- Poruka
- 6.914
al stvarno bez sale, ako budes dolazio u NS javi se, nacemo ti nekuOK... isprika... a da li su bogate?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al stvarno bez sale, ako budes dolazio u NS javi se, nacemo ti nekuOK... isprika... a da li su bogate?
![]()
Dogovoreno i hvala.al stvarno bez sale, ako budes dolazio u NS javi se, nacemo ti neku
eto, ne moras vise da brinesDogovoreno.
![]()
kad obećam obecao sam, nacemo ti zenuDogovoreno i hvala.
![]()
Imaš li konkretan primer platonske ljubavi sem "naložio sam se na glumicu"Statistika: muskarci na forumu svi imaju platonske ljubavi
žene: ne postoji, iluzija itd
da da, sve verujem
u zivotu mislis?Imaš li konkretan primer platonske ljubavi sem "naložio sam se na glumicu"
Mislim svi se lože na ponekog glumca/glumicu, to nije nikakav primer
Dau zivotu mislis?
sigurno, zar nemamo svi? Ti nisi nikad bila zaljubljena u nekog koga poznajes?
Subotica i Istra, Novi sad ne.Držim te za riječ.
Novi Sad i Subotica su najnormalnija mjesta na ovim zemljopisnim širinama, tamo normalni ljudi žive.
Pa šta znam, možda iz tinejdž dana kad sam tvrdila pazar do iznemoglosti iako se lik trudio max, ono kad glumiš nedodirljivu pa samoj sebi skočiš u stomaksigurno, zar nemamo svi? Ti nisi nikad bila zaljubljena u nekog koga poznajes?
Samo sto ja generalno kazem odma, pa kud puklo da puklo, ne drzim u sebi i nadam se.
Al imam primer skoro 10 godina mi se svidjala drugarica iz inostranstva, to je bilo platonski, ona meni ja njoj, al nikad nista i u Koroni pricali na video i kao doce u NS kad se otvore granice, ja kao ajde, i smuvamo se, al nije uspelo.
ti?
volim i ja, bas mi je kul grad, posebno arhitektura, nekako se osecam ususkano tamo, i imam dosta prijatelja, mada grad sa najvecim brojem samoubistva u ex YuDrago mi je sto volite SuboticuKo bi rekao...
![]()
zanimljivoPa šta znam, možda iz tinejdž dana kad sam tvrdila pazar do iznemoglosti iako se lik trudio max, ono kad glumiš nedodirljivu pa samoj sebi skočiš u stomak
Posle mi bilo krivo
Eto to je ostalo na platonskom nivou, ako se računa
Ubrzo je otišao u ino pa ga više nikad nisam videla
#lijtekišeladnevode
Jedno od još rijetkih, normalnih mjesta iz bivše nam države.Drago mi je sto volite SuboticuKo bi rekao...
![]()
sta fali NS brate? grad po meri coveka bukvalno. Jedino je sad sve poskupelo kako se naselila tona Ukrajinaca i Rusa, osim toga grad je super, i zene su lepe, 27 nacijaSubotica i Istra, Novi sad ne.
nažalost bivse :/ ko da su ove banana drzave bolje od one velike i mocne gde su se stanovi delili i imao siguran posaoJedno od još rijetkih, normalnih mjesta iz bivše nam države.
Postoji.Da li ova vrsta ljubavi postoji ili je samo iluzija?
Samo po pricama, nemam iskustva sa NS pa nema ni pravo da pisem, momak iz Holandije kupio salas kod Subotice i kucu u Istri, pitam ga kakva ti je to logika ,kaze to je jedino sto valja bez nacionalizma, mislim da NS ima i dosta okupljanja nacionalista ali ponovo nemam licnog iskustva.sta fali NS brate? grad po meri coveka bukvalno. Jedino je sad sve poskupelo kako se naselila tona Ukrajinaca i Rusa, osim toga grad je super, i zene su lepe, 27 nacija
od Istre bio sam samo u Umagu, svidja mi se, al malo je, za pola sata sve dosadi, Rijeka je dobar gradSubotica i Istra, Novi sad ne.
jasno, al ma kakvi, Novosadjani su operisani od nacionalizma, kazem ti 27 naroda zivi u miru i slozi. Ne gleda se to, ne vidim u cemu je razlika izmedju NS i Subotice u tom smislu, iskreno. Vojvodina je oduvek bila i bice muktietnicna, u Vojvodini zivi 46 nacija, gotovo nikad se ne desavaju problemi.Samo po pricama, nemam iskustva sa NS pa nema ni pravo da pisem, momak iz Holandije kupio salas kod Subotice i kucu u Istri, pitam ga kakva ti je to logika ,kaze to je jedino sto valja bez nacionalizma, mislim da NS ima i dosta okupljanja nacionalista ali ponovo nemam licnog iskustva.
dacu ti primer ulica u kojoj sam odrastao, prva kuca do mene Hrvati, sa druge strane Madjari, pored njih Nemci, do nji neki Crnci iz Senegala, dalje Rumuni, pa Japanci znaci itd itd U drugoj uklici npr je bila Albanska porodica, imali sladoledcdzinicu i davali nam sladoled komsijski kao klincima stalno. Mi smo svi kao jedno i dalje, i ako ne zivim tu vec dugo kad god dodjem, ajd na rucak, jesi gladan, sta ces popiti.. Ima i tvojihSamo po pricama, nemam iskustva sa NS pa nema ni pravo da pisem, momak iz Holandije kupio salas kod Subotice i kucu u Istri, pitam ga kakva ti je to logika ,kaze to je jedino sto valja bez nacionalizma, mislim da NS ima i dosta okupljanja nacionalista ali ponovo nemam licnog iskustva.
Dobio sam i ja kompliment ,kompliment za kompliment,nije onaj kojem sam se nadao ali sam sretanI ja tvoje sexy hulahop čarape.![]()
Mozda je bilo bolje da si pocela sa svojom definicijom "platonske ljubavi". Koliko je meni poznato obicno se pod tim pojmom (i to krivo) podrazumeva "aseksualna ljubav". Necu spominjati odakle naziv, i zasto...Da li ova vrsta ljubavi postoji ili je samo iluzija?
Šta bi za vas bila platonska ljubav,... osim one neostvarene a željene, koja je možda mogla biti, ali sticajem okolnosti nije.
Možda je bila tema, možda nije.
Možda temi nije ni mesto ovde,...ali gde bi inače?
Mora li svaka ljubav biti realizovana kao klasična, zašto onda ne i platonska po vama?
P.S. Još jednom pomenite čuvene pisce i filozofe na temi, više neću otvoriti ni jednu.
Hvala.
ima svakakvihSvabice su bogate uglavnom sta se izvinjavas plakao sam od smeha kad sam skontao da zvuci pederski
ne pamtim kad sam se ovako ismejao
ne znas ti kad ti 4umska raspustenica pokida zivana pa moras suspenzore da nosis cak i po cigare kad izletisStatistika: muskarci na forumu svi imaju platonske ljubavi
žene: ne postoji, iluzija itd
da da, sve verujem