pogledaj negde kod ulicnih prodavaca... 250 dinara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bih ja pisao i zamarao se, evo ti jedan super sajt pa procitajmammy:Zna li neko da mi objasni razliku izmedju zasicenih i nezasicenih masti (znam samo da su nezasicene poz. a zasicene neg.)
I koje namirnice/jela obiluju jednom a koje drugom mascu?
goldfish:....Izbacite junk food, beli secer, belo brasno, suhomesnate proizvode , pastete, punomasni jogurt i mleko, punomasne sireve, kajmak, vegetu i kockice za supu, gazirane sokove , gotove supe, przeni krompir, tamna mesa, pecenje, testenine od obicnog brasna, beli pirinac, alkohol (osim crnog vina - 1dl dnevno)
Obavezno izbacite iz upotrebe margarin![]()
![]()
.....
kokosije ne, gotove ne, domaca rezanca ne... 
Pametnogoldfish:i, da, instant supe i te sosove ne bi treablo jesti jer su dosta slani i preradom su izgubili 'zive sastojke' (i zato ne spadaju u prirodnu zdravu hranu)
a vegeta i kockice sadrze natrijum gluminat (ili kako se vec zove zaboravila sam)
ja jedem one corbice sa povrcem samo, pazljivo pripremljenekokosije ne, gotove ne, domaca rezanca ne...
![]()

U, je...meni rekli da je putar strogi NO-NOgoldfish:margarin je jedna od namirnica koja moze da osteti srce i arterije,povecava nivo loseg holesterola...... bolja je varijanta jesti puter recimo u ogranicenim kolicinama
vegeta i gotove supe ne spadaju u zdravu hranu zbog vestackih aditiva i nacina prerade, isto vazi za razne gotove sosove, kremove, prelive itd
Mala je tu razlika... lose je i jedno i drugo zbog velike kolicine masti. Opet ja sam za maslac njam... ali ni on nije "zdrav"...mammy:U, je...meni rekli da je putar strogi NO-NO
Hm
ja izbegavam i jedno i drugomammy:U, je...meni rekli da je putar strogi NO-NO
Hm

a jel tacno da treba smanjiti unos omega 6 (kojih ima u margarinu itd)??? nije naucno dokazano, ali.............. (a povecati omega 3)POP Mare:Mala je tu razlika... lose je i jedno i drugo zbog velike kolicine masti. Opet ja sam za maslac njam... ali ni on nije "zdrav"...
Mast je mast a po defaultu je nezdrava... neracunajuci omega ulja...
Nije ali...goldfish:a jel tacno da treba smanjiti unos omega 6 (kojih ima u margarinu itd)??? nije naucno dokazano, ali.............. (a povecati omega 3)
POP Mare:O vestackom i prirodnom ne treba raspravljati... To je poseban prica...
Moze domaca "kokosija" supa sa domacim rezancima da bude prirodnija od supe iz "kese" ali da li je i zdravija... to je vec poseban prica
Bitno je koliko se ishranom unosi proteina, masti, ugljenih hidrata, vitamina i minerala... A da li je to dobijeno nekom vrsom vestackog puta ili prirodno je manje bitno...

POP Mare:Mala je tu razlika... lose je i jedno i drugo zbog velike kolicine masti. Opet ja sam za maslac njam... ali ni on nije "zdrav"...
Mast je mast a po defaultu je nezdrava... neracunajuci omega ulja...
Opa, hani!hanibaI77:pope da me valorizujes brzo
nasla sam drugaricu za akva dzim i idem u sredu na prvu seansu :razz:
saljem fotografije svaka tri meseca na kontroluPOP Mare:Opa, hani!
Pa to je pohvalno, svaka cast...
Javi kako ide i ima li problema. A ko treba pomoc tu sam to i sama znas.
A moju ocenu i procenu ces dobiti kad budem video slike, znas ti na sta mislim![]()