PRAVILNA ISHRANA

Ja sam pocela da jedem ko prava Francuskinja.
Nikad manje, a sladje nisam jela. :lol:
Osecam se do yaya!

Preporucujem knjigu "Francuskinje se ne goje", Mirej Djulijano.
Nije rec ni o kakvoj dijeti, samo da naglasim. :-)

majcheki:
Jogurt, musli, povrće mmmm :wink:
Jeli, čula sam da ne treba jesti mnogo piletine jer je puna hormona - glupost ili istina?
svog psa sam hranila obarenim pilecim grudima i pirincem i strasno se osecao.po savetu vetrinara zamenila sam piletinu sa junetinom i sad mirise kao beba.odmah sam piletinu izbacila i iz svoje ishrane!

heh,dan je tek poceo :lol:

salim se,u proseku mi jedna nestle cokolada od 90 grama traje 3 dana,ali zato kad god imam potrebu za secerom jedem narandze,a dnevno mogu da pojedem ne smem ni da pomislim koliko kilograma...juce sam kupila 15ak kila narandzi i mandarina i odici ce za nekoliko dana :lol:

inace ako nestane nestle sa narandzom ima jako dobra slicno cokolada ali mislim da je skuplja :(

prod_orange_intense.jpg

Divlja, ima oko 50%, mozda nesto malo preko.
Meni se dopala i neka Schogette... tako nesto, crna sa tiramisu kremom, ali je zbog tog krema kalorijska vrednost velika... A i nigde da je nadjem ponovo.
A Vero mi nije bas blizu, a da odem i kupim vise komada, bojim se da bi brzo otisle :)

u tiramisu krem,pa marcipan,pa nestle sa keksom i bademom :D

a ova nestle sa narandzama ima prilicno nisku kalorijsku vrednost u odnosu na neke cokolade...447kcal...mislim nije malo,ali u odnosu na neke koje imaju 600 ovo je jos i dobro :(

Back