mislim da sam upravo pocela da balim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Doneo brat jednom gomilu voća i kao - ae pravimo salatu... Iseckamo to i smuljamo u neki šlag, ubijemo se od voćadivlja u srcu:Evo ja sam jela vocnu salatu za dorucak, udarili mi vitamini u glavu, pa samo otvaram teme.![]()

Jedite voćne salate.

i jos neko povrce pride...
sireve obozavam u svakoj varijanti 

hm ja?hanibal77:ja to sto ti jedes ne zovem zdrava ishrana nego ROBIJA
zeno ti se suzdrzavas svega zivog,yebes taj zivot,na kraju cemo na istom zavrsiti i ti i ja i ona maja sto se prejeda pa gladuje
daleko bilo da ti solim pamet,samo izrazavam svoje cudjenje,negodovanje i sablaznjavanje![]()
a ako mogu na bilo koji nacin da sprecim ili usporim to, zasto ne bih to i uradila. takodje sam po tatinoj strani vrlo skona raku organa za varenje.i sto bih ja sad samu sebe ubijala hranom koja jednostavno nije dobra za moje telo.volim ja da jedem,ali vise volim da ne umrem od zapusenih krvnih sudovahanibal77:ali ti kazes da obozavas iz pekare a ne jedes uopste,ti bre mucis sebe!ne moras da jedes svaki dan ali svrati ponekad ako ti cini zadovoljstvo,niko te ne tera da pojedes kg bureka pa da otkopcavas panatalone :?
mislim,radi kako hoces samo mi je neverovatno da se neko toliko lisava plezira,ja kad bih tako zivela pitala bih se zasto zivim.ne mislim samo na hranu nego na suzdrzavanje uopste
koliko znam nisi vernik,znaci treba da verujes u ovaj zivot ,ne?