Prava ljubav

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
128.994
moja prava ljubav.

to je bila moja prva ljubav......volim je jos od skolske klupe..

imao sam izlete.....necu da se foliram...znao sam da probam i neku drugu.....da gricnem..... liznem..... topile su se pod mojim dodirom

ali sam joj se uvek vracao

a ona........ona me je uvek cekala......i uvek mirisna i prijatna kao prvog dana kad sam je upoznao..

sa zacakljenim pogledom je svaki put izvlacim iz odela u koji je obucena i ogoljena stoji ispred mene i ceka da se prepustim novoj turi sladostrasca..

jedan i jedini..

kokos-kesten-desert-02.jpg

koja je vasa velika ljubav?

moja prava ljubav.

imao sam izlete.....necu da se foliram...znao sam da probam i neku drugu.....da gricnem..... liznem..... topile su se pod mojim dodirom

a ona........ona me je uvek cekala......i uvek mirisna i prijatna kao prvog dana kad sam je upoznao..

sa zacakljenim pogledom je svaki put izvlacim iz odela u koji je obucena i ogoljena stoji ispred mene i ceka da se prepustim novoj turi sladostrasca..

jedan i jedini..

Kak je to romanticno 😃

moja prava ljubav.

jedan i jedini..

Pazi kad si me pogodio buzdovanom uglavu
Naajomiljeniji slatkiš ikad ikad i ljuubav najveća
A jedva da ga nađem po radnjama
Kesten pire nekad..
Auu de me nađe..
❤️

Ali kesten je brašnjav nekako, a i miris je so-so. Meni je čokolada recimo daleko bolja od kestena i žirova.
Ал ја баш само овај кестен десерт могу. Не подносим ни кестен пире нити колаче са кестеном итд. Али кестен десерт је деф му гуилту плеасуре. :руменко:

Back