Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Ебем ли га....припадам ли ја лалинском или сосинском народу???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*ebo te Pilip Baklina Pilipenda za tih prije 100 godinaSvetopelek:Srba skoro da nije bilo zapadno od Drine, do prije 100 godina...
Bar pravoslavci sami sebe nijesu smatrali Srbima...
Da, a Rg vede su nastale od vedeti i od: Rgnem ti ga majci!Korisnik2:SRBI NAROD NAJSTARIJI
Bogart:"Светопелек" активно "учествује" на великом броју форума под различитим именом, на тај начин што copy/paste-ује једне те исте текстове на великом броју различитих места, и уопште се не упушта у дискусију, него после одређеног времена посети старе теме и понови опет исто. Класичан трол; цитати истргнути из контекста, и крупних словима, са све болдом и повећаним фонтом, исписано "ха ха ха", зачињено националним и верским изливима мржње према Србима и Српској православној цркви, а такође и расистичким ставом према становницима централне Србије, које сматра некаквим под-људима и мешавином Цигана и Бугара.
Један те исти шаблон и једна иста затуцана, луда глава, са којом нема нормалног разговора. Једино решење је доживотни бан, ако се не жели да се дискусије претворе у фарсу и пљувачину, јер овакви идиоти не доприносе ничему другом.
Hellen:...истовремено је и илустрација за то како су настајали католички Срби (који су најчешће у следећим генерацијама постајали Хрвати)....прво унијаћење - па католичанство - па хрватство...
Hellen:...истовремено је и илустрација за то како су настајали католички Срби (који су најчешће у следећим генерацијама постајали Хрвати)....прво унијаћење - па католичанство - па хрватство...
Hellen:Хааха..па и ја припадам Србима који сами себе зову Лалама....хоћеш ли рећи да смо посебна лалинска нација или да је и нас измислио Вук?
Bogart:а такође и расистичким ставом према становницима централне Србије, које сматра некаквим под-људима и мешавином Цигана и Бугара.
Bogart:Људи из тих крајева су тога дубоко свесни, и једни, и други, да су исти народ, исте културе и обичаја, истог језика, само различите вере. Хрват је тамо синоним за католика, а Србин за православца. Кад пређеш на католичанство, ниси постао католик; постао си Хрват. Тако нешто је за стварно национално-мешовите средине немогуће.
Svetopelek:Ma koliko puta bile ponovljene svetosavske bajke, ipak nece postati istina.
Nikakavi Srbi nijesu postojali u Hrvatskoj i Bosni do prije 100 godina, bar oni sebe tako nijesu smatrali!
Bajke su bajke, a istorija je nesto drugo http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=14534
Svetopelek:Ma koliko puta bile ponovljene svetosavske bajke, ipak nece postati istina.
Nikakavi Srbi nijesu postojali u Hrvatskoj i Bosni do prije 100 godina, bar oni sebe tako nijesu smatrali!
Bajke su bajke, a istorija je nesto drugo http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=14534
Svetopelek:Ako si porijeklom od onih Srbalja koji su dosli sa Carnojevicem, cisti si Srbin, srednjevjekovni.
Znas oni: Zablacanski, Cavoski, Isakov, Popov ...
Tih srednjevjekovnih Srba u sadasnjoj srpskoj naciji nema ni 10%
Uostalom, oni su iz odrzali srpsko ime, crkvu ... zar ne?
Silent Bob:Ljudi, kako ne vidite sta nasi dragi Crnogorski i Hrvatski susedi rade (sad su oni najbolji ortaci, sto je tuzno, jer zapostavljaju Bosnjake... skoro pa mi se cepa srce...)
Hmmm... sta sam ono hteo... a da...
Oni danas uce i nas ubedjuju da smo svi mi Srbi u stvari Hrvati ili Crnogorci. Ohhh kako je to simpaticno, oni nas toliko vole da nas smatraju za odmetnuto svoje pleme. Ahhh guys... vi nas volite, vi nas zaista volite!
Eto... mi smo napredniji od Kroata u jednom... mi vise ne ucimo da smo isti narod... oni uce... to je tako simpatikus, ali znate... upravo smi izasli iz loseg braka i nije nam do zabavljanja vise... a ni nekih laznih teorija bratstva i jedinstva... to je tako gay... Hehehe... Koracijski skolski sitem je zaostao u 1968... hahahahahahaha...kyoatia:extasy jelda???
malo te pere ljubav???
kyoatia:zanimljivo
odkako su mi zatvorili temu o obljetnici granatiranja Dubrovnika
nisam više dolazio na ovaj podforum
koji sam do maločas nazivao svetosavska Kvazistorija
ipak ima ljudi koji umiju da nađu neke stare zapise
koje tako lijepo demantiraju ove nazovimo "istoričare-forumaše"
tako da vidim jako malo protuargumenata
a kad nemaju argumenti
jako dobro znamo sa čim počinju
(čitaj vrijeđanja)
pozdrav
ps
napiši još štogod da ljudi nešto nauče, a i meni je zanimljivo čitat
mada smo mi to učili iz povijesti
.....A Madjar je pogrdni naziv za Rumuna!Hellen:А иначе, никада Срби нису СЕБЕ звали Власима, него су их тако звали углавном Турци и то погрдно!
Ooooooo teta Hellen... ovo je bilo ispod pojasa... :-D :-DHellen:...Srpski narod nije nigdě, osim u krugovima inteligencije, zvao Hrvate Hrvatima, u Sremu, zvao ih je Bobama i Šokcima, u Lici Krnjacima i Bunjevcima, u Srbiji i Crnoj Gori nije znao, do najnovijeg vremena da postoje...