- Poruka
- 5.424
I sta je ovde interesantno?
I ja mogu to i to bez lopte

I ovo nije tema za saljive fotke ,vec o SPC
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stefane..kakve veze ima sestar sa temom?Ko je sad tu mason?Atanasije?http://www.westsrbdio.org/Visit_Bp._Atanasije/Photo Day_5/Day5_23.gif U desnom uglu spomenika zanimljiv sestar

Pa ovo je vaša tema.Objasnite nam. Tasa na grobu vidi se dragog mu lika. Da li je Tasa mason, ja pitam Vas?

Ne znam za to pravilo, ali je glupo do bola!

Ti pojma nemas o cemu pricas..***, ti kao krstas i PR crkve! Covek je u pravu. Tasa je na grobu jednog masona, a cisto sumnjam da je glup pa da ne zna sta znaci sestar ili da ga nije video. Ono gde mi oboje idete na zivce, je - zar ne mozemo da se druzimo sa nekim ko je druge vere ili narodnosti ili sa druge planete. Sad kao samo sa zenama koje nose duge marame i suknje ili muskarcima koji se lako sablaznjavaju!? BLJAK.
.
.
Ja mogu...Izazivam te da mi platis bezalkoholno pivo Beks!!!

Pa da me opet banuju
Moze li alkoholno???
Elem..mozda je sestar simbol da je covek bio matematicar...ili gradjevinar?
Sto bar ne obuce malo vecu mantiju Atanasije??Ova mu bas zategla oko stomaka![]()

Dobar si ti PR kad ti zapada za oko tasina tesna mantija. Garant i tvoja dugacka suknja ima duboki slic.![]()

Како ти није јасно Звездана...па не смеш да се разгибаваш и спортом бавиш, ни случајно...грех је:???: Зато физичко треба избегаватиI sta je ovde interesantno?
I ja mogu to i to bez lopte
I ovo nije tema za saljive fotke ,vec o SPC,i pravoslavlju
![]()

Liturgije,pricesca,krstenja,se obavljaju u crkvi.Samim tim to je dovoljno da se ista postuje.Ne predstavljaju crkvu samo ljudi kao Pahomije,takvih kao on ima svuda u svakoj religiji..
Ovog je cela crkva sakrila, a nisu ga se odrekli.

Sta sad ti hoces?

Ја тај линк не могу да отворим![]()
..i to veoma lose,ako mogu da primetim 
Ma komantari zastareli o slucaju Pahomije...Nista novo..bajate vesti..to Meda vrsi diverziju teme..i to veoma lose,ako mogu da primetim
Zamislite CUDA ljudi,sta je zilot otkrio ...popovi igraju fudbal i rade vezbe!!!Kako je to opasno![]()