H
hanibaI77
Gost
a koja im je to tajna? :shock: kako da naprave dobar malter?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Misha :.:Ove slike su preuzete sa zvanicnog sajta VNLSCG inace "divlje" velike loze samim tim ne priznate i ne prihvacene, svako ih moze pogledati i dostupne su svima ...
Khufu:Misho,
o regularnosti (ili neregularnosti) neke od obedijencija u Srbiji bi moglo nadugačko i naširoko da se priča. Uostalom, imao si prilike da čitaš (ako te je interesovalo) o raskolima masonerije u Engleskoj, koja se smatra kolevkom spekulativne masonerije.
http://www.rgle.org.uk
http://www.ugle.org.uk
Za više detalja, stojim ti na raspolaganju, jer ne verujem da sve učesnike ovog foruma interesuje priča toliko u dubinu.
Misha :.:Keopse,
Raskoli se desavaju i to svuda samo je bitno to ko nastavlja kontinuitet tj ko ima legitimitet...
Truman:Pobunjenik bi se slozio sa tobom. A odakle tebi ove fotke? Da nisi i sam pripadnik?
Khufu:MrCool,
- VNLSCG nije proistekla iz RGLJ
- jedan broj masona jeste afilovao u RGLJ mada mislim da razlog koji si ti naveo nije onaj pravi (nazalost, nemam dovoljno znanja o tome i ne bih sebi dao za pravo da dalje komentarisem)
- pojavljivanje, od VL odredjenih ljudi, u medijima je normalna stvar (upoznavanje sa radom, ciljevima, "razbijanje tajni" ...)
- DM Tapi jeste bio pripadnik VNLSCG, ali i mnogo vise od toga ...
- Sablja ? 40-ak pripadnika VNLSCG ? Molio bih te da mi, ako imas vise informacija, i ako mozes / hoces, te informacije prosledis ...
Ocenjivanje regularnosti rada odredjene obedijencije se zasniva pre svega na postovanju Konstitucije, Statusa, Odredbi ... mada, kad vec pricamo o tome, znas li gde je, ko i kako "osnovao" RGLJ ?
Pozdrav.
Misha :.:Evo pogledajte "sataniste" u Srpskoj pravoslavnoj crkvi kao i pravoslavnog svestenika koji je verovatno po vama isto "satanista"... Ne pricajte o necemu u sta se ne razumete!!!
Misha :.:To o cemu pricas o stepenovima vezano je za DP skotski obred SZ....
Zanimljiva je ova konstatacija da tvoj prijatelj ne zna ali ti znas o cemu se radi da si toliko informisan i "prosvetljen" zvuci bas interesantno...
simple_things:masonerija.....Zanimljiva vam je tema,ali je opisujete kao neku vrstu dogme....I u pravu ste....u vecini postova se slazem sa vama...
Igrom slucaja dogodilo se da blize upoznam jednog masona...32 stepena..
Razgovarali smo ,nekoliko puta dublje o masoneriji...i ono sto sam ja zakljucila do sada ,komunicirajuci sa tim covekom,jeste da "oni" ,ili bar vcina njih nema pojma u sta se upusta......Svi oni misle da rade za dobrobit covecanstva i sve su to mahom dobri ljudi koji imaju dovoljno kesa ,a i zelje da pomognu ljudima......E ,sad.......posto postoji 33 stepena u masonskom napredku ,i to samo na jednom nivou....Dok postoje 3 nivoa napredka ,(a sta oni manje "informasani" masoni ne znaju....) dakle ukupno 99 stepenova....PRvi nivo napredka ,tj "odabranosti" nose samo "Hazari",cistokrvi jevreji....I u tom nivou postoje 33 kruga...,a to su pravi vladari......Ova preostala dva nivoa se dodeljuju bogatunima ,koji su vecinom iz Amerike,kao prilicno bogate i vladarske zemlje......
E,a ovaj mason je na tom trecem nivou ,samo 32 stepen.....Najzanimljivije je sto on nema pojma da postoje jos dva nivoa,pa umislja kako je na najvisem stepenu masonskog napredka........
No,dobro......Moja poenta je bila da ako nekada procitate imena nekih dobrih ljudi i humanitaraca u masonskim spiskovima nemojte pomisliti da su oni zaista imali pojma o cemu se radi.....,jer verujte nisu.......Mason-vladar moze biti samo Hazar.......svi ostali su piruete ,skoro isto kao i mi.....Samo sto oni sluze "svrsi".........
PS Jevreji imaju svoju masoneriju koja je davno otcepljena od sveprisutne Engleske (Skotske) i zatvorena za sve koji nisu Jevreji. Nemaju nikakvu vlast nad ovom drugom Masonerijom...