Православље: СПЦ

***, ti kao krstas i PR crkve! Covek je u pravu. Tasa je na grobu jednog masona, a cisto sumnjam da je glup pa da ne zna sta znaci sestar ili da ga nije video. Ono gde mi oboje idete na zivce, je - zar ne mozemo da se druzimo sa nekim ko je druge vere ili narodnosti ili sa druge planete. Sad kao samo sa zenama koje nose duge marame i suknje ili muskarcima koji se lako sablaznjavaju!? BLJAK.

***, ti kao krstas i PR crkve! Covek je u pravu. Tasa je na grobu jednog masona, a cisto sumnjam da je glup pa da ne zna sta znaci sestar ili da ga nije video. Ono gde mi oboje idete na zivce, je - zar ne mozemo da se druzimo sa nekim ko je druge vere ili narodnosti ili sa druge planete. Sad kao samo sa zenama koje nose duge marame i suknje ili muskarcima koji se lako sablaznjavaju!? BLJAK.
Ti pojma nemas o cemu pricas..
Ono par postova koje si napisao svodilo se na popove koji kradu od naroda i uzivaju u materijalnom...Vidis mene to ne zanima...a ni Tasa,a ni masoni...
Ja verujem u Boga i dobre ljude,a za to ko krade,i ko cini lose,ja necu suditi ,jer smatram da Bog sve vidi,pa neka oni razmisljaju o svojim delima i dusama.
Da si pratio temu Ziloti,znao bi sta se desavalo,tako da ni to o druzenju nisi bas pogodio:hahaha:.
Elem..ja sam se bas,bas druzila sa Medom i Vladom.Mozda i previse :mrgreen:.
Jesam PR i sve ono sto mislis :whistling:

029300723-1.jpg

Montaža u fotošopu.

Back