Pravoslavno groblje u Benkovcu razoreno bagerima!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah, chudo jedno kako sam mislio da cesh bash to reci. E, vidish, za vreme drugog svetskog rata postojala je odluka "policije"(i njenih istomishljenika), da Srbi izadju isped svojih kuca sa parchetom kanapa. Oni koji su izashli tom prilikom su vezani tim istim kanapom i deportovani u Srbiju. Nazalost, nisu svi bili te srece. Ako bi sada Srbi mirno gledali na ovo, to bi znachilo da su se odrekli svojih sunarodnika preko Drine, i da su postali neshvatljivi za choveka koji bi da se to desilo recimo u nekoj drugoj evrposkoj zemlji, svakako imao svoj sud i svoje mishljenje o tome.

Ah, chudo jedno kako sam mislio da cesh bash to reci. E, vidish, za vreme drugog svetskog rata postojala je odluka "policije"(i njenih istomishljenika), da Srbi izadju isped svojih kuca sa parchetom kanapa. Oni koji su izashli tom prilikom su vezani tim istim kanapom i deportovani u Srbiju. Nazalost, nisu svi bili te srece. Ako bi sada Srbi mirno gledali na ovo, to bi znachilo da su se odrekli svojih sunarodnika preko Drine, i da su postali neshvatljivi za choveka koji bi da se to desilo recimo u nekoj drugoj evrposkoj zemlji, svakako imao svoj sud i svoje mishljenje o tome.

pa ništa onda.onda pokupite hrvate i zatvorite ih u logore,podavite plinom i uživajte.

tako je.zavisi na kojoj su civilizacijskoj razini.

Apelujem na moderatore: On, croatian_force, otvoreno se zalaze za neposhtovanje prava na dostojanstven zivot choveka, koje je zagarantovano poveljom ujedinjenih nacija. Pored toga, on osporava pravo na verbalnu reakciju povodom rushenja nadgrobnih spomenika, otvoren i precutno odobrava progon itd.

Poslednja izmena:
Apelujem na moderatore: On, croatian_force, otvoreno se zalaze za neposhtovanje prava na dostojanstven zivot choveka, koje je zagarantovano poveljom ujedinjenih nacija. Pored toga, on osporava pravo na verbalnu reakciju povodom rushenja nadgrobnih spomenika, otvoren i precutno odobrava progon itd.

:D

osjetite se ugroženi mojim prisustvom?:)

pa recite slobodno......smanjit ću broj postova i opet će te dobiti samopuzdanje:)

Pa ja nisam lud da tamo idem...a i kad bih išao to ne bi bilo u mirnodopskim uslovima.Tako da što se mene tiče Dalmacija je isto što i Zanzibar.:thumbdown:

ne pričam o Dalmaciji već o dalmatinskoj zagori, lici i benkovačkom kraju (ti delovi "lijepe naše" me "interesiraju" isto ko i vas i samo primećujem da bi sa svojim stavovima i ja (bez obzira što sam Hrvat) bio primljen veoma loše (verovatno bi me tamo nazvali unutarnjim neprijateljem i/ili izdajicom, nešto a.k.a. ovi vaši radikali kad opletu jednu "patriJotsku" nad demokratama....)

jel sad razumeš poentu mog posta:)

ne pričam o Dalmaciji već o dalmatinskoj zagori, lici i benkovačkom kraju (ti delovi "lijepe naše" me "interesiraju" isto ko i vas i samo primećujem da bi sa svojim stavovima i ja (bez obzira što sam Hrvat) bio primljen veoma loše (verovatno bi me tamo nazvali unutarnjim neprijateljem i/ili izdajicom, nešto a.k.a. ovi vaši radikali kad opletu jednu "patriJotsku" nad demokratama....)

jel sad razumeš poentu mog posta:)

komunist:)

to je Vaša kvalifikacija.a to znači jugoslaven.

u tom smislu meni su bliži srpski radikali od Vas.

Kazesh da Srbi treba da cute, i da, prema tome, ova tema uopshte ne treba da postoji. To je tvoja svrha ukjuchivanja u nju. Samo da provocirash. I josh kazesh da je to civilizirano. Provocirash i za Kosovo, i otvoreno odobravash ono shto nije u skladu sa Ustavom drzave na chijem si forumu. **** vam pas mater i vas i vashu "civiliziranost".

Kazesh da Srbi treba da cute, i da, prema tome, ova tema uopshte ne treba da postoji. To je tvoja svrha ukjuchivanja u nju. Samo da provocirash. I josh kazesh da je to civilizirano. Provocirash i za Kosovo, i otvoreno odobravash ono shto nije u skladu sa Ustavo drzave na chijem si forumu. **** vam pas mater i vas i vashu "civiliziranost.

a što bi po Vama srbi u srbiji trebali uraditi zbog slučaja "benkovac"?

da preoru katolička groblja po srbiji?

pa ako to urade,onda su zaostaliji od Vas.

morate shvatiti da katolici koji žive u srbiji NISU odgovorni za slučaj "benkovac" i da zbog toga ne zaslužuju biti kažnjeni.

hvala Vam na boldanom.samo pokazujete Vaš kućni odgoj i prezentirate sredinu iz koje dolazite.:)

a što bi po Vama srbi u srbiji trebali uraditi zbog slučaja "benkovac"?

da preoru katolička groblja po srbiji?

pa ako to urade,onda su zaostaliji od Vas.

morate shvatiti da katolici koji žive u srbiji NISU odgovorni za slučaj "benkovac" i da zbog toga ne zaslužuju biti kažnjeni.

hvala Vam na boldanom.samo pokazujete Vaš kućni odgoj i prezentirate sredinu iz koje dolazite.:)
U Srbiji se ne dešavaju stvari poput ovih u Hrvatskoj. Stvar nije za poređenje bilo koje vrste, tako da bih te zamolio da prestaneš sa provokacijama.

U Srbiji se ne dešavaju stvari poput ovih u Hrvatskoj. Stvar nije za poređenje bilo koje vrste, tako da bih te zamolio da prestaneš sa provokacijama.

nisam ni tvrdio da se događaju.

ustvrdio dam da nebi bilo u redu da srbija iz REVANŠIZMA poruši katolička groblja u srbiji.

a to je priželjkivao hedon29.

čitajte sa razumjevanjem što pišem.

ne provociram nikoga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back