Pravoslavno groblje u Benkovcu razoreno bagerima!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I na tarabi pise :whistling:
U ustavu Srbije pise da je Kosovo deo Srbije sto vama nije predstavljalo smetnju da ga priznate .

ustav srbije je skršio sam sebe.

srbija je definirana kao država sastavljena od 3 konstitutivna elementa.

to to ste vi SILOM promjenili ustav ništa ne znači.

n akraju krajeva - to je bio razlog i opravdanje kosovu da traži nezavisnost.

ustav srbije je skršio sam sebe.

srbija je definirana kao država sastavljena od 3 konstitutivna elementa.

to to ste vi SILOM promjenili ustav ništa ne znači.

n akraju krajeva - to je bio razlog i opravdanje kosovu da traži nezavisnost.

Sta mi naprica ,nemozete traziti opravdanja za rusenje susedne drzave .
Kosovo je deo Srbije ma ko da ga prizna, ali kad vec ste resili da ne priznajete drzavu Srbiju ,to znaci da ni nas nistane obavezuje da priznajemo Hrvatsku .

Sta mi naprica ,nemozete traziti opravdanja za rusenje susedne drzave .
Kosovo je deo Srbije ma ko da ga prizna, ali kad vec ste resili da ne priznajete drzavu Srbiju ,to znaci da ni nas nistane obavezuje da priznajemo Hrvatsku .

kosovari ne misle tako,i što je najgore za vas - oni su u pravu.

srbija je bila definirana kao država sastavljena od 3 konstitutivna elemnta:

-autonomne pokrajine vojvodina
-uže srbije
-autonomne pokrajine kosovo

problem koji je nastao je taj što je na vlast došao milošević i ukinuo autonomije - protuustavno.

nisu to srbi,opet velim.

to su hrvatski građani,pripadnici srpske nacionalne manjine.

srbi su u srbiji i nigdje više.u hrvatskoj srbi postoje jedino kao turisti.

ti si svestan koliku si glupost odvalio?

to što je neko hrvatski građanin ne znači da je hrvat kao što nisu svi građano srbije srbi, evo pitaj mađare ili bošnjake.

srbi koji žive u srbiji su srbijanci, mada je reč malo problematična ali neka bude.

(ti si ili troler ili veoma glupa osoba, usvakomslučaju, dodajem te spisku onih sa kojima neću kominicirati nadalje. ne trudi se da mi odgovoriš.)

А онда дође на овај пдф она сплачина од човека ХА НОРЦИ - да брабоња "О ПРОТЕРАНИМ УСРАШАМА" ЗА ВРЕМЕ ШЕШЕЉА...........

a onda dođeš ti i mešaš babe i žabe zajedno...:rolleyes:

kakve veze to ima jedno s drugim?:roll:

al bitno je da ti lupiš...

ili je tvoja "teorija" oni srušili pravoslavne groblje, a mi ćemo da proterujemo preostale Hrvate
jel to?:dash:

Pravoslavno groblje u Benkovcu u Hrvatskoj prekopano je i devastirano bagerima u traganju za masovnom grobnicom, saopštila je Eparhija dalmatinska Srpske pravoslavne crkve.

Evo još jedne potvrde o dobrim namerama hrvatskih vlasti prema svemu što je srpsko...iskoristili su priliku da unište groblje i sada će da se prave blesavi kao i uvek.:whistling:

evo baš tražim po hrvatskim medijima ovu vest...i nema je nigde

jel imaš kakvu snimku ili link gde se to isto može pročitati - videti?:confused:

Проклете усраше у свим њиховим злочиначким походима од лишавања живота и зверстава над цивилима, старцима и деци као и уништавању културе и споменика културе српског народа - ЈЕДИНО МОЖЕ ДА ОПАМЕТИ РЕЦИПРОЦИТЕТ, ЗАПАМТИТЕ ТО, НИКАДА НИШТА ДРУГО ИХ НЕЋЕ ОДВРАТИТИ - ЈЕДИНО РЕЦИПРОЦИТЕТ........... да су имали у свести да ће сада бити раскопано било које католичко гробље у Србији - ОНИ ТО НЕ БИ УРАДИЛИ!
OMG:roll::roll::roll::roll:
koji fašizam!
Mito jel tebi dobro?:roll:

ili je tvoja "teorija" oni srušili pravoslavne groblje, a mi ćemo da proterujemo preostale Hrvate

ajd budi ljubazan pa "probunari" malo, nesto mi je cijela ta vijest sumnjiva....vjerojatno ces naci neki link....dali je doista sve tako kako je postavljac teme napisao...
hvala

ajd budi ljubazan pa "probunari" malo, nesto mi je cijela ta vijest sumnjiva....vjerojatno ces naci neki link....dali je doista sve tako kako je postavljac teme napisao...
hvala

pa evo tražim i ništa...

baš me čudi ...obično takve vesti završe na naslovnim stranama

jedino ako nešto nije tipa "kopali u blizini pravoslavnog groblja i od podrhtavanja tla jedan spomenik se nakrivio" i onda to u radikalskodemagoškoj priči zvuči: Hrvati devastiraju srpska groblja...

jer stvarno ne vidim razlog zašto bi se to u hrvatskim medijima prešutjelo kad su sve vijesti tima napadi na Srbe, huliganstvo, grafiti uvijek završile kao udarne vijesti...zažto ne bi i ovo...

eto čekam da postavljač teme da neki link:idea:

evo baš tražim po hrvatskim medijima ovu vest...i nema je nigde

jel imaš kakvu snimku ili link gde se to isto može pročitati - videti?:confused:
Popovi nažalost nemaju naviku da fotografišu uništena groblja,ali takođe neće ni da lažu.Ja ne sumnjam u ovo saopštenje,jedina prava stvar bi bila kad bi naš MIP nešto rekao o tome,ali se oni kao i većina Srba uvek bave samo sobom.Dakle,ako neko ima nešto od fotografija uništenih grobova,a po mogućnosti da obuhvataju i neki širi deo panorame Benkovca,neka ih postavi.Dotle,nek' Slavonija i Croatian force troluju temu,a možda ZDS/max-u skinu ban,pa nek' pomogne i on.

pa evo tražim i ništa...

baš me čudi ...obično takve vesti završe na naslovnim stranama

jedino ako nešto nije tipa "kopali u blizini pravoslavnog groblja i od podrhtavanja tla jedan spomenik se nakrivio" i onda to u radikalskodemagoškoj priči zvuči: Hrvati devastiraju srpska groblja...

jer stvarno ne vidim razlog zašto bi se to u hrvatskim medijima prešutjelo kad su sve vijesti tima napadi na Srbe, huliganstvo, grafiti uvijek završile kao udarne vijesti...zažto ne bi i ovo...

eto čekam da postavljač teme da neki link:idea:

pa i ja sam pretpostavljala tako nesto....pogotovo kad vidis autora teme...
svejedno, hvala na trudu..

Popovi nažalost nemaju naviku da fotografišu uništena groblja,ali takođe neće ni da lažu.Ja ne sumnjam u ovo saopštenje,jedina prava stvar bi bila kad bi naš MIP nešto rekao o tome,ali se oni kao i većina Srba uvek bave samo sobom.Dakle,ako neko ima nešto od fotografija uništenih grobova,a po mogućnosti da obuhvataju i neki širi deo panorame Benkovca,neka ih postavi.Dotle,nek' Slavonija i Croatian force troluju temu,a možda ZDS/max-u skinu ban,pa nek' pomogne i on.

vecina popova svih vjera lazu najvise....
a ti postavi link....kada se dogodilo, i ako jeste, onda su to sigurno objavile sve novine u RH

ma ništa se ti ne brini, jeste da sam kao pacifista ali ako bude trebalo da se brani čast srpskog naroda od onih koji bi da je ponovo ukaljaju nije problem.

nije moj pradeda prelazio albaniju i borio se svuda od cera do solunskog fronta da bi neko u ime srpske vojske izživljavao svoje fustracije na civilima.

Još samo da pokažu jazavce u uniformama i mehanizaciju kojom su to učinili...zna se kako se radi ekshumacija,možda hrvatski policajci to ne znaju,a ne znaju šta je vandalizam.Ali to ne zna dosta vas.

Nažalost kod nas je bilo previše ekshumacija!!!! Potrudi se prikači nešto slika,link i sl.

Ovo je u domeni lavova i srpske dece u ZOO ..nisu više 90-e.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back