pravo lice masonerije

evo ja priznajem da ništa ne znam o tome :lol:
a kad sam jednom rpilikom izjavila da bih sve granice pobrisala i ukinula vojsku - proglasili me anarhistom :P
U čemu je fazon? Sretala sam ljude koji se u mom prisustvu nisu ustezaliod nekih prepričavanja...ali nisam ništa htela da pitam, baš neću 8)
btw. Ali kuća Milića od Mačve jbt :shock: kakva je to kuća jbt :P

ENDI:
citala sam samo SVETA KRV SVETI GRAL, i TAJNU DA VINCIJEVOG KODA,neznam koliko ce mi to pomoci

SVETA KRV SVETI GRAL , je OK , a DA VINČIJEV KOD je beletristika i u vecem delu plod maste pisaca , mada se nailazi na delove delimicen istine u vezi Vitezova TEMPLARA . Inače , da dopunim Mishu dostupno je dosta dobrih naslova na primer taj Francuz se zove ANRI TOR-NUGES i kod nas su dostupne njegove dve knjige MASONSKI RED i MASONSKA IDEJA , a trebala bi da procitas ako imas mogucnosti i SLOBODNO ZIDARSTVO od Džaspera Ridlija , MASONSKA TAJNA od N.V.Bajića , REČNIK SLOBODNOG ZIDARSTVA od Danijel Ligu-a , i TAJNA DRUŠTVA U SRBIJI od Isidore Bjelice koja je za divno čudo sakupila mnoštvo podataka a da ih nije komentarisala !!

MrCool:
Jaoooo....ne lupaj!
Drzi se onoga sto ti ime govori (simple things) i ne pokusavaj da pricas o necemu o cemu pojma nemas. Bice da te je neko zestoko nalagao ili je kojim slucajem u nekoj sekti :)

MC

PS Jevreji imaju svoju masoneriju koja je davno otcepljena od sveprisutne Engleske (Skotske) i zatvorena za sve koji nisu Jevreji. Nemaju nikakvu vlast nad ovom drugom Masonerijom...

MC......ja pricam o masoneriji u Americi......Nisam spominjala da ona vlada "ovom drugom"......
nemoj da se uzbudjujes mnogo oko toga......,ponasas se kao sektas....:)

Da nisu pobunjenik i bl u nekom kontaktu,nekako mi lice...cak obojica pisu cirilicom :lol:

Ja bas sad malo istrazujem ta tajna drustva i da su sekta jesu,mada dosta blaga.A svi ti poznati ljudi koji su kao bili clanovi bili su samo na nekakvom prvom stupnju koji ih ne obavezuje ni na sta,uglavnom.E sad ko je hteo mogao je i da napreduje.Inace,zaista su rasprostranjeni..Ali svako valjda ima pravo da veruje u sta hoce. Zar ne ispada da su sve vere na svetu neka vrsta sekte,mislim,niko nije dokazao sta je istina pa da se tako orijentisemo...Sve stvarno zavisi od vere.I da, sto hriscanstvo na srecu,nema bolne rituale... ;)

meda_bica:
Da nisu pobunjenik i bl u nekom kontaktu,nekako mi lice...cak obojica pisu cirilicom :lol:

Пишем ЋИРИЛИЦОМ зато што сам СРБIN

meda_bica:
Ja bas sad malo istrazujem ta tajna drustva i da su sekta jesu,mada dosta blaga.A svi ti poznati ljudi koji su kao bili clanovi bili su samo na nekakvom prvom stupnju koji ih ne obavezuje ni na sta,uglavnom.E sad ko je hteo mogao je i da napreduje.Inace,zaista su rasprostranjeni..Ali svako valjda ima pravo da veruje u sta hoce. Zar ne ispada da su sve vere na svetu neka vrsta sekte,mislim,niko nije dokazao sta je istina pa da se tako orijentisemo...Sve stvarno zavisi od vere.I da, sto hriscanstvo na srecu,nema bolne rituale... ;)

Секта ко секта, нема благе секте, свака је душепогубна

bl care...da ne pišeš po vukovim pravilima?
ti ne znaš šta pišeš,kontradiktoran si iz posta u post...i ja sam lud čim se zamlaćujem sa takvom gromadom,intelektualnom,moralnom i kakvomsvene...
budi pozdravljen i ostani tako očaravajuće tup i zatucan...neko i takve voli...valjda majka,ona mora da te voli...

Elvin:
bl care...da ne pišeš po vukovim pravilima?
ti ne znaš šta pišeš,kontradiktoran si iz posta u post...i ja sam lud čim se zamlaćujem sa takvom gromadom,intelektualnom,moralnom i kakvomsvene...
budi pozdravljen i ostani tako očaravajuće tup i zatucan...neko i takve voli...valjda majka,ona mora da te voli...
Вазда будалиш елвине несрећо

bl i mixajlo su ista osoba...kao i kim,al' on je na neplaćenom odsustvu...
a i da nisu,oni funkcionišu k'o da imaju jedan mozak...elem
za njega i njemu slične ne važi ona čuvena dekartova:cogito ergo sum ..

Back