- Poruka
- 2.462
Da li bi Srbi trebalo da prekopaju hrvatska groblja u Srbiji? Ili neshto drugo da urade? Evo, izvoli reci svoj sud. Shta mislish da bi trebalo da urade?
a što bi trebali uraditi ljudima koji nemaju veze sa događajem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi Srbi trebalo da prekopaju hrvatska groblja u Srbiji? Ili neshto drugo da urade? Evo, izvoli reci svoj sud. Shta mislish da bi trebalo da urade?
Pa pitam. Shta ti mislish da bi trebalo da urade povodom toga?
Ah, chudo jedno kako sam mislio da cesh bash to reci. E, vidish, za vreme drugog svetskog rata postojala je odluka "policije"(i njenih istomishljenika), da Srbi izadju isped svojih kuca sa parchetom kanapa. Oni koji su izashli tom prilikom su vezani tim istim kanapom i deportovani u Srbiju. Nazalost, nisu svi bili te srece. Ako bi sada Srbi mirno gledali na ovo, to bi znachilo da su se odrekli svojih sunarodnika preko Drine, i da su postali neshvatljivi za choveka koji bi da se to desilo recimo u nekoj drugoj evrposkoj zemlji, svakako imao svoj sud i svoje mishljenje o tome.
Znachi tvoj odgovor je da Srbi treba apsolutno nishta da ne preduzimaju, ili da, kako kazesh, podave Hrvate plinom?
tako je.zavisi na kojoj su civilizacijskoj razini.
Apelujem na moderatore: On, croatian_force, otvoreno se zalaze za neposhtovanje prava na dostojanstven zivot choveka, koje je zagarantovano poveljom ujedinjenih nacija. Pored toga, on osporava pravo na verbalnu reakciju povodom rushenja nadgrobnih spomenika, otvoren i precutno odobrava progon itd.

Pa ja nisam lud da tamo idem...a i kad bih išao to ne bi bilo u mirnodopskim uslovima.Tako da što se mene tiče Dalmacija je isto što i Zanzibar.![]()

Ne vec se bojim da cu izgubiti strpljenje pa cu ja biti banovan.
ne pričam o Dalmaciji već o dalmatinskoj zagori, lici i benkovačkom kraju (ti delovi "lijepe naše" me "interesiraju" isto ko i vas i samo primećujem da bi sa svojim stavovima i ja (bez obzira što sam Hrvat) bio primljen veoma loše (verovatno bi me tamo nazvali unutarnjim neprijateljem i/ili izdajicom, nešto a.k.a. ovi vaši radikali kad opletu jednu "patriJotsku" nad demokratama....)
jel sad razumeš poentu mog posta![]()

komunist
to je Vaša kvalifikacija.a to znači jugoslaven.
u tom smislu meni su bliži srpski radikali od Vas.

:rolleyes:
nemam vremena da se sad sa tobom bavim...moram u vikendicu čeka me obitelj tamo (imaš sreće što tamo nemam adsl il wireles pa da "dobiješ porciju"):rolleyes:
hvala lijepo,ali ja sam heterosexualac.
...a ne oralnu/analnu
Kazesh da Srbi treba da cute, i da, prema tome, ova tema uopshte ne treba da postoji. To je tvoja svrha ukjuchivanja u nju. Samo da provocirash. I josh kazesh da je to civilizirano. Provocirash i za Kosovo, i otvoreno odobravash ono shto nije u skladu sa Ustavo drzave na chijem si forumu. **** vam pas mater i vas i vashu "civiliziranost.

verbalnu ujko verbalnu "porciju"...a ne oralnu/analnu
...krivo SI SE ponadao:rolleyes:
doNEviđenja!

U Srbiji se ne dešavaju stvari poput ovih u Hrvatskoj. Stvar nije za poređenje bilo koje vrste, tako da bih te zamolio da prestaneš sa provokacijama.a što bi po Vama srbi u srbiji trebali uraditi zbog slučaja "benkovac"?
da preoru katolička groblja po srbiji?
pa ako to urade,onda su zaostaliji od Vas.
morate shvatiti da katolici koji žive u srbiji NISU odgovorni za slučaj "benkovac" i da zbog toga ne zaslužuju biti kažnjeni.
hvala Vam na boldanom.samo pokazujete Vaš kućni odgoj i prezentirate sredinu iz koje dolazite.![]()
U Srbiji se ne dešavaju stvari poput ovih u Hrvatskoj. Stvar nije za poređenje bilo koje vrste, tako da bih te zamolio da prestaneš sa provokacijama.
U Srbiji se ne dešavaju stvari poput ovih u Hrvatskoj. Stvar nije za poređenje bilo koje vrste, tako da bih te zamolio da prestaneš sa provokacijama.
Daj neke linkove, vesti. Pa ako je tako, da se vidi ko laže.vijest o bagerima na groblju je netocna i izmisljenja...
radi se o jazavcima(zivotinje) koji su se tamo pojavili i ruju...i cijelo selo se bori protiv njih...
vijest o bagerima na groblju je netocna i izmisljenja...
radi se o jazavcima(zivotinje) koji su se tamo pojavili i ruju...i cijelo selo se bori protiv njih...