Pravljenje figurica za torte - cake toppers

Hvala svima na odgovorima za veličinu figurica. Stvarno ste majstori kad pravite tako sitne figurice.
Iz priloženog se vidi zašto sam pitala. Figure su mi veće od gola, a cure veće od dečaka. :rotf: Uopšte mi njie palo na pamet da razmišljam o razmerama dok ih nisam spojila i videla šta sam uradila - a onda je bilo kasno. Meni se prašta ja sam ipak početnik. :per:

Hvala puno Krstarici za registriranje na vasem forumu.vec duze vreme pravim torte i pratim ovaj forum ,i uvek nadjem puno zanimljivih i korisnih stvari sto mi dobro dodje u mom hobiju. Puno puta bih pitala neke majstorice za savet ,i to je jedini razlog zbog koga sam se i prijavila na ovaj forum.a pored toga i volela bih da se upoznam sa njima i da se druzim i podelim i moje znanje i umece.Hvala puno unapred!!!:D

Ja sam nova na ovom forumu.Vec duze vreme pratim vas rad i mogu reci da ste prave majstorice!!!!Treba mi pomoc,radila sam figurice na torti od fondana.delove tela sam lepila sa lepkom (prehrambenom,iz eurowilta),ali npr glava mi je otpala sa tela.Da li mozete da mi kazete cime da lepim?Hvala unapred!:p

smona dobro došla. Ja uglavnom stavim čačkalicu u tijelo i na to glavu i još zalijepim sa malo vode. Tako spajam i trup s nogama ako je figurica viša i treba stajati. Nadam se da sam pomogla

evo mog povrča

792.jpg
796.jpg

Back