pravo lice masonerije

Бл:
Брате :
1. Откуд ТЕМПЛАРИ МЕЂУ СРБСКИМ НАРОДОМ?????????
2. Темплари су ратовали за Папу, а после их је побио и протерао када му нису требали.
3. КАКВЕ ВЕЗЕ МИ ИМАМО СА ЛАТИНСКИМ ЈЕРЕТИ*ИМА?
4. Масони отворено пропагирају сатанизам, јер НАПОМИЊУ ДА ВЕРОИСПОВЕСТ НЕМА НЕКЕ ВЕЗЕ КОД ЊИХ, ДА СВИ МОГУ ПРИСТУПИТИ!!!!!!!!!!

Koliko se ja secam, ako ovo nije samo legenda,. neki templari imaju veze sa srpskim dvorom preko Jelene Anzujske. Takodje, neki templari su ratovali na strani Srba u takozvanoj Drugoj kosovskoj bitci. Toliko o tome :)

Vagrant:
molim vise detalja (veoma interesantno)

U stvari mislim da su ti krstasi bili protiv Turaka, a dobar deo Srba je bio na turskoj strani, iako bi pobeda hriscanske koalicije znacila njihovu slobodu iz vazakstva. O tome bolje neki istoricari da pricaju, mnogo je zamagljen taj deo istorije. No cinjenica je da postoje legende da kod nas, preko prezivelih potomaka nemanjica, iako ja sumnjam da tako nesto mzoe da se dokaze, jos uvek postoje validna templarska linija. Licno sumnjam da iko moze da dokaze da je direktni potomak, ali to misljenje se srece u svetu uprkos mom skepticizmu.

Podom diskusije o masonima mene interesuje da dobijem odgovor zasto je toranj na Avali masonski. Sesam se tornja ali nikakvu simboliku nisam video. Poznajem masonske simbole kojih je pun Beograd. Cak i mnoge novo sagradjene zgrade imaju krov ili neki drugi detalj u obliku pitamude. Jedino ako se autor ili grupa autora tornja masoni. To je tesko pokrepiti dokazom. Hvala na odgovoru.

Pozdrav svima posle duzeg vremena, pitanje za toranj, na to pitanje je vec dat odgovor ali evo ponovicu, toranj na Avali nije masonski simbol i nema veze sa masonima kako je to ovde receno dok mnogo poznatiji "Grob neznanom junaku" na Avali jeste i to veoma znacajan masonski simbol tj. veoma bitan za srpsku masoneriju...

M S

''.....Jaoooo....ne lupaj!
Drzi se onoga sto ti ime govori (simple things) i ne pokusavaj da pricas o necemu o cemu pojma nemas....''

lep nacin razgovora sa profanima, gospodine sa slike...nije li vasa misija da nas prosvetlite a ne ponizite svojom bahatoscu i arogancijom.......

''....i uzimas citat iz nje je BIGZovo izdanje iz 1976 , dakle iz perioda komunisticke vladavine u nasoj zemlji , a ni Lukovic ti nije nista bolji izvor - jos gore !!''

......ako vam komunizam tako bode oci, zasto je zagorac tamo gde je ako je svojevremno on licno bio na izbornoj listi sps-nova demokratija-jul...mislim, dnoooooooo, covece!!! JUL???????blam!!

''....Takodje poznato je da Templari imaju veoma veliki uticaj u nato-u (ako i ovo budes negirao posumnjacu da su tebe Templari ustvari kidnapovali i da blage veze nemas gde se nalazis)
koji nas je tako lepo mazio dok su napolju pustosile Oluje i pojavljivali Milosrdni Andjeli...''

bravo vagrante!!!....3.500 nato vojnika na kosovu i u bosni...gaze po nasoj zemlji...a ''nasi'' templari su braca sa njima,hm?
mislim, sve sveto, ma sam Bog licno ne bi mogao da me natera da bratujem sa nekim ko je trovao, maltretirao, bombardovao i psihicki i emoticno urnisao moje rodtelje...treba biti hibrid pa stisnuti ruku dzelatu svojih roditelja!

zastrasujuce je sto se igde uopste diskutuje o sacici decaka u haljinicama ili onih u keceljicama koji se igraju u slobodno vreme...neki moraju i da rade, neki opet imaju vremena za gubljenje...

Neverovatno !!!!!!!!!

Eto zasto se kaze "ostaci proslosti" ??!! Pa covek je uzeo nick SAVA SAVANOVIC ??!! Pa stvarno si "vampir" sa takvim stavovima !Ta prica o tome kako nema sanse da nekom "agresoru" i "zlotvoru srpskoga naroda " stisnem ruku , je vec odavno prevazidjena i vec vidjena i cuta , a u krajnjem slucaju neverujem bas da umesto americke koka kole pijes ruski kvas ,ili da slusas Alu Pugacovu ili neke ruske bendove umesto Americkih izvodjaca ,zasto ne jedes ruski borsc umesto hamburgera , ili u krajnjem slucaju sto ne koristis neki ruski softver na PCiu umesto Windows-a ??!
Vrlo je lako biti "patriota na recima" , gde si kada su dela u pitanju ?? Dvostruki moral nas je i doveo do toga da nas ceo svet bombarduje ( a ne samo Amerikanci Savo Savanovicu !!)
A koliko zaostajes u vremenu pokazuje i tvoj nivo tolerancije i moci da prihvatis i tudja misljenja , a da pri tome ne kvalifikujes ljude opisima poput "saka decaka u keceljicama i haljiniciama" ??!! Cemu takav ton?? U krajnjem slucaju niko te i ne tera da budes na ovom forumu ako ti se tema ne svidja . Svako ima pravo da misli i kaze to sto misli , ali nema pravo da zbog svojeg neznanja ili svojeg ne vaspitanja vredja ili da se sprda .

Prilozi

• osmth.jpg
    osmth.jpg
    5,4 KB · Pregleda: 16
Већ сам рекао која ја то тајна масона, и шта им је прави циљ, али не смета ако поновим.

Меинли П. Хол, масон 33. степена, написао је у својој књизи ИЗГУБЉЕНИ КЉУЧЕВИ СЛОБОДНОГ ЗИДАРСТВА:

„Брат који је приступио нашем реду разуме да су његови тзв. симболи и обреди само паравани створени од стране мудрих, за узвишене идеје недокучиве просечном појединцу."

Дакле, масони нижег степена нису „довољно паметни" да би разумели „узвишене идеје" масонерије. Зато масони који знају прави циљ ЛАЖУ како оне који нису масони, тако и оне масоне који спадају у „просечне појединце."

А „тајна", односно циљ и смисао постојања масонерије је следећи:

„Коначан нестанак политичког и верског деспотизма, мада можда далек, известан је."

Ово је написао Алберт Пајк у својој књизи ЛИТУРГИЈА.

Другим речима, циљ масона је уништење свих закона, религија и приватне својине.

То би био тај НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК.
dobro vece
gde se moze naci knjiga morali i dogma?

Back