Koliko je zivot brz?

bird again

Buduća legenda
Banovan
Poruka
34.205
@RužnaKoLopov

IMG_0284.jpeg

(ideja)

Da li treba sebi uskracivati nesto (Iz nekakvih razloga) a da znamo da sve tako brzo prolazi?
Ljudi se plase da zele.
Zanimljivo je da meni zelja ne mora da se ispuni, a ja budem s tom zeljom jos srecna.
Ispunjava me osecaj lepote trena, ne mora biti realizacije. Cak cesto ni ne zelim to…

Da li imate slicna iskustva?

Zanimljivo je da meni zelja ne mora da se ispuni, a ja budem s tom zeljom jos srecna.
Ispunjava me osecaj lepote trena, ne mora biti realizacije. Cak cesto ni ne zelim to…
Za tebe je život igra. Kao kod dece. Lepo :)
Ja nemam osećaj da je život brz. Naprotiv, ide nekim svojim tokom, uz uspone (to su ti lepi trenuci koje pominješ) i padove (oni manje lepi).

Ja nemam osećaj da je život brz. Naprotiv, ide nekim svojim tokom, uz uspone (to su ti lepi trenuci koje pominješ) i padove (oni manje lepi).
Najlepse je zauzeti taj stav: “zivot je igra”, jer zapravo tako i jeste. Koliko smo puta nesto isplanirali do tancina, bili sigurni u neko ispunjenje i..? Nista.
Ne kazem da ne treba izgubiti nadu, vec shvatiti da vecina stvari ne zavisi od nas..
tako da, igramo igru :)

"Sine, život je dug a put krivudav".
Meni je dug. A i krivudav.
Jedino ako se pitanje odnosi na to da li nam brzo prolazi, to je već druga priča, onda relativno DA, ali čak ni to ne tvrdim apsolutno, kod mene je naslov knjige pokojnog Žarka Lauševića dobar opis: "godina prođe, dan nikad".

Back