđa elemente u ponašanju g Planta koji su je ponukali da izjavi to što je izjavila.

G Plant naslućuje to i sam, ali ima tradicionalno paorsko vaspitanje koje ne dopušta da se sedi jerbo uvek ima šta da se radi.
Kad nema, uzme se metlica pa se ćuška neki listić po trotoaru na sokaku.
Da ne kaže komšiluk, eno ga sedi dokon.

Preporuka za g Planta je da nekako nađe snage da prevaziđe tog paora iz dubine podsvesti i posluša savet svoje izabranice.
Dođe vreme da se pusti zetovima i snajama .

Vole paori da im se svira ova ....

Back